Vår

Hur najs är det inte när man kommer till jobbet å får veta att man är ledig på fredag. Härligt!! Är fortfarande halvlyrisk efter den grymma helgen! Kunde nog inte blivit bättre. Dessutom räknar iaf jag med att det är våren som kommer nu å att det inte kommer bli sådär vidrigt kallt igen!
Ikväll blir det träning med laget på Cäscäs. Mycket träningar den här veckan...tis, tors, lör å sön. Glad att jag har två styck grymma kusar!


Hemma igen!

Å så vann vi hela skiten! Bästa bästa ponnyskruttis!!!! Riktigt awesome helg!


Mot AEG

Det är helg å nu åker vi!!
 
 

Uppladd

Imon åker jag å Ävish med päron å ponnys till Norge för å tävla. Ska bli riktigt roligt fast jag är lite nervös för hur TW ska reagera inne på en sådan bana. Men kul blir det, fast först är det mycket som ska göras. Har inte ens gjort hälften av allt jag borde men siktar på å gå upp samtidigt som mannen åker till jobbet imon. Får bli en effektiv förmiddag innan vi åker runt kl 11 :)


Kvalitetstid med lillkillen


Melodifestivalen

Sitter hos Carro å kollar melodifestivalen. Kan vara det sämsta programmet av alla! Men det skall ses! Bara för att alla andra gör det!
Dagen har mestadels tillbringats på stan. Shopping å fika gör underverk för själen. För stunden iaf! Kom hem å går ut i stallet för å rida. Då är kusen halt!! Vet fortfarande inte orsaken men avvaktar till imon å ser. Hoppas det inte är nått allvarligt och långdraget!
Mannen är ute på galej å skall hämtas inatt. Är jag inte en snäll flickvän så säg! :)


Mysig fredag!

Härligt att vara ledig idag och komma ikapp livet lite. Sov till halv tio och sen fick hästarna sin motion och sina boxar mockade. Var även ute och motionerade mig själv en sväng :)
Är hos mannen nu, vi firar alla hjärtans dag idag istället nu när vi har mer tid. Jag fick sötaste apnallen! :) Har precis lagat mat och kollar på Ullared i väntan på att den ska bli klar i ugnen. Blev gratäng med spenat å kassler å så, aldrig ätit innan men den luktar awesome så tror nog den ska gå ner. Sen blir det film med grönsaker å dipp, negerbollar, naturgodis, kakor å choklad. Vi är tjåckisar!! Love life!


Härligt!

Somnar lycklig ikväll!


Ni Tar Vi Helg

Jobbat klart för denna veckan. hur gött som helst! Behöver verkligen sova! Och det ska jag göra men först blir det en sväng i skogen på LB och sen träning på TW. Hon lär vara tossig!! =)


Fina Älskade Underbara Prinsessponnyn!


Jävla Måndag!

Känner mig som 14 år igen. Vet fan inte på vilket ben jag ska stå. Har ingen som helst ork att dra i det här just nu.


Finaste bästa älskade ponny!

Ponnyn har skött sig så himla bra idag. Värmer verkligen i mitt hjärta!! Nu är vi påväg hemåt å ponnyn står bak i transporten och är SÅ trött! Stackars liten! Vart mycket för honom idag så helt förståeligt. Är bara så glad att jag nu har en tredje väl fungernade gymkhanaponny. Kan möjligen vara så att jag är världens lyckligaste tjej. :)


Flyinge

Påväg mot Flyinge. Vi har lite picknick i bilen så vi ska vara redo för en trevlig uppvisning. Ska faktiskt bli riktigt roligt! :)


I Dream Of Love In Gold And Red

Vaknade inatt av att solen sken, trodde jag. Hade bara råkat tända lampan i sömnen. Snacka om att längta till sommaren. Jag är absolut en vintermänniska men nu tycker tillochmed jag att det får räcka. Fram med våren nu så vi kan få sommar snart! Gärna en varm och lång sådan för omväxlings skull. Annars får det faktiskt bli en solsemester nånstans långt bort.
Gymkhanaträning ikväll på Brosh för på lördag är det Flyinge. Känns lite tidigt egentligen men Cäs har ju vart svullen i sitt framben så inte gått på några veckor, och ska gå Scandinaviumträning på söndag så vill inte gärna att han går två dagar i rad. TW hade ju kunnat följa med om jag hunnit träna mer men med tanke på att hon inte gått gymkhana på typ ett halvår så tror jag nog hon kommer vara lite väl tossig de första träningarna. Får starta upp med henne igen snart så hon är redo för spetsgruppsträningar. Tror och hoppas att Brosh kommer att vara den som håller sig mest i skinnet på lördag!
Högst på önskelistan just nu; sol, helg å en jädra massa dumlebollar!


När Hela Världen Står Utanför

 
 
 
 

Underbara lördag!

Vaknat upp av pussar från älskis. Å det är sol ute, kan inte bli bättre!! Gjort lite fancy lördagsfrulle som vi ätit till Berättelsen om Pi. Blir lite mer slappande innan jag åker hem till pållisarna. Är sugen på ett ordentligt dressyrpass idag! Hoppas Brosh är taggad oxå! Anna tar hand om Cäsi och Alicia om TW så känns riktigt gött å kunna lägga all kärlek på en häst idag!


RSS 2.0