Premiärhäng på ballen

Fick upp lampor idag å köpt möbler. Bättre sent än aldrig :)




Hellre fnöskig än fnaskig!

Nu kastar vi in handduken för idag, efter en dag på stranden som har avslutats med lite poolvolley. Jag har bränt mig på skinkorna, som uppenbarligen inte har sett tillräckligt med sol innan!
Imorgon blir det förhoppningsvis lite krokodilsafari!
Nattinatti!





Welcome To Miami!

Nu är vi äntligen framme i Miami å har hyrt bilar, hittat vårat hus, käkat, duschat å nattat oss. Har redan haft en fantastisk vecka och tror att denna blir lika bra den!


Vi tappade bort oss rätt ordentligt i sista heatet i grundomgångarna så det blev b-final för våran del. Vinst där iallafall! :)


Nu är det allvar!

Snart dax för sista grundomgångsheatet. Vi ligger sjua just nu och håller vi oss sämst åtta så är vi i a-final. Nervöst värre eftersom vi precis bytt en kuse och har ett tufft heat nu det sista. Men det är bara upp till oss själva nu! Hoppas ni håller alla tummar ni har där hemma!!!

Haveit

Kalasbra heat i eftermiddags med flera fullpoängare. Heatet i morse gick la sådär. Men vi ligger typ sexa totalt och är supertaggade för morgondagen! Lite Hawaii-party å sen sängen så ska vi vara fit for fight för imon!







Welcome To Rolex Stadium





Double Action

Vart en grym första heldag i USA! En riktigt ordentlig frukost på hotellet i morse följdes av gym å lite poolhäng innan det var dags att dra sig mot flygplatsen igen. Väl framme i Kentucky har vi mest druckit galet goda drinkar, käkat mat och nu på kvällen har det vart lite häng på hotellrummet med dom andra lagen som bor här. Dags för lite sömn för imon ska vi upp tidigt å träffa ponnysarna! Wtc 2015, bring it on!

Inte en kotte i sikte!





Semester!!

Äntligen gjort sista jobbdagen å nu väntar 5 veckors semester! Hafflar omkring som en yr höna hemma med en modjo i högsta hugg å försöker packa, kolla på tv och städa samtidigt. Imorgon åker vi till USA. Jag är så så så pepp! Vi flyger imon, först till Chicago å stannar där en natt. Sen till Kentucky för VMet. Och när den veckan är över flyger vi vidare till Miami för å bara ha det awesome. Känns som inget kan gå fel faktiskt. Fast jag tecknade en extra olycksfallförsäkring häromdagen bara ifall att... 

Ska kontrollmäta väskorna nu, packa klart det mesta å sen bege mig till stallet så fort det börjar ljusna. Vill inte sova, å kan inte sova heller för den delen.

RSS 2.0