Fy

Världens jobbigaste dag idag! Sjukt tung =(
Nyss hemkommen från CJ. Vi har hinkat te, gluttat på Idol, tryckt lite onyttigheter å pratat massor. Väldigt välbehövligt!
Ska försöka sova snart och gå upp tidigt imorgon för å använda dagen på bästa sätt! Man får göra vad man kan...

Tossda

Har käkat alldeles för mycket polkagris tårta idag, en pepparkaksboll på det oxå så nu vill jag helst lägga mig ner platt fall. Ska sätta mig å jäsa på seminarium snart, tur det iaf!


Legon




Du Är Värd Det

Ganska lugn söndag men tack gode gud att det är måndag imorgon!
Igår vart det Ladies Night på Scandinavium. Mycket så trevligt! Ingen särskilt sen kväll men Coco hann ändå kära ner sig i en bartender på R&C. =) Kalasdäckade på soffan när jag kom hem och vaknade verkligen inte det minsta pigg som en mört. Blev ändå ett markarbetespass på Brosh med fokus på full kontroll både innan å efter hinder. Välbehövligt! Sen vart det lägenhetsvisning och efter det tog jag bussen in till stan å chillade runt med syrran. Fick även klippt Lego nu ikväll. Och härligast av allt städat å bytt lakan. Bäddade med dubbla täcken så man kan sova med öppna fönster hela natten. Bästa känslan!

Kastat upp lite bollar i luften. Ibland måste man chansa för å se om livet ligger i fas. Jag är dålig på det men försöker resonera som så att om det är meningen så löser det sig. Och då blir det så jävla bra istället - just för att det är meningen!

Och så vart de fredag igen!

Sådär ja, då var det äntligen helg igen! Denna arbetsveckan gick sjukt fort :) blev lite stressigt idag när jag försov mig i morse. Torsdagar = tre pållar att rida = inte tid å sova några åtta timmar. Drömde att Cäs hade rymt på Skånegatan och sprang å myste med pensionärer.
Imorgon är det återigen tre pållar som vill ha motion. Plus att jag har en hel del annat jag vill hinna. Fredagar är min kommaikapplivetdag! Upp tidigt med andra ord. På kvällen blir det middag hos Annies familj. Trevligt!
Fick veta idag att det iaf blir kvällsjobb tom vecka 10. Gööött!!

Lite te och pepparkakor kan jag nog ändå unna mig att fira med när jag kommer hem? Sova kan man göra i graven!

Bästa! ❤️

Min man vet precis hur man ska muntra upp mig! Snabbaste och lättaste vägen går helt klart genom magen! :) lite extra gött när man kommer hem från jobbet såhär dags...




Bara att anpassa sig!

Happ, så regnar det! Sånna här dagar önskar jag mig verkligen en manege! Mestadels tycker jag det är helt ok med bara en paddock men var så himla sugen på ett nytt dressyrpass på Cäs idag. Han var så himla glad å arbetsvillig igår, men jag vet att om jag lurar ut honom nu på ett pass i ösregn så kommer han ändå bara gå på tvären å spänna sig. Du då åker jag till gymmet å tränar själv istället, å hoppas att det hinner sluta regna tills jag är tillbaka! :)

What's the Point

En sån dag! :) är glad å nöjd nu men var måttligt road i morse.. Lite för lite sömn efter att ha tillbringat lördagskvällen å en bit in på natten hos syrran, en man som telefontrakasserade mig resterande delen av natten, å sen upp alldeles för tidigt denna söndag för hoppträning på Meppsson. Kunde vart kul...oom jag slutade lägga så jävla mycket press på mig själv. Idag var det alldeles för mycket fokus på dåliga saker som pågick i min skalle så kunde inte ha trevligt på träningen alls. Jaja får jobba lite mer på den mentalt labila delen tills nästa gång så ska det nog gå bättre!
Resterande delen av dagen har avnjutits i ridkläder med att fixa med allt å inget, så jäkla gött å inte ha någon tid att passa!

Ligger å kollar på Med Clara Henry. Klockren tjej verkligen! Måste försöka sova snart. Mannen har somnat för längesen... Imorgon kickar jag igång veckan med fetingpasset på gymmet, och sen ett dressyrpass på min bästa vän i fyra skor! Hur najs som helst!

Har ju vart omotiverad med det mesta det sista. Men nu har jag lite saker inplanerade som verkligen får mig pepp! Välbehövligt för att orka med! Första grejjen är Ladies Night på lördag med Coco! Ska bli awesome!

Fick sms av Annie att jag å Cäs är med på GHS sidan även i år! :D
Fina fina killen ❤️


Finfin dag!

Vart lite trött å nere det sista så i morse tog jag mig en ordentlig sovmorgon! Gick upp å drack lite te framför tvn innan jag begav mig till gymmet. Härligt att träna idag men fick slita mig till sist för att åka hem till pållarna. Red ett mjukt pass på Brosh där vi bara fokuserade på att rida i comfort-läget så vi båda var nöjda! Han har ju haft lite problem med munnen de sista veckorna så har fått gå bettlöst. Ingen hit alls då han blir ruggigt tungriden. Man märker väldigt stor skillnad när man kommer med hackamoret så är det en ivrig näsa som vill in i tränset men när man kommer med det vanliga tränset med bett är han inte det minsta ivrig. Så mycket fokus nu på att det bara ska bli lätta trevliga pass på bettet!
Det blev en liten oturlig eftermiddag då HP blev sparkad och fick åka in till kliniken och sy. Han får även stanna där över natten för säkerhets skull.
Tömkörde en väldigt energisk TW som skuttade omkring en del. Skönt att hon känns och ser så fräsch ut, det värmer ett mammahjärta! =)

Nu får det vara dags att ta Gunnel på ett åk till mannen. Blir tacofredag (som vanligt) och idol! Har bokat besiktningstid till Gunnel å får nog hålla alla tummar och tår hårt som tusan för att hon går igenom!

SM Guld!

Igår avgjordes lag SM i gymkhana. Tack gode gud för att jag rider i ett så grymt lag! Snacka om att mina nerver satt på utsidan hela morgonen. Jag gjorde några riktigt tragiska missar å bara var allmänt fumlig. Men inget som spelade överdrivet stor roll i slutändan då vi ändå vann med 18 poäng! TW-ponnyn gick hur bra som helst och lyssnade kalasbra! Är sjukt nöjd med henne, hon har verkligen vart den mest sansade av oss dom senaste tävlingarna! Tur att jag har världens bästa hästskötare Annie oxå som hjälpt mig både innan, under och efter tävling. Hur har jag nånsin kunnat klara mig utan henne? :)
Blev en mysig segermiddag igår kväll å när jag kom hem till mannen så hade han laddat med godis, B&J och kaffe!
Helt perfekt söndag helt enkelt!! ❤️


RSS 2.0