Så sant så

Vissa blir glada av saker dom gör, själv blir jag lycklig av bananlikör! =D

Som ett litet barn

Det här kommer bli en riktigt bra dag. Jag vaknade i tid för en gångs skull. Mina tomater hade inte vissnat! Jag har även käkat frukost nu på morgonen. Annars brukar det inte bli förrens tidigast ett. Har ringt min mor, och det känns äntligen som vi är på samma linje. Så nu ska jag ut och springa en sväng. Sen ska jag fixa lite lunch, diska och sen bara vänta på att bejb ska komma hem från jobbet. Blir nog en del farmande med oavsett jag vill eller inte :D Det är numera mitt undermetvena som suger tag i mig och sätter mig framför datorn.
Så blir det individuella på TW. Ska hämta henne imon. Wiiiiie!!! =D
I gotta feeling that tonight´s gonna be a good night
That tonight´s gonna be a good night
That tonight´s gonna be a good, good night
England 2009!!!

Vafaan!

Dammsög precis huset. Kul att jag hittade stora tussar med hundhår. Är därför tvungen att damma, byta sängkläder, vädra och dammsuga igen om jag inte ska tillbringa natten i allergi. Faaaaaaaaaaaaan vad jag inte har lust med detta!!!!!!!!!!!!!!


HEMMA!!!

Tattaaaa!! Hemma igen! Det är såå gött att vara hemma. Jag måste vara den enda människan på hela jorden som längtar hem efter tre dagar, jämt! =D Har vart en skitkul resa iaf!!! Cäs har vart snällaste ponnyn! Belgien hade med en ponny som var jättelik Cäs, tyckte jag!
Resultatet var inte strålande! Men vi får skylla på svininfluensan som vi alla tror vi har, haha! Cicci lyckades bryta handen i en växling å uppvärmningen första morgonen innan tävlingen med så turen var verkligen inte med oss. Men om man bortser från andraplatsen i C-finalen så var resan perfa!
Mindre kul att komma hem mitt i natten. Mamma å Leif är fortfarande ute å åker. Dom ska förbi Belgien en sväng för att mamma vill klippa sig där. Jag fick parkera Cäs utanför dörren för å våga packa in all packning från bilen!

Det är galet mörkt ute och jag borde krypa ner under täcket och gömma mig. Men det kan jag ju inte göra för jag får sitta här å farma hela natten. Jannika har legat i och gått om mig. Numera är Farmville mitt enda liv och jag ska sitta här tills jag ruttnar, eller når nivå 1000!!!! Jag hade iallafall 68 farmvillegifts så jag få väl glädja mig lite åt det. :p

Nu är det inte lång kvar...

Snart bar det av! Om 13 timmar måste jag vara hemma igen för att tvätta min pålle, och sen bär det av till Alleby för å lasta! Har packat nästan allt till Cäs men nästan ingenting till mig själv! Får nog slänga ihop nått snart! Ska på kalas i Kinna med.

Red Lillebror innan. Såklart att han ska gå sådär extra bra så jag kommer sakna honom galet mycket!!!

Får nog lägga på ett par kol nu. Måste hinna packa till mig själv, lämna packning på Alleby, handla, duscha och gärna vara i Kinna halv sju....

Slitigt... ;p

Sådär ja! Har fått gjort en hel del. Castors packning är nästan klar, min egen lite påbörjad. Har även städat, dammsugit, tvättat, strukit, mockat lite i hagen, aaah, typ de....

Det har kommit nya grejjer att odla på farmen. Jag var tvungen att testa allihop. Ser verkligen fram emot morgondagen!

Nu måste jag sova! Ska upp igen om fem timmar och mata kusarna. Slitigt liv man lever ;p Tur att jag har hela vägen till England på mig att sova ut! Finns ingenstans man sover bättre än i Bettan! =)

Natti!

Torschdag

I morse åkte mamms å Leifs till Stockholm. Skitgött just nu. Ska laga lite käk, slappa lite, packa i lugn å ro. Hade helst velat åka in te kalaset en sväng men det verkar inte vara någon mer som känner för det så likasåväl att hålla sig hemma! Förhoppningsvis är Jannika hemma senare när det blir mörkt. (Så om du läser det här Jannika; RÄDDA MIG!!!)

Vart i stan en sväng med Pannis å Pumm. Anna åker ju till Hawaii om nästan två veckor och blir borta i fem månader!!!
Hittade i princip ingenting! Det var väl helt enkelt ingen shoppingdag...

Tappade min mobil i en hink vatten igår men den verkar faktiskt ha klarat sig. =D


Nu ska jag iallafall göra iordning laxen. Sjuukt hungrig!!

Onschdag

Fick mer saker idag. Bla en ny hjälm. Mycket välbehövligt... Cäs fick lite saker med såklart!

Har så sjukt ont överallt efter igår. Känns lite tråkigt att det var sista för den här sommaren!






"Lurar du mig så dödar jag dig!"

