@Akuten

Det kommer bli en lång natt :/ tur att man har bra sällskap!




#livetmedhezt eller möjligen #bästadieten

Gick omkull igår på hoppträningen. Så jävla onödigt!!! Skulle bara hoppa "en sista gång".. Har jävligt ont å kan bara få ner mat via sugrör. Men det är bara att pallra sig till stallet. Bör kanske skyla mig lite så jag inte skrämmer nån på vägen :)

Hög på endorfiner

När jag vaknade i morse å kollade ut så öste regnet ner. Stängde av alarmet och drog täcket över huvudet, vaknade en timme senare å regnet öste om möjligt ännu mer. Suck å dubbelsuck! Hasade mig till stallet ändå i hopp om att det skulle sluta. Så blev det inte så fick bli en sväng till gymmet istället. Kutade röven av mig på bandet en stund innan jag åkte tillbaka till stallet igen. Fick bli en snabb tömkörning av Broshan å när vi var nästan klara så kom solen en stund! Hög på endorfiner nu med en touch av D-vitaminkick. Fick även rånat min mor på hennes tacogratäng (gjorde ett ganska omfattande rån så hoppas att hon inte vill ha ihjäl mig när hon öppnar kylskåpet:)!) kommer bli lätt att jobba ikväll!

Förmodligen slut på sånna här fina sommarkvällar nu..:(

Lita aldrig på kvällstidningarna eller en elektriker utan ögonbryn!

Startade dagen med en tvåtimmarspw. Trodde inte det skulle regna idag men ack så fel jag hade! Är mest glad att mobilen klarade sig. 
En hästfri dag idag, även om det blev en hel del hästsnack när Carro var över på lunch. Matilda tog Broshan till Anki å det ska efter rapporter ha gått bra :) Mepps, Cäs å TW fick oxå sin motion så jag kan somna gott inatt.

Velat hur mycket som helst om jag ska vara med på tävlingen i helgen men kom fram till att det är bäst att ge fan i det.

"Du är en tia å hon är en taskig trea!"

Måndag.

Sov ut i morse och det var det fler som gjorde! När jag kom till stallet å gick ut i hagen så låg både Flubber, TW å Meppe platt fall. 




Meppis var måttligt sugen på att hoppla i paddocken :/

Men upp kom han till sist å vi tajmade regnet alldeles operfekt!

Bästa mami handlade lite till mig så jag kunde åka direkt till jobbet. 

Haft en helt supergrym helg iaf å gårdagen var magisk!











Grymt häng på Ängholmen!




@Hamnkrogen

Underbar dag! Tog bilen till Björlanda Kile i morse och solade en stund i våran båt innan jag blev upphämtad på vattenskoter. Galet grymt vrålåk! Resten av dagen har tillbringats på Ängholmen med sol, bad å massor av vattenmelon, ute på havet i hundra knyck, och så på Marstrand å det är dags för käk! Bangar utgång idag för imon ska vi upp tidigt imon för mer fräs på havet! Ska försöka att inte dregla som en efterbliven då :p

Nu kommer maten!!


Partytime After The Sun Goes Down

Jamen sista jobbdagen på veckan! Har jobbat över nästan varenda dag både denna å förra veckan så känns verkligen som en rivstart efter semestern! Lite onödigt i supervädret kanske kan tyckas. Men går man bara upp i tid så hinner man både rida, gymma å sola oxå! Sova kan man göra i graven som sagt! Men imon är det chill dill på havet med båten som gäller! Ser så mycket fram emot det! Vi fick i båten sent och så har det ju knappast vart superväder så man kunnat välja å vraka på dagar!
Har en finfin helg att se fram emot! Spelkväll fredag, utgång lördag och middag+bio på söndag. Jag är lyckligt lottad som har så fina människor omkring mig!! Vill gärna inte vara ovän med nån men orka svansa efter folk som ändå bara är buttra! Det får finnas gränser för hur långsint man kan vara!

Lycka var att komma ut i sommarhagen i morse å alla pållarna kommer knatandes med Cäsi i täten! Mitt hjärta! Jag är så tacksam för att farbrorn fortfarande är hel å glad! Hade han vart människa så kanske han dock hade använt sig av sin rullator på väg till gymmet. Men så fort han är uppvärmd så är han ungdomen själv!
Broshan å jag var ute i skogen på björnbärsjakt. Mest jag då!  Min osammarbetsvilliga bumbibjörnsponny var stark som en oxe å totalt oduglig att plocka björnbär ifrån. Så nästa gång får det bli ett annat stycke kött att palla bär ifrån! En med mindre myror i brallan!

Dance dance like its the last last night!:)


I brist på vettiga bilder får det bli en gammal bild från Feliz's kalas förra året. Min grymma mami roddar alltid för alla!

Hard Believer

Gomorron måndag!
Inlett veckan med ett pass på gymmet. Nu får det bli lite solande medans tvättmaskinen gör sitt.

Haft en helt fantastisk helg med underbara människor! Avslutades med mysigaste tacokvällen igår! Får lätt göras om snart.. 
Pållisarna får vila idag, är ju dödens varmt! Å så får man passa på att ha glidardagar när dom ändå går på bete! Snart kommer hösten och allvaret. Men vi njuter sålänge! Känns inte ens jobbigt att behöva åka till jobbet idag!:) har en del info att klämma Sophie på så kanske är därför :p

Vasarusaru!?

Eskalerade lite igår med diverse drinkar hos min syster. Satt i bilen och klappade Simons surfbrädor hela vägen hem. Kändes fullt normalt vid tillfället - känner mig dock inte lika fräck idag..

Så dagen har tillbringats i fosterställning. Men jag var smart (tyckte jag iaf då) å släpade mig (mer typ kröp) till Skändla för å iaf ligga plattfall i solen. Ganska dålig ide visade det sig nu. Har en rätt onajs bränna efter att ha somnat helt skevt.

Vändningen kom vid sex när Mikaela kom med tårta. Lite trickträning med Brosh, som lärde sig sparka boll! Å sen red vi ut. TW fick nya skor å vi har ätit god mat.
Nu ska jag ställa sovtimern och lägga mig å kolla på Focus å somna. Lär inte ta många minuter..

RSS 2.0