Som Om Lyckan Var En Fjäril

Fyfan vilken jävla dag på jobbet!
Känns som det är fredag imon. I wish.

Natti!


LB!?!

Såg den här ponnyn på annons på Hästnet för några dagar sen. Den är rätt så lik Broshan.









Jag borde klippt honom idag. Han är som ett riktigt murmeldjur! Täss ligger i lä i jämförelse. Å TW ska vi inte ens snacka om, hon har fortfarande sommarpäls...

Så Som Du Ser Mig

Hållt igång ganska så bra idag. Tog en morgonpromenix med TW å Lego,, fixat i stallet, åkt med Cäs å ridit i Delsjöterrängen. Han är defenitivt laddad för träning på torsdag! Det blir till å duscha å städa här hemma å sen ere gymkhanamöte inför SMet på GFRK.

Har fortfarande lite ångest för att jag krossade en illusion i lördags. Annars var det en sjukt trevlig kväll! Började hos Carro med lite najsigt käk som hon lagade medans jag, Arvid å HJ kollade på. Fortsatte med spel å fantastiska youtubeklipp genom tiderna å avslutades visst i stan. Jag borde ha gått hem. Nånstans borde varningsklockan ringt. Men den verkar stängas av efter kl tolv. =/ Var iallafall hemma till fyra, stupade i säng och fick verkligen inte sovit tillräcligt innan jag skulle upp å lasta djuret för tävling... Gick bra ändå vill jag påstå. Tragiskt nära vinst vilket gjorde mig aningens bitter. Är ju alltid lite lättare när man är långt ifrån. Eller är det verkligen det!? TW gick fint å Cicci å Dandy var kalaskompanjoner så det var ju rätt kul ändå faktiskt!

Stupade i säng igår kl 9. Var dödens trött!

Im In This For The Love Of The Game

Började dagen med å gå upp kalastidigt å mata djuren, sen vare bara släppa ut, mocka och slänga sig in i bilen till Jönköping. Vi var sådär 2 timmar sena, delvis för att vi lyckades hamna i huskvarna vilket inte alls var slutdestinationen. Men sen blev det shopping på Charlies! Hann även med My One, Svensk Ridsport, Börjes å Hööks. Blev täcken, schabrak, lindor, boots, strumpor å en tröja så klarade mig ändå ganska lindrigt undan. Det kunde vart sååå mycket värre =D

Imon blire tävling med Peepee Coco å den ädla Drak-Elken! Skojs! Ponnyn står badad och redo för Frillesås imon.

Ja ja ja!!!!

Fick ett sånt däringa kalasbra samtal idag. Sheeet vad jag har väntat på detta! Väldigt hoppfull just nu...

Leifsen å grannen har hållt på med grävaupphelaträdgårdenprojektet idag. Nu är det värre än värst. Idag rök alla björnbärsbuskar å det står en stor grävmaskin i trädgården. Ser inte alls vidare trevligt ut.

Tränade på fina vaben idag. Gick helt okej. Hoppas vi håller oss i skinnet i helgen. Sjukt roligt hade det sett ut om vi kom utan skinn, jag får galet störda bilder i huvudet just nu.

Imon bär det troligtvis av tidigt till Jönköping för å shoppa hästgrejjor. Hade velat fredagsshoppa i stan med men då får jag nog gå upp om 4 timmar om jag ska hinna med det.

Natti puss hejs

Varför är man så korkad så man lägger sig igen när man vaknar pigg å utvilad på morgonen? Det är bara för att man kan, och ibland för att man inte kan. Snooz fåevvah! Fick i vart fall inte ridit i morse, hann inte heller käka frukost eller plocka ihop nån lunch. Så dagen blev ganska seg. Jobb, hem å hoppa på Tässen å sen tv för hela slanten. Idol, Berg flyttar in och Välkommen åter avnjöts halvsovandes i soffan. Synd att jag inte är känd så Carina Berg kan bo lite här. Så jävla grym humor!!

Näe, om man skulle ta och gå å nana sig så man orkar rida imorron bitti istället... Börjar jobba 10.45 å hinner precis hem efter jobbet för å hämta TW å åka till träningen. Måste hinna fixa allt i stallet tidigt.


Fast kanske lite ändå...



Det blir fan inte roligare än såhär...

10 sakar om mig
1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja, det skulle jag nog vilja påstå
3. Är du uttråkad? Nej
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej, det får vi inte hoppas för jag ska köra tidigt imon
8. Är du en cooling? Alltid
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej, det har dom aldrig varit

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, på ett eller annat sätt
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet man så är han väl inte hemlig?
7. Är du kär? Det skulle man kunna säga
8. Vill du gifta dig i framtiden? Troligtvis

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Både och helst
3. Katt eller hund? Hund för fan
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästaste vänner
5. TV eller Internet? Internet tror jag nog
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? En mix är alltid bra
8. Pengar eller lycka? Lycka. Och pengar!
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil 

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Kan säkert ha hänt
2. Brutit ett ben? Ja, handleden
3. Gjort nåt du ångrar? Alltid
4. Hoppat Bungee Jump? Nope
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Tror inte de, men nästan
7. Gjort bort dig offentligt? Absolut
8. Skolkat? Ja, men inte vidare mycket ändå
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? För stunden

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Nisse
2. Telefonsamtalet du fick? Kisse
3. Personen du va med? Får väl vara morsan, vi satt å tjötade en stund innan
4. Roligaste grejen som hänt? Fångarna på fortet idag
5. Personen du sms:ade? Peepee Coco
6. Du va i en bil med? Kicki
7. Gick på bio med? Kisse
8. Var och shoppade med? Morsan
9. Du kysste? Kisse
10. Du skrev till på myspace? Har inte myspace
11. Du kommenterade? På facebook
12. Du tillbringade natten med? Kisse
13. Du kramade? Anna å Lena

Kärlek till Genéve!!

Som jag kände mig deppig när jag kom hem från jobbet. Tänkte åka å göra en snabbshopping så det skulle kännas lite bättre. Tur att jag kollade min mejl istället för nu är jag på SÅ strålande humör!!!

Saknar sommaren bara. Mest VMet... Hoppas det blir vinter snart!! =D






















Tossda

Asgött att dom inte ringde från jobbet idag, tyckte jag iallafall när jag vaknade... Gick upp å fodrade hästarna å gick å la mig å kolla lite på tv, var inte ens trött. Somade ändå å vaknade inte förrens kl 12. Det är sjukt bajs när man gör så. Jag kunde likagärna jobbat! Massor jag hade planerat å göra som jag visst inte alls hinner med. Men fick iallafall tränat lite på Cäs med Julia & Dippy. Träning nummer ett avklarad, snart dax å masa sig mot träning nummer två. Men först...KÄK!! =D


Hade planerat en dag i Borås imon å så blir det inte så. Det är jävligt orättvist!

Jahopp

Dagen verkar inte alls bli som jag har tänkt mig... Försov mig lite i morse. Vaknade av att jag trodde att jag skulle få ett helt träd i huvudet! Det regnar å blåser nått galet! Har dock fått mockat å fixat å alla pållarna, även om det gick vääääldigt långsamt. Även hunnit käka lite frukost å kolla 10 min på The Last Song innan dom ringde från jobbet. Så nu blire å åka in å jobba. Det kunde vart värre! =)

Vv

Kommer bli en verkligt vettig vecka, det har jag bestämt! Idag gick jag upp tidigt å red Broshan. Han var superpigg, precis som igår. Hoppas han ska lugna ner sig lite snart när han får jobba lite igen. Mockade å fixade klart i stallet, strök all stryktvätt, spelade över vhs-banden på dvd-skivor. Är redan uppe i 10 timmar hästfilmer och har minst hälften av banden kvar. Å då har jag inte räknat med de ca 25 timmarna som å kvar på videokamerabanden...jag har att göra... Men hann även med en springtur innan Biggest Loser började...
Så nu...tillbaka bland banden igen. Är på Individuella Danmark 2005 på Bobby.
Imon blir det mer vettiga grejjor som ska göras... Sortera tegel å annat snortråkigt pyssel! Har som plan å gå upp supertidigt imon å ta morgonfodringarna å utsläpp av pållarna.

Det är skillnad på folk och folk!!

Dont Stop Believin'

Jag gjorde det igen...somnade efter 20 min av The Box.. Värdelöst! Mannen åkte på IT-mässa så jag har hela dagen med kusarna! =) Lite hoppning på Cäs kanske? Eller så inväntar jag Lena så vi kan rida ut å busa... =)

Natten

Skriver ett liiitet kvällsinlägg bara för att jag lovat då. Ganska precis kommit hem från träningen med min prinsessponny, som defenitivt inte var nån prinsessa idag utan mest en knäckehäxa! Speciellt i Bank Race!!! Vi borde nog stannat hemma idag för jag var ingen vidare pilot heller. Sheeet vad jag red illa! Man har haft bättre dagar asså...
Annars så ser allt ut att ordna upp sig till det bästa. Livet leker! Kanske tillochmed ska ta och supa mig redlös å göra bort mig lite i helgen för å få lite drama i livet! Snacka om att jag gått å blivit gammal å grå! Igår orkade jag kolla på Idol, å början på Skånefruarna. Seen slocknade jag å missade resterande del plus Kungarna av Tylösand...och även Toystory 3 som mannen fixat...
Tränade på Cässel igår. Det var väldans skojsigt sa han. Blir nog en vända till nästa vecka... =)

Sova nu. Funderar på å gå upp snortidigt å rida innan jobbet...vilket är lika med 05.00. Naaa, tvek på det...men det hade vart bra!!!

Kanske blir en tripp till OHS med Fucker oxå. Det hade vart trevligt!!! =D


I´m just a dreamer

Det är dax å skriva nånting iallafall..?

Var på trevligaste kräftskivan ever i lördags! Uppstyrt av Carro, på Carros land i Ingared. Mycket räkor å kräftor blev det! 399 kr kilot kostade mina. Tragiskt! De föesta gick på de kinesiska... Trevligt quiz hade några styrt ihop. Bra initiativ! Ölspelet börjades inte förrens vid tre. Det är ju då man ska börja ta varannan vatten för tusan!! Men så var de nån brud där som la en pizza i handfatet med. Inte så kul för dem som fick städa. Carro kan vara ganska så bestämd ibland vill jag lova!
Blev korv å glassfrukost dagen efter oxå, som pricken över i:et. Efter frukost å tjöt bar det av hem till min man för lite sömn å kärlek. Det blev mycket sömn, en hel del bråk å en och en halv film, sen var även söndagen över...
Måndagen tillbringades mestadels med att jobba men hann även med ett kommitémöte i Frillesås.
Idag blev det mer jobb å sen red jag lektion på Cäs för Liza. Han är min prins. TW fick en ny friss med å LB fick prova mirakelspray och en antirynkkräm... Jag tror nog att han kommer förvandlas till en vit lippizanerhingst lagom tills jag kommer ut i stallet imon!

Näe, dax å nana. Har fångat en spindel i min garderob btw! Leif får ta den imon! Men jag sover med lampan tänd för säkerhets skull... =)

RSS 2.0