Köttbulle? Ja tack!



Dålig dag!

Jävla skitdag! Missade hela överraskningskalaset för Leifsen som fyller 65 idag. Måttligt kul att ligga på övervåningen och höra alla skratta och skåla. Och besviken att jag inte hann se lastbilstårtan! Har svimmat så blev en sväng till sjukhuset. Tycker min kropp är jävligt vek! Är hemma nu men kan inte sova alls. Kollar lite Ice Age sålänge. Lär väl bli en del tv-tittande det närmsta, kanske inte mitt största intresse i livet men det är iallafall rätt årstid för soffmys!

Här ligger jag.

Kvällen blev inte alls som jag tänkt mig... :( :( :(




Knappt 3,5 timmar kvar...

På jobbet! Har en snäll kollega som kommer med tidning och godis, räddare i nöden!


Undo

Finfin helg! Lagom mycket av det mesta.. (möjligen lite för mycket tårta bara hähä) Har försökt ta det så lugnt jag bara kan men fasen vad svårt det är! Lite extra nöjd över mina Bulycketjejor som var supergrymma på träningen idag! Nu blir det film och nana. Taggad för ny vecka :)

Fredagsmys med Prinsen

Ut på promenad! När vi är tillbaka hoppas vi att pizzan är klar å att det finns lite Idol kvar att kolla på! :)
Trevlig kväll!

Man måste stjäla lite hö från grannen, det är ju ändå fredag...


Fy fan!

Men tack gode gud att det är över! Känner mig gött oövervinnerlig just nu! Väldigt pepp! Kanske släpper när jag blir klar i huvudet igen.. Ska vila en stund innan jag åker hem och bäddar ner mig. Tur att jag bunkrade igår med massa gott. Tycker nog att jag förtjänar det nu :)

What If Our Hard Work Ends In Despair

Sitter och läser Metro, dricker morgonkaffe och lyssnar ofrivilligt på en praktikant vi har på avdelningen som har någon form av sångtourettes. Man sätter ju kaffet i fel strupe när hon helt plötsligt, utan någon som helst förvarning, vrålar ur sig nån rad ur någon random låt. Gärna bara en rad oxå, aldrig två! Och gärna högt, jävligt högt!

Har sovit så dåligt inatt! Har nog inte hänt på flera månader. Inatt vaknade jag av att jag låg på helt fel håll i sängen, och kollade på klockan nästan en gång i timmen. Kanske är det torsdag som oroar mig. (Vill inte, vill inte, vill inte!) eller så var jag bara stressad över ett meddelande jag fick på kvällen. 

Blev ett rätt så bra pass på gymmet igår efter jobbet. Chill i stallet med promenad för Meppe, som jag trodde skulle ha träningsvärk efter söndagens hoppträning. Vart så längesen sist men han verkade pigg å fräsch ändå. Kanske kommer idag istället.. Passade även på att klippa Broshan lite. Blev värsta ridskoleklippningen, men det får duga sålänge så tar vi mer nästa vända.


Idag hämtar vi ut Cäsis dressyrsadel från sadelmakaren. 21 år gammal får han sin första alldeles egna.
På torsdag blir det pay and ride för honom och Mathilda på Bulycke :)

Karma finns inte - jag är säker!


RSS 2.0