Äh

Det funkade inte med promenaden. Jag är fortfarande på värdelöst humör å nu har jag dessutom ont i huvudet. Kul! Meeen, som med allt annat....det är bara att ta tjuren vid hornen. Nu bestämmer jag mig bara för att vara på bra humör. Tataa! Nu så...! Inga onda tankar mer!

Gott Nytt Jävla År!

Bråkat med mannen hela morgonen. Fan vad jag hatar män! (men nej, det är inte värt å bli lesbisk!) Nu ska jag ta mig i kragen, gå upp ur sängen, ta en ordentlig promenad och sedan göra mig redo för nyår. Måste ta en fundering på lite nyårslöften oxå. De lär bli samma som detta året eftersom jag ännu inte uppnått dom. Kanske ska dela upp dom i mindre delmål..? Äsch! Det får lösa sig... Just nu är mitt största mål att bli på bättre humör så jag inte förstör denna dagen för någon mer. Gott nytt jävla år iallafall!!

Fan!

Helvete oxå! Vaknade halv sex i morse å kunde inte somna om. Det stör mig att jag bryr mig! Och att mina drömmar gör att jag inte vet vad som är verklighet längre. Fan!

Partey! Lite ba...

Påväg till Valand för å möta upp CJ. Så blir det förferra i Majorna och sen utgång. Tror jag kommer banga utgång faktiskt. Hade visst glömt å besöka systemet så får dricka champagne. Måttligt peppande. Men det blir nog skoj ändå!! :)


Softish..? Inte så va..!

Dagen har tillbringats på Ullared. Eftersom de sista julklapparna handlades igår så har jag mest glidit omkring. Blev lite hästgrejjer å andra småprylar till mig själv. Men nu är det full hysteri med mat som skall lagas,  gran som skall in och kläs, sista städnigen som skall göras och julklappar som skall slås in. Men jag tror det blir bra. Är mysigt att ha å pyssla med. Speciellt som mannen är i Trollhättan å firar med sin mamms. Får trösta mig med min nya dvd-box xom jag köpte idag.
Imon blir det till att rida genom byn med folket i stallet, sen fika. Efter det mys med mannen å sen bär det av till kusinerna i Billdal för å fira som vanligt.

Tränade på Cäse igår för första gången på år å dar (kändes det som iallafall!) Han var pigg å glad, lite stel i morse men det hade jag räknat med. =)

Sådärja det var väl inte så svårt! =)

Grattis till min bästa granne Janne som tog körkort idag!!!


Ny bil

Idag rullade den nya bilen in i fabriken. Gisses vad det har sprungit omkring chefer å annat löst pack här! Dessutom var det kalabalik eftersom ingen visste riktigt hur den skulle byggas och vi skulle knåpa ihop hela 3 bilar på rad. Det gick sådär, och jag misstänker att de kommer plockas isär direkt när de rullas ut ur fabriken.

Vi fick även en julklapp. Jag vet vad det är...en termos och en brödkorg. Addera det med salladsskålen och handdukarna vi fått föregående år så är jag så så redo att flytta hemifrån! För nu är jag hela 25 år gammal. Lite tragiskt faktiskt...



Ny Friss

Blev lite frisering av Meppsson innan så han inte ska bli så svettig på träningarna.

Fick även samtal från Broshans adoptivmormor. Ser väldigt mycket fram emot hans debut i Seriedressyren. :)


Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt!

Började dagen med att gå upp äckligt tidigt för å rida TW. Men det var fortfarande mörkt (vilket jag borde räknat ut med lilltån) så kröp ner i sängen igen. Morsan väckte mig igen tjugo över åtta å jag fick väldigt bråttom till min dressyrlektion. Casslern gick kalas, även om det inte kändes så lovande i början. =)
Gjort klart allt i stallet så nu bär det av ut på julklappsjakt. Är ganska klar på vad jag ska köpa, iallafall en del. Behöver bara köpa till mammsi, Leifsi å mannen detta året. Fedt najs!





Ponnyn som fått ta alla mina fel och misstag...




...och knasiga idéer!



