Jävla bitterfitta!

Blir så trött på folk, det finns sånna riktigta idioter! Men det var väl kanske ingen nyhet...


Vart på turmässan med Annapannabanana. Väldans trevligt! Jag mådde dock mycket bättre än vad hon gjorde efter igår. Minuspoäng till mig eftersom enda anledningen var att jag bangade utgång igår. Sjukt baej gjort av mig. Men jag var ungefär lika rolig som julklapparna man fick förra året är idag, så det var helt enkelt likasåväl!
Hittade min bästaste följeslagare under gymnasiet Röda Rosen på mässan. Och även fd grannen sen 14 år tillbaka Snillet Nihleen. Anna gnällde på att jag lovade att höra av mig när jag inte ens trodde på det själv. Men JAG SKAA!!! =p


Igår vart det även uttagning till EM & VM. Blir VM i Genéve för mig å Cäs. Fett najs!


VM i Belgien 2007




VM i England 2009





6 dagar kvar!



Jag vill om du vågar

Det här går visst inge vidare. Hatar när det händer..!
Vart en ganska fullspäckad vecka. Fått sova alldeles för lite och är därför ganska tveksam till kvällen. Men ska iallafall försöka pallra mig iväg hem till Clabs där det blir våfflor, film och eventuellt lite spel.

Imon äre EM å VM uttagning! Och klubbtränarmöte, och GFRK-träning, och sen mera möte. OCH utgång med Pannis å co. Därför ska jag försöka lägga mig i hyfsad tid idag (jaaa, jag är gammal som gatan) annars blir jag så satans aggro, eller möjligen jävligt lipig imon efter ett par huttar. Så mer sömn så är jag övertygad om att morgondagen kommer bli awesome! Sålänge Anna ger fan i å hitta en resa då! Svin! ;p

TW fick åka å vaccinera sig idag å tröjorna är beställda så nu finns ingen återvändo. DANMARK NÄSTA HELG!! =D


C'est La Vie

Tillbringat hela dagens dag på Ullared. Är 4000 kronor fattingare, och ändå pröjsade morsan ett täcke, schabrak och diverse annat. JAG SKA ALDRIG MER ÅKA TILL ULLARED! Lär hålla det lika mycket som dagen efter löftet när man lovar att aldrig dricka sprit igen. Shit happens! Jag har iallafall massa skojsiga grejjor att leka med dom närmsta dagarna...
Har precis kollat på Bröllopsfotografen med mannen. Han har redan gått å lagt sig den latmasken! Jag borde vara den som sover, måste gå upp snortidigt imon å rida ponnysar innan träningen. Blev dåligt med ridande idag... Men imon ska det i vart fall bli sooool! Like it aloooot! Vill ha sommar nu, nu, nu! Om folk ger fan i att skaffa sig pojkvänner nu (vilket verkar ha blivit en allvarlig trend!!) så kan vi hitta på massa skoj i sommar. Eller...behåll grabbarna men se fan till å mysa av er tills i juni!

Nattinatti!


Still Counting

Hoppade på Lillbrosh i morse. Han var så himla duktig! Fina tassenasse!
Vart på föreläsning på Folkuniversitet precis. Tråk tråk raggaråk - jag somnade...
Snacka om att jag går som ett handikapp i nerförsbackar. Folk kollar konstigt... Jag har träningsvärk!

Nu ska jag sätta ihop en CD. Jag å mamma ska till Ullared å shoppa loss med imon! =)
Blir nog en kaka på det. Vi har haft bankfolk här så det finns massa gott å välja på!



Tissda

Hjälp vad mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Mest bra grejjor, men även lite dåliga grejjor oxå. Ska till tandläkaren snart. Döden! Ska borra, och tänker minsann inte ta nån bedöning denna gången heller! Nästa gång kommer jag bli tvungen för då ska dom jävlarna skära ut en tand på mig. Eller snarare rötterna, för det är bara dom som finns kvar av tanden.

Jag kommer nog ändå gå runt å vara lite små lycklig idag...

Vår

Vart ute på världens skönaste tur med Anna å Lena. DET ÄR SOL! Snart äre sommar!! Lite is kvar bara sen är saken biff! Blev sjukt sugen på party då jag hörde om Annas fjårtisfylla igår. Man slutar aldrig att göra dom!! Det är helt enkelt bara dagenefter ångesten som ökar, och även baksmällan men man blir inte bättre med tiden!