Whoopie

Börjar bli så sjuukt pepp för England nu! Ska bli riktigt skoj! Åkte till Kungsbacka med mamms å bejb igår och fick shoppat mer grejjor. =)

Jobbat på Ullevi idag. Såå galet tungt! Tror jag har lyft flera ton aluminiumplattor! Fr en galen tysk med väldigt knagglig engelska! Lyckades byta med Täm P ett tag så jag fick spola plastmattor barfota ute på gården istället för att inte få ryggskott på stört!  Naturligtvis så sprutade jag mig på foten med högtryckstväten. Smärta där ja! Men nu är detiallafall avklarat och jag kan börja ladda för helgen. Mammsen å Leifsen ska till Stockholm så jag kommer få sköta mig själv ett par dar. Tror att jag ska ta in Cässel i huset så jag inte behöver vara mörkrädd.

Det är inte okej att vara så kaxig när man är så ful!



"Thiis is for your asshole!"
Tysken borde verkligen läsa om engelska A & B


Dax å nana nu, jag håller verkligen på att dö efter gårdagen. Mysigaste natten iaf! =)


Madonna

Det har vart en väldans hektisk vecka, och extra hektiskt dom senaste dagarna eftersom jag jobbat.

I torsdags skulle vi lägga golv över hela gräsplanen på Ullevi. Kan ju inte ta så lång tid tänkte jag så jag planerade såklart att åka till Borås och parta med resten av folket. Mmm, bra tänkt...inte. Massa strul, tog evigheter med golvet eftersom det stod en megakran i vägen. Jag skulle gå å lägga på mer pengar på bilen och såg att det vart inbrott i bilen brevid. Jag blev helt kall. Tuuur att det inte var min bil eftersom jag hade halva mitt liv i bagaget. Tillsist blev vi iallafall klara med golvet å jag fick köra räser till Borås. (visste inte ens att den lille bilen kunde köra i 160!) Dock borde jag stannat hemma då det blev för mycket alkohol, ovanligt nog. Dessutom diskuterade jag saker med folk som inte alls var så clever, fast det tyckte jag ju såklart just då. Pluss att jag höll på å åka på spö då jag kastat iväg en snubbes kebabtallrik. Han var snorkaxig men jag fick iallafall kastat hans klocka i marken med. (Inte alls så moget kanske!!) Det blev iallafall sjukt jobbigt att  vara på jobbet dagen efter då jag bara sovit knappt fyra timmar. Summan av kardemumman är iaf att jag borde fattat ödets vink och stannat hemma. Ska kanske tänka på det nästa gång.

Igår jobbade vi då igeen. Var bakis som tusan men vi jobbade kanske bara en timme sammanlagt på hela dan. De andra miljoner timmarna käkade och softade vi.

Idag var ännu slappare än slappast! Har verkligen gjort nada. Solat lite, käkat, kollat när Madonna å hennes dansare sound checkade. Sheeet vilka grymma dansare. Vi såg Madonnas dotter, hon såg ut att ha alldeles för stora fötter! Vi såg Madonnas lökisar! (imon ska jag se till att tipsa henne om lösare och mörkare kläder) Sen softade vi massa till innan konserten började. Kollade på den. Flyttade lite grejjer när hon slutat spela å sen fick vi gå hem. Imon kommer bli en nästan lika slapp dag så jag måste se till att ta med massor med spel och solkräm.


Precis efter konserten:
- "Kolla, kolla, det måste vara hon som kommer där i vita skynket!!" (Anneli menade såklart vita pälskappan)
- "Nesch, det där är ju en transa!"

Grattis bejbi!

Igår fyllde Christofer 25. Han fick ingen fruskost på sängen men det blev en ganska bra dag ändå. Vi åkte till Kinna å käkade mat och tårta. Mums! Idag skulle vi gått upp tidigt. Det misslyckades men tillsist jagade René upp oss och släpade ut oss på en runda frisbeegolf. Som vanligt hann jag å Moa bara ett varv medans Kisse å René hann två. Jag var råkass och lyckades träffa en stolpe, ett träd OCH kasta ut i skogen två gånger. BRA JOBBAT!!

Så vare träning igen. Cäs gick super. Bästa lilla ponnyn!!! Hann precis hem och rida Lillebror innan det blev mörkt.

Leif lägger nytt golv i köket så imon får jag nog göra lite nytta. Men först ska jag ut i skogen med Lena å Mepps.

Nu ska jag kolla lite till på Twlight innan Paradise Hotel börjar... =)

Jobb

Kom precis hem efter att ha jobbat hela natten. Är så himlans trött!!! Vi har rivit scen. Massor med scen! Nästan allt faktiskt. Tror vi ligger ganska mycket före i tidsplanen... Fast när vi skulle gå hem ville dom ändå att vi skulle jobba 10 timmar till. Inte en chans att jag orkar! Och inte en chans att man vill jobba med det sista folket som kom. Sjukt tråkiga människor! Har druckit massor med kaffe men höll ändå på att somna de sista två timmarna. Jag döör! Undra om man kanske ska ta å rida iallafall en av sina kusar nu så det är gjort... Cassel står här utanför och ser väldans uttråkad ut.

RSS 2.0