Nyktert Nyår

Efter att ha motionerat alla kusarna lite extra ordentligt idag, (så dom kanske inte är lika hysteriska av alla smällare vid 12-slaget)och tillbringat hela jäkla dagen med detta så bestämde jag mig för å banga partandet ikväll å bara vara hemma å se efter mina fina fyrbenta. Har vart å tränat oxå, å även handlat å kört mami å Leifsi till deras galej. Så nu är jag i stort behov av en dusch å mat. Har bara fått i mig en chokladtomte idag vilket kanske inte är helt lyckat å en bidragande faktor till mitt uteblivna partyhumör. Tror det är första året på mycket mycket länge (sen jag var 14?) som jag inte dricker alkohol på nyår. Men det känns så jävla bra! Ikväll ska jag bara ta det lugnt å fundera över kommande året. Allt om tävlingsterminen i hoppning, dressyr å gymkhana till lägenhet, vänner å jobb och det där mittemellan! Och så ska det sista på 2014 års mål finslipas. Måste vara lagoma mål som kan uppnås och som motiverar!

Kasst

Har nästan tappat rösten, bara sådär! Jobbigt som fan :( är inne å jobbar lite iallafall. Får se hur länge jag pallar, blir direkt hem å bädda ner mig sen!
Hade en riktigt trevlig kväll igår med min fina Anna! Var ute å käkade å sen kurade vi i soffan med massa godis till en film. Så najs!

Nu är det iallafall jul!

Trots den saknade snön är det ändå lite julstämning med Kalle och glögg!




Gulle

Fick så fina presenter av gulligaste Annie igår!




Baywatch på jobbet!


Måttligt seriös övertid idag..


Om Du Bara Vill Så Säg Till

Haft en såndär asbra dag utan massa stress, utom kanske lite i morse då det blev lite hetsigt att hinna allt jag ville innan hoppträningen. Vi hade sjukt tur med vädret och det var en riktigt rolig och givande träning.
Slagit in julklappar å julstädat lite idag. Det är lite extra kaos här hemma då trappan är under snabbproduktion och nya hallmöbler inhandlades idag. Men fint blir det!! Mami ska visst ha fått tag på en riktigt fin gran med! =)
Sitter och överväger om jag ska masa mig ut på stan med resten av folket eller om jag ska ta en dejt med vinet och Winnerbäck. Väldigt svårt val en kväll som denna!

Hästpratare och shopping

För lite sömn inatt men som tur var ringde Coco å väckte mig så jag kom upp iallafall. Blev färdig med hästarna innan jag åkte in till stan för en shoppingrunda. Blev inte mycket köpt för min del men Coco fick köpt klart sina sista klappar. Jag fick även en jättefin present av henne!! <3
Jag är inte klar med mina julklappar men får åka en sväng imorgon efter hoppträningen.

Ska ut och ta in å tvätta benen på mina kusar nu och sen skall jag överväga att åka till gymmet.

TW fick träffa en hästpratare idag. Är ju inte helt övertygad alltså... Hon sa mest allmänna grejjer som att hon gillar att visa upp sig, är stolt över sin kropp (haha) och att hon själv tycker att hon är smart. Stämmer nog ganska så bra iofs =)

Svårt Att Sova

Fan vad jag har vänt dygnen! Blir nog bra för mig att jobba dagtid ett tag. Men först lite julledighet!!! 7 januari drar jobbet igång på riktigt igen. Blir dock att gå in lite extra under ledigheten, men det är inte alls lika jobbigt när man kan komma å gå som man vill. Och om man vill! :)

Ska lägga mig å läsa en stund å hoppas att det kan hjälpa. Ska upp om drygt tre timmar för å rida ett eller två av djuren innan det bär av till stan för julshopping med Coco!

Hade ett oöppnat paket kvar när jag kom hem. Såg även en tårta i kylen. Jag har världens bästa mami å Leifsi!




Graderna Sjunker Så Fort Överallt

Haft en ganska pissig dag idag trots att det är min födelsedag. Fyller ju 27 år ung och detta ger lite ångest. Låg uppe halva natten och skrev ner mål för 2014. 

Morgonen började inte awesome heller då jag hade tre djur som ville ha motion och rent i sina lyor. Tur att iallafall TW gick awesome idag! Dom turas gärna om mina kusar om att vara änglar eller monster. Idag var Broshan monstret som vägrade gå rakt på långsidorna innanför spåret. Vet inte om han var extremt sugen på sidvärtsrörelser just idag eller om det var vädret som skojade till det för oss men vi blev iallafall ganska upprörda båda två en stund när vi hade helt olika åsikter om vilka rörelser som skulle och inte skulle utföras.

Har bakat lite till kollegorna, har inte smakat men får hålla tummarna att det smakar bra! Tur att Bengtsson har bakat oxå ifall det skulle skita sig! :)




Tuff Söndag!

Var väl sådär pigg å fräsch i morse klockan åtta när min mor fick hämtat mig i Linné. Hem å byta klackar mot gummistövlar å sen ut i stallet å mocka bajs. In å sova en stund innan jag kände mig hyfsat körduglig och vågade bege mig till jobbet. Fick sovit lite extra då jag hoppade över övertidspizzan. Kände att sömn var värt mer än mat - inte ofta det händer!
Men som vi hade trevligt igår! Kanske urartade en aning på slutet vill jag nog minnas. Jossan pratade norska så magmusklerna fick sig mer träning än på mycket länge! Polkagriskdrinkarna var det godaste ever! Och armbågarna på Schlagergolvet var extremt vassa! Tack för en riktigt kul kväll tjejor!
 