Förkyld

Gått å blivit förkyld så stannade faktiskt hemma från jobbet idag. Det har aldrig hänt innan, hur sjuk jag än varit, så måste öva på att vara hemma. Dock kommer jag förmodligen inte kunna med å stanna hemma imorgon oxå eftersom jag faktiskt inte är det minsta döende, bara jävligt snorig å kraxig som en kråka. Kanske lite feber med om jag har tur, men det som inte dödar det ärdar! =) Men just nu är det bara att bädda ner sig i sängen igen med min julfrulle.
Det är förövrigt ödets ironi att just denna dag så skulle chefen glömma sin mobil hemma så jag fick prata med både hans son och fru när jag skulle ringa å sjukanmäla mig. Är helt hundra på att gud tycker att jag borde vara på jobbet!

Var är snön?

Jag trodde det ver utlovat snö idag!! Vad fan hände med den, jag ser verkligen bara regn..! Kräver minst en decimeter till imon bitti när jag vaknar.

Dagen har gått åt till jobb. Hade stora planer på dressyrpass på Cäse när jag kom hem men det var visst kalasorkan ute. Trodde faktiskt alla överdrev men även jag avstod ridningen idag. Föll sig även så att jag fick en ensam kväll idag. Den skall utnyttjas tänkte jag å bestämde mig för å åka å köpa en dvd-box som jag längtat efter ett tag. Inte så lätt visst, jag å Janne åkte över hela jäkla stan innan vi hittade rätt. Blev en sväng till solariet å godisaffären oxå. Så syndades det lite extra med pizza,till idol. Och kvällsmys i stallet med pållarna.
Har även lekt lite med Lego å hans råtta. Han är galen med den... Fast ibland missförstår han när man säger "sök råttan", då springer han tillfågelburen å sätter sig å stirrar på min nymfparakit Harry. Jag vet inte vad det är för fel på våran hund =/

Veckans nyhet är väl att jag får behålla jobbet. Tack gode gud för det! Hälften får dock lämna, däribland min kära granne Janne. =(

Imon ska jag rida på Saigon. Flera år sen sist så jag ser verkligen fram emot det. Blir en lugn tur i skogen bara. Förhoppningsvis med packad picnic å i sällskap med Elsa, Anna och Astrid! =)

På söndag är det uppvisning på Bulycke å sen spa med mannen. Mysmys!
Men nu blir det till å krypa ner i sängen å kolla på alla nya avsnitt.

Kärlek

Skakis!

Hälsoundersökningen kunde gått åt helvete. Bland det första tanten sa när jag kom in på undersökningen var att vi skulle ta blodprov. Gaad vad min puls skenade, å jag började svettas! Aaah döden var nära å jag hade nog vägrat. Men som tur var så var jag (när vi hade diskuterat fram å tillbaka en stund!?) tillräckligt ung för att klara mig undan med ett urinprov! Tack gode gud för det!! Kan göra urinprov flera gånger om dagen för resten av mitt liv bara jag slipper blodprov. Sköterskan tyckte jag skulle söka för det - undra varför!?!

Näe nu ska jag invänta Leifson å sen blir det hem å dressyra på prinsen!
Min puls är fortfarande inte vad den borde vara... :/


En Annan Väntan

Sitter på City Akuten å väntar på en hälsoundersökning. Är verkligen inte jättepepp för jag hatar när dom ska kolla blodtryck. Obehagligt äre! Sen vettetusan vad dom gör mer. :/ Men väldigt nödvändigt är det här om jag ska få ta BE och C körkort.

Dressyrlektion ikväll på Cäsen oxå :)


Väntan

Väntar på att älsk ska komma. Har hyrt film å köpt godis å julmust. Det blir mys med ljus å sånt hela kvällen, för imon är det leeeeedigt!!! =D TW verkar må bra igen, tack gode gud för det!!

Suvkig

Har en liten totto som står hemma å är lite suvkig. Ska visst inte ha gnäggat en enda gång vid frukosten, vilket hon alltid gör. Men mammsen har koll på henne å om det inte släpper snart så får det bli en sväng till Ale.

Sista arbetsdagen för veckan iallafall. Gött kött! Julbord med jobbet imon å sen en ganska så lugn helg.
Bilen gick inte igenom besiktningen igår så sitter å kollar lite på ny bil. Får se om vi lappar ihop skrället eller om det blir nått nyare. Hade ju vart gött om den kunde hållas rullande ett år till. Då når jag min magiska gräns i mitt sparande.
Lunch snart, jag är döhungrig! Ändå fick jag dubbel frukost i morse. Suck!


RSS 2.0