Och så lite kolik på det!

Börjat dagen med ett markarbetespass i ösregn. Och sen en kolikponny på det! Så nu blir det att passa henne istället för å åka till stan. Kul dag, verkligen! :(

Om Det Finns En Gud Så Är Jag Jävligt Arg På Honom!

Känns som det mesta går emot oss inför nästa veckas tävlande på Scandinavium! Nu har vi ännu en halt häst så det ser inte ljust ut. Men skam den som ger sig! Börjar bli gött taggad iallafall, även om jag lite känner för å gå å gömma mig emellanåt när jag tänker på hur lite jag har tränat på Chäcksi. Men det får helt enkelt gå ändå! Är ju en rutinerad kuse så kanske räcker om jag håller i manen och åker med?
I helgen är det iaf sista chansen att lösa en maskeradoutfit till tisdagens maskeradpartaj. Blir inte överdrivet avancerat då jag ändå kommer få gå hem i tid å gå till jobbet på onsdag.

Vart en sväng på gymmet nu efter jobbet. Blev ett par km på bandet iaf, men nu är det pållar som ska motioneras innan det är helg! Behöver massvis med sömn! Och på söndag är det Broshi å Vendela som startar sista omgången i seriedressyren. Wiie!

Orka med skit! Likasåväl att strunta i det då!!

Fina Chäcksi!

What If You

Helkväll i stallet. Blev kalastrevliga pass på både Cäsi å Broshan. Nu är iallafall alla tottosarna nattade, sen middag käkad, varm dusch gjord och kvällsteet uppdrucket. Skall bara skicka ett sms till finaste killen och sen läsa en tidning och invänta Mr Blund. Hoppas att han stannar hela natten för jag är trött på att vakna en gång varje natt. Väldigt dålig ovana.

Om en vecka är det Scandinaviumvecka...hur sjukt!? Tiden går så galet fort!

Dom ringde från tandläkaren idag, jag ville gråta lite som ett barn! Kan man inte bara dra ut alla tänder direkt å köra löständer resten av livet?

 

Våren vart är du?

Trött på allt regn...behöver vår NU!

Krigar Precis Som Du

Helt död tjej! Dagen har gått i ett med ridning, mockning, träning, å nu är det dags att bege sig in till stan för att träffa Tofia, RR och resterande pack från naturlinjen på BUC. Jag kommer lagom till maten. Om jag orkar göra mig iordning vill säga... Tror att förkylningen från helvetet är på G i mig. Men bara att bita ihop å masa sig in till stan. Tror inte att det blir nån vild kväll ikväll!
 
TW fick behandling igår. Kommer nog bli riktigt bra nu, känns som alla bitar fallit på plats! =)
 
 
 

Framtidsdrömmar

Tänker mig nått sånt här hus när jag blir äldre...=)
 
 

Fläcken Som Aldrig Går Bort

Ibland undrar jag om det är jag eller världen som är galen... Sjukt att folk kan bete sig precis hur som helst gång på gång utan att det får några som helst konsekvenser. Ingenting förvånar mig längre!

Tänkte ta mig en hästfri dag idag då bästaste bästa mami redan hade mockat när jag kom hem. Så jag gick ut med hunden, tog in hästarna och åkte med Leif och handlade och sen på lägenhetsvisning. Kom hem och så slutade det ändå med att jag gick ut och ryktade mina pållar. Jaja, ingen ridning iallafall så är gött taggad för dressyr imon!
Lägenheten var ganska najs oxå, speciellt som Leif lovade mig att slå ut och bygga upp en vägg om jag köper den. Är lite sugen får jag erkänna men tiden får utvisa om det blir mer än så...

Fan vad jag är tacksam för mitt liv ändå! Massa kärlek till alla underbaringar som alltid finns där för mig! Ni är bäst!!

Fight With My Brain

Nu är det bestämt att det blir inget Scandinavium för TWn. Så jävla tråkigt! Kollade henne idag och hon är fortfarande inte helt hundra. Likasåväl att ta ett beslut nu å inte chansa, blir bäst så för alla! Men det känns riktigt jobbigt just nu, hade verkligen sett fram emot detta.

Broshan var iväg på seriedressyren omgång 2 igår på GFRK. Blev bara en start, LB:2, men han skötte sig under hela programmet utan några utbrott och han å Vendela placerade sig som 6:a. Så duktiga är dom!!

Hade en riktigt mysig helg. I lördags var det supermys hemma hos min fina Coco-vän, bara vi två =) Kvalitetstid på hög nivå, fastän vi trodde våran sista stund var kommen ett tag!

Var på hoppträning med Merlin igår igen. Han får så mycket beröm för att han är så lydig. Haha, vi säger väl så! =p

I helgen blir det gymnasie-reunion. Dock kommer jag bli sen som alltid då vi ska träna innan. Jaja, är ju bara biljard jag missar - suger på det ändå! Har nog inte ens spelat sen jag var 14 år å hängde på Gården. Det var tider det!

Nä, dags att försöka sova! Hur kommer det sig att man kan vara aptrött hela dagen men så fort man kan gå å lägga sig så är man superpigg!? Ska deppa ihop lite för TWs missade Scandinavium debut, men sen är det bara att tagga om till max...blir ju en annan grym ponny istället!!
Nattinatti!


RSS 2.0