Det är Onsdag

Träningsvärk efter hoppträningen på Meppe igår. Hoppade vattenmatta å grejjer. Märks att vi haft lite paus i sommar. Men nu får det bli ordning igen. Nästa tisdag ska jag fan få till galoppen ordentligt.

Nu blire träning på GFRK å sen hem till mannen. Thank god för att jag slipper göra mat idag. Känner mig ovanligt tacksam även fast jag brukar slippa. =)

Tillsammans Är Man Mindre Ensam

Skulle gjort en storshoppingrunda idag men tappade det totalt. Sov till elva så känns som om hela dan är borta. Skulle gått upp på riktigt klockan sju när jag var uppe å fodrade pållarna. Eller klickan tre när jag gick upp för å tömma tvättmaskinen. Drömde en så märklig dröm om Eva, att vi bytte kroppar genom att byta tumnaglar bara för att jag skulle få känna hur det kändes att bli tatuerad. Men jag fick grym ångest när tatueraren skulle göra de sista älgarna (!?) i Evas tatuering på "min" kropp så jag snodde lite stesolid i flytande form av Rufus Humphrey. Mycket märkligt.. Kanske skulle köpt den där drömtydningsboken igår ändå...

Fick ett infall å färgade håret iallafall. Vet inte riktigt hur det blev förrens det är helt torrt men jag tror det blev bra.

Inget militairy fitness pass idag för Daniella hade ont i halsen =( Jag som köpte nya löparbyxor å allt igår. Men får ta ut dom på en runda i skogen sen iallafall.

Broshan gick så awesome på dressyrlektionen igår. Fina fina fina ponny!!

Anmälde mig till Individuella SMet iallafall. Får gå som det går.

Alldeles För Tidigt!

Det blev tillsist helg igen! Hade detta vart en vardag hade jag börjat jobba nu. Men nu är det ju inte vardag - det är helg! Ändå sitter jag här. Har precis vart ute å gett Cäse å Marko frullehöet. Ska bara ta å vakna lite sen måste jag gå ut å träna lite gymkhana. Egentligen står det tömkörning på TWs schema men det gick så extremt dåligt igår när jag tränade så jag vågar inte anmäla mig till individuella SM om vi fortsätter så.

Klockan 11 är det dressyrträning på Brosh. Red för Mikael i torsdags å han gick kalas.

Ska försöka hinna städa å tvätta lite mer. Komma ikapp livet. Skulle gjort det redan igår men gymkhanandet drog ut på tiden å sen skulle vi käka kräftor ihop här hemma. Det går ju lixom inte att käka fort! Så nu är jag dödens trött å vågar lite krypa ner i min säng igen ens för å kolla på film. Då kommer jag bara somna...

När jag är klar med djuren blir det shopping å fika med Pannis å Lenus.

Jag önskar Carolina Johansson en helvetisk dag för att hon ledde in mig på Wordfeud. Jag har SÅ svårt att slita mig. Tur att klockan är alldeles för tidigt för att mina motståndare ska göra nästa drag. Men resten av min dag kommer nog bli lite stressig, endast på grund av detta.


Näe, kanske dax å gå ut å göra iordning den lilla räkan...

Friday I´m In Love

Känns som veckan har gått asfort! Kan ha vart för att brandlarmet gick på jobbet igår plus att vi hade seminarie på eftermiddagen. Hoppas denna dag går lika fort. Lönen kom ju idag med så det är awsome!

Mannen åker till Uppsala idag så jag får klara mig själv.

Ska fan ta tag i mitt C-kort nu! Mamms å Leifsi har lovat å betala allt upp till 20000. Jävligt bussigt så jag är otacksam om jag inte tar tag i det nu.

Det går bra nu..!

Nöjd

Går runt å e löjligt nöjd utan att veta riktigt varför. Finns många tänkbara anledningar men jag vet inte vilken som bidrar mest... =)

Sista kvällen med Knörken

Blev en underbar promenix med Carro i Skatås igår. Jag kommer sakna henne så mycket! Får bli en sväng till Stockholm i November. Awesome väder var det igår oxå, men nu kommer det nog bara regna ett par dagar. Känner mig inte så hoppfull. Idag får det bli tvättning, städning å solning innan det är dax för träning på GFRK. Eventuellt en promenad om jag hinner :)

Tirriterat

Hatar lata människor!! Kan störa ihjäl mig, hoppas verkligen att dom dör en lång plågsam död. Det finns ett par sådana jag vet, bl.a. ett par på jobbet. Har gått lös med skitsnack nu på morgonen med Emma å Johanna. Det hjälper att avreagera sig ändå. Men vissa här borde verkligen ta ett par hundra lektioner i etik å moral. Så kan jag ta lika många lektioner i å inte bry mig :)

Fuck

Sugigt att min bil läcker bromsolja..!