Jag fick en komplimang innan. Eller...jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det egentligen.... Vi kan kalla det en kommtentar? Kommentaren löd iallafall "Kim, du är så jävla tight" Och ja, men skulle kunna tro att det var min man som sa detta. Men nej, det var Lena! Så jag väljer att kalla det kommentar för jag blir inte helt klok pået. Men hon är iallafall världens skönaste (för det är okej att säga!) och gladaste människa så vi älskar henne ändå! =D

Träningen igår gick förövrigt bajs! Och jag har numera sand över hela min matta efter min vurpa igår.

Syster Yster

Jag kan tänka mig å byta plats med min syster lite. Eller mycket!! =P

Fucker

Det gick bra hos tandläkaren. Lite vassa kanter och ett snett överbett på TW som fick raspas men annars vart de bra. Sååå snygga tandrader hade dom. Stolt mamma då!!!

Haft alla fyra djuren helt själv i fyra dagar nu. Är jävligt ohållbart!! Och vad gör man när nånting inte funkar? Jo, man löser det! Jag ska göra en insats direkt tror jag.

Nu blir de träning. Jag tänker överleva idag oxå =) Är pepp som attans! April kommer bli gryymt!

Lego är sjukt olydig för tillfället! Det bästa man kan göra är att ropa KORV! Då kommer han iallafall fyra gånger av tio =)

Sålänge man inte ger upp har man inte förlorat!



Har inga bilder från idag så det får bli en halvtaskig bild på Cäx som var fett skeptisk till det Listerine-vattnet sist vi var hos tandläkaren!





Så satt jag för länge vid datorn igen..... =/ Tur att jag gjort klart ponnyn så det bara är att lasta och åka! :p


Tossda

Sitter å skriver proposition för Bohuscupen å Vårcupen den 11 april. Går sådär så det får vänta för nu ska TW å LB åka till Alingsås och träffa tandläkaren. Blir deffonitivt lite spännande! Hoppas mamma tjötar mycket på vägen så jag inte somnar. Har inte sovit ordentligt lagom mycket på tre nätter jue. =S

Ny vecka, nya möjligheter!

Kom precis hem från Borås. Blev tjejkväll hos Mos i fredags. Jag lyckades göra en vurpa precis utanför Viva. ALLA i kön kollade! Igår sov vi till ett, käkade lite frukost, kollade lite tv, drog till Martin, å sen blev det pizza på Pinochio med Mos, René, Martin å Erik. Jag har hittat en så grym pizza! Fast den finns bara här hemma på Rosa Huset så man får komponera ihop den själv på alla andra ställen. Saatan. nu blev jag hungrig igen =)

Näe, dax å gå ut pch tukta djur..! =D


Jagärengummibjörn

Var på rekryteringsmöte i morse. Rektryteraren tyckte jag var "konsultig". Väldans positivt så jag fick lämna mitt nummer så han kunde ge det vidare till rätt person =) Är ju bara att hoppas på det bästa.

Tränade på Sess igår. Gick helt okej. Hon är en liten tossa =)

Ska ut och tömköra eller rida LB nu. Lutar åt tömkörning för jag vill inte frysa arslet av mig!

Grr

Ska åka och träna på Crazy-Biatch-Number-One strax. Kommer bli satans så spännande =)

Grymt fint väder idag oxå...det gjorde min dag!!!

Forever & Always

Ååååh, imon ska jag till tandläkaren! Vill vill vill INTE!!! Det sabbar verkligen. Kan inte åka med Lego på Shih Tzu träff bara för den hemska tanten ska pilla i min mun!
Är trött som satan. Somnar vart jag än sätter mig. Borde sätta mig och söka ett jobb som jag galet gärna vill ha men misstänker att det inte kommer bli av. Lär kolla lite på tv istället. Mycket roligare! =)


Ibland får man helt enkelt nöja sig med det näst bästa...


You´ve got mail

Aaah! Jag som hade avstyrt allt så himla snyggt... Har haft lite halvångest varje gång jag kollat min inbox men det klarade sig hela dagen igår. Men idag damp skräckmejlet ner. Vad satan svarar man på det?

Det är riiiktigt fint väder iallafall! Jag ska ut å rida världens absolut genomsnällaste Cäs. Min fabborit!


RSS 2.0