Energitjuvar måste bort

Ibland måste man nog stanna upp och inse vad som är viktigt i livet. Ibland slösar man sin tid på saker i ren rutin. Saker som tidigare har legat en varmt om hjärtat och skänkt mycket glädje. Men då är då och nu är nu. Det som inte skänker glädje finns ingen mening i att lägga tid eller ansträngning på!

Jag skrev en lista i början av året på saker som jag ville ändra på i mitt liv. 4 saker som jag ville addera för att bli gladare och må bättre, och 4 saker jag ville radera ur mitt liv som inte längre känns roliga eller får mig att växa som person. Jag tror att jag kan bocka av 6 av dessa 8 punkter. De andra två ligger i plan men har inte riktigt gått i lås än.



Du Kanske Aldrig Får Den Du Vill Få

 

The stars in the sky don't mean nothin' to you They're a mirror

Godmorgon!
Sitter å käkar lite frukost, havregrynsgröt och vaniljte. Ska strax ut å hämta Broshan som förmodligen tryckt i sig stoora mängder gräs inatt då vi öppnade upp till sommarhagen igår kväll. Vi ska dressyra idag igen, måste jobba på halter. Brosh har börjat med en ny grej, att istället för att gå fram efter en halt så skjuter han rakt upp i luften. Kräkponny! Men är väl ett sånt där påhitt som kommer gå över på ett par dagar om man bara låtsas som det regnar å gör mycket halter.
Har bränt min näsa och mina tår efter all utomhusvistelse i helgen. Väl värt ändå, så skönt att vara omgiven av vänner dygnet runt! 
Ut å smörja rosa mular med solkräm först, och sen koppla på allt tålamod jag har! :)

Det Skulle Inte Bli Såhär

Sov knappt inatt, vaknade många gånger och hade en jobbig känsla som gnagde i magen. Fick den bekräftad det första jag fick på morgonen och sen har dagen tillbringats mestadels i tårar. Livet suger idag! Är så jävla arg, ledsen å besviken så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Fan oxå! 

Myskväll med min fina!

Suttit ute på utsiktsplatsen hela kvällen med pizza å godis och lyssnat på Håkan, pratat om livet och lite därtill. Matkoma deluxe just nu framför Baksmällan. Kvalitetstid!




So Close

Sitter i bilen å funderar på livet. Regn, musik å tankar är en bra kombo...

Ska bara samla mig å peppa upp å sen blir det att hasa sig in å handla och även en ordentlig omgång på gymmet. Vill inte se en käft ikväll!

RSS 2.0