Tävling För Brosh

Idag har Brosh vart å tävlat på Råda. Felfri i LC å ett ner i LB. Helt ok med tanke på att båda uppvärmningarna var 5 min under ryttare. Har även sprungit omkring å letat ponny åt en gullig mamma å tjej. Hoppas dom hittar rätt snart! Då får vi ännu mer sällskap på gymkhanaträningarna. =D




Brosh fick även galet mycket beröm av Marie-Louise på träningen igår. Han ska visst ha extremt hög ridbarhet. Haha, får se när vi kan plocka fram det... =)


Nu blir det käk, Gossip Girl å godis hos mannen. Jag somnade direkt efter maten igår å ska verkligen försöka att inte göra en repris idag. Imon blir det jobb. Jag längtar inte överdrivet alltså...


Äntligen fredag!

Vart en del turbulens de senaste dagarna. Men nu är det uppklarat och livet leker igen. :) blir å träffa Carro en stund ikväll. Hon åker snart tillbaka till Stockholm :( å så flyttar världens bästa Lena till Lund för å plugga. Hatar när folk försvinner, även om det bara är ett år eller två. Bara ett pass kvar på jobbet sen är det hemgång.

Dressyrträning

Bilder från träningen idag:











Övertid

Egentligen ledig fredag men valde å jobba över. Jävligt rätt för vi har inte gjort särskilt många knop idag. Bygger hälften av bilarna på lika mycket personal som vanligt. Blir en del kortspel, glassätande, solning, målning av Henkish och korsordslösande. Ikväll blir det bio med baby! :)

Slut På Semestern

Jahopp...imon blir det tillbaks till verkligheten. Är måttligt pepp! Men allt är packat å klart (utom skorna som jag säkert kommer glömma imon) Det lär bli jävligt segt å gå upp imon. Men kan trösta mig med att vi är lediga på fredag iallefall =)
Nu kommer mannen snart så dax å göra klart det sista! (Typ packa skorna!!)

För Att

Igår var det garajeröj för hela slanten...





Leifsen satte även upp varmvattenberedaren till stallet och målade rummet där gymkhanamaterialet bor





Nu ska jag gå ut och dressyra lite på Brosh snart. Är så sugen på å testa det jag lärde mig på lektionen sist.
Alla våra kusar får nya skor idag så jag får hoppas att det är nån ponny som är klar. Annars får det bli mer slapptid =)


Fining






Jag är lite kär på nytt! =)


Heztnördish

Dressyrlektion idag på Brosh! Var sjukt givande... Å jag funderar på att skola om till dressyrtant å lägga gymkhanan på hyllan. Fast det är ju inget seriöst funderande egentligen. Man kan ju faktiskt göra båda delarna...

Annars har dagen tillbringats på beachen. Imon för det vara slut på slappandet, då ska vi röjja i garaget. Så alla i Skändla; ha öronpropparna redo!

Nu blir det en dusch å fortsättning på slappandet med film.

Extra tillägg

Hamburgarna var sjukt goda, det var visst viktigt att nämna!

Proppmätt!

Hamburgare å cider! Det är ju sista semesterveckan... Blir ett par avsnitt Gossip Girl nu å sen upp tidigt imon å dra till stranden... Å sen dressyrlektion på eftermiddagen.

Lillbrosh!

Var å hoppade Pay And Jump på Kungsbacka igen med LB. Jag har verkligen världens goaste ponny(er)! Blev bara en runda på 70 för han gick så himla bra. Blir dressyrlektion imon oxå. Förra veckan var han stark å lite stressad, men idag var han lygn å lyssnade kalas. Träffade på hans uppfödare oxå av en slump. Världen är väldigt liten!! Hon ska skicka lite bäbiskort på honom, han skulle visst vara söt redan då...

Castor är halt, vilket är jävligt baej! Men jag hoppas att han bara sträckt sig i hagen.










RSS 2.0