Obehagligt!

Det blev tävling på min prinsessa igår å hon skötte sig kalas! Jag hade en stoor trötthetsdipp i mitten av andra omgången men annars är jag rätt nöjd. Att vi skrapade ihop mest poäng å är kvalade till A-finalen gjorde ju såklart inte saken sämre! Lite mer träning bara så ska det nog bli ännu bättre hoppas jag!

Kommer till jobbet idag, tjingsar på en kollega å frågar hur helgen varit. Svaret jag fick var "jag var så jävla trött så när jag kom hem i lördags å slängde mig på soffan så hade jag inte orkat lyfta på arslet om du så kommit hem till mig iklädd Borat-baddräkt!" Min fråga är nu; var detta menat som en skadad komplimang eller skadad förolämpning?

Goa fredag!

Riktigt bra idag! Vart i Jönköping å shoppat loss på Charlies! Riktigt fina saker blev det!

Avslutar en bra dag med tacos å Idol! Mys! :)

Nu är det höst på riktigt...

Sista arbetsdagen för veckan avklarad! Tar ledigt imorgon för å kunna träna på TW. Känns verkligen som det är nödvändigt! Tävling på söndag, känner mig taggad än så länge iallafall, vet inte om det kommer låta likadant efter träningen imon.. Men jag hoppas att vi ska sköta oss!

Blev en tidig tur i skogen på Broshan i morse. Såg en hare med avsmaskat huvud. Å riktigt burrväder var det, hösten är här! På dagarna blir det ju ganska lagom värme för att rida men jag har en dålig vana att vilja göra klart allt med hästarna så tidigt som möjligt, så minst en kuse kommer bli motionerad i kylan. Väldigt skönt när man inte behöver stressa så mycket i stallet, men blir jag klar i tid så fastnar jag ändå med något så att jag får stressa till jobbet. Vet inte hur det händer alltså!

Imorgon är det dressyrträning på Brosh kl 10. Innan dess ska jag helst ha dressyrat på Cäsen. Och på kvällen blir det då gymkhanaträning på TW. Däremellan ska det fixas för tävlingen, är jag duktig å får koll på allt ska jag unna mig en dejt med Carro på lördag!

Dags att säga trevlig helg till kollegorna å ta sig en dusch! :)

Nära döden tror jag!

Fy som jag mår! Förkylningen från helvetet ju! Men efter mycket sömn och en go frukost så känns det ändå lite bättre. Ska snart lasta TW och åka å träna. Första riktiga träningen på länge och det ska bli riktigt kul! Fuck förkylning, förkyld kan jag vara ikväll!
Hoppas hoppas det funkar bara och att min fina playstationtjej inte blir helt vild! Har bara två träningar på mig att få det att funka. Nu kör vi! :D
 
 

Så går det!

Fan oxå! Så fort jag får chillat lite så blir jag sjuk! Det är precis som att kroppen känner efter på nått jävla vänster. Men en liten förkylning har ingen dött av så tänker jobba ändå! Kanske glömmer kroppen av sig? Hoppas att min kompanjon Bengtsson är sugen på att göra dom tunga grejerna idag bara! Imorgon står det fyra söta hästar i stallet som måste motioneras å mockas åt. Jag är inte så sugen å misstänker att det kommer ta större delen av dagen då allt jag gör tar hundra år just nu.:/

Har iaf lyckats ta mig igenom en hel dressyrlektion med Broshan i morse. Lite bakslag idag, en övertaggad kuse i kombination med sjuk ryttare var ingen bra kombo. Men det gör inget. Min mor fick filmat lite så kan se massa saker på filmen som ska jobbas på. Verkligen nyttigt att se!

Dags att dra sig ner å börja mecka lite lastbil, med tanke på snigeltakten bör jag väl börja innan mina kollegor...

Suck

Mina pojkar har fått tag i ett lamphus som dom river å sliter i som tanter på rea.


Känns väl som att det börjar bli dags att stämpla ut och åka hem till min varma man. Asbra att han låter mig hållas när jag kryper ner å kilar in mina frusna fötter under hans ben. Definitivt ett av kriterierna för att vara en bra pojkvän! :)
Nattinatti!

Provsmakar Livets Heroin ❤️

Hoppningen i morse med LB gick super! Han var så himla fin å jag ville aldrig sluta rida! Vendela gjorde nog ett superjobb med honom igår för han var fin från det att jag satt upp till dess att jag satt av. Som jag är lycklig att jag köpte den ponnyn!!

Sitter å pillar lite med ryttarmeddelandet  till kvalet och kollar på ny sadel. Spanar oxå på lite tränings å tävlingsmöjligheter...
Mitt liv stavas H Ä S T för tillfälle!




Bara laxarna å räkorna bor i havet..

Segare än segast när klockan ringde för en timme sen. Alltid lite kämpigt att gå upp ur sängen när det regnar ute. :/ Men nu är jag i Skändla, pigg å glad å redo för hoppning på Lil.B.
Sen är det mockning som måste göras och byta en säkring i bilen. Seen är det fri lek! :)




Jag Vill Inte Ha En Annan Värld

Tröttheten är enorm! Vaknade i morse av