TWtjejen har vart med Annie på GFRK och hoppat Pay and Jump idag. Jätteduktiga var dom å gjorde två felfria rundor! =)
 
Precis vart ute och kvällsfodrat pållarna. Dags för en dusch och Solsidan. Hoppas att min förkylning släpper tills på tisdag för jag dör om jag inte kan träna snart!
 
"Hon är så torr så hon får mens i pulverform!"

Pannan I Baren Nu Spränger Vi Taket

Ute och åker med Trubaduren. Jäkligt god mat, underhållning å fri bar! Awesome!!!


Det Finns Bilder Som Aldrig Suddas Ut

Ska snart gå å lägga mig efter en låång dag på Ullared med mor å moster! Var väldigt trevligt, men när jag tappade bort min kundvagn för sjuttioåttonde gången så kändes det som det var läge att bege sig hemåt!
Fick tömkört Broshan en sväng nu på kvällen å han var löjligt pigg! Trodde han skulle vara halvdöd i flera dagar efter helgens Pay and Ride men tydligen inte... Sötknodden! ❤️
Nattinatti!

Villkorslös kärlek!

Tillbringat morgonen i stallet (som vanligt) mockat å ridit, och tog mig tid att mysa lite extra med min fina älsklingsCäs! Blev lite kär på nytt, man glömmer liksom bort hur jäkla trevligt sällskap han är den killen! :)
Red ut och insåg först när vi var påväg hem hur jag satt och log konstant för mig själv haha! Bästa prinsen som kan få en på så gott humör!

Idag är det julbord på jobbet! Magen kurrar allra redan! Typiskt att man måste överleva ett helt pass först. Efter nyår börjar vi jobba dagtid igen. Bajssegt!! Men fördelen är att jag kan vara med och träna med Scandinaviumlaget ordentligt! Ska bli skönt, behöver träna!!

Tänker att man kanske borde införa en lag där riktigt fula människor bara grävs ner direkt vid födseln!

Do What U Want

Sån härlig morgon! Vaknade kvart i tio i morse och hade ingen som helst ångest över att klockan var mycket! Lite morgonmockning och en tvåtimmarspromenad i snön med Cäs å Brosh!


Nu är det uppladdning för jobb med Efterlyst, te och mammas hembakta lussebulle! :)


Har nån förkylning som varken vill bryta ut ordentligt eller släppa taget så kanske får lägga gymmandet på hyllan denna veckan. På onsdag är det iallafall Ullared med mammsi planerat. På lördag är det laghäng och vi ska utnyttja våran vinst från SMet. Söndag blir det nog en P&J på Brosh eller Merlin. Känns som lagom mycket planer för att hålla stressen borta denna veckan! :)

Nu tar vi helg!

Idag fick jag ta igen för gårdagens hästfria dag, hade två pållar att rida och en att tömköra. När jag kom in 50 minuter innan jag skulle börja jobba var jag helt dyngsur och genomfrusen. Så fucking jävla Sven - dra åt helvete!!!

Ska befinna mig på gymmet om nio timmar. Är inte alls sugen men har man bestämt träningsdejt med en fin vän så kan man inte banga!
Håller på att bli sjuk oxå känns det som! Ska hem å rota fram nån bra meducin så har det nog gått över tills imon. :p


Hästfri dag!

Har haft en helt hästfri dag idag, sån jäkla lyx! Annie rider TW, Frida rider Merlin, Tuva tränar på Castor å Vendela tränar på Lillebror. Sweet!

Masade mig till gymmet idag å hämtade ut mitt gymkort. Ett helt år ska jag stå ut! Släpade med mig Coco. Vi tränade ganska så duktigt men failade lite med skåpslåset så fick bryta upp det. Lätt hänt faktiskt!


Så fick vi tre dagars extra ledigt i jul, vilket betyder 17 dagars sammanhängande ledighet. Sweet! Fast jag går nog in å jobbar över lite ändå, snart kommer vi börja jobba dagtid å då är övertidsmöjligheterna väldigt begränsade. Fördelen är att jag kan vara med å träna på torsdagar igen! :)

Får Det Jag Behöver Men Inte Det Jag Vill Ha

Livet kan sammanfattas kaos för tillfället! Jag HATAR att släppa kontrollen men just nu är det nödvändigt för överlevnad. Eller iallafall för framtidens välbefinnande. Fan ta livet!
 
Har kickat igång veckan med två tömkörningspass, för Cäs å Brosh. Och en promenad och lite frukost för mig. Snart dags att masa sig till jobbet. Senare är det även lägenhetsvisning.
 
Gunnel gick inte igenom besiktningen ens lite! Överväger att bya ut henne men blir eventuellt omplåstring och lite kärlek ändå så hon rullar ett år till. (tror att jag kan ha sagt såhär de senaste två åren..?)
 
På söndag ska Brosh å Vendela starta P&R på GFRK. Ska bli så kul!!  Men tror defenitivt att Brosh behöver en klippning, ett bad å lite trimmning innan! Han ser verkligen ut som ett får igen. =/

RSS 2.0