I Don't Play Nice

Vaknade himla gött utvilad i morse! Efter förra helgens skandaler så känner jag mig helt i fas igen. Inga mer utsvävningar..
Idag är det tävling med Matilda och Broshan. Hoppning. Vi har sådär mycket rutin på det och tänkte visst lite för mycket dressyr när vi beräknade tid för start. Rätt så panikartat när vi inser att det är två ekipage kvar till start innan Matildas och Broshis tur å dom precis börjat skritta fram. Efter lite meck kom dom iallafall till start, med 8 minuters framridning och två språng i kroppen så går dom in å nollar. Så duktiga så! Kommer kanske inte vara lika happy sen när vi kommer få skäll av våra mammor sen men det får det vara värt :) 
Att åka med Broshan på tävling är ibland lite som att gå på stan med en jävligt snygg kille. Han får sjukt mycket cred haha.
Inte så långt kvar till nästa start som är stilbedömning istället. Gött med en kort tävlingsdag och nära hem igen då nästa vecka blir långa dagar på tävling både lördag och söndag, dessutom i Trollhättan och Valsäng. Men omväxling förnöjer för då är det dressyr och gymkhana. 
Snart ska ponnyskrutten köras in på riktigt oxå..




RSS 2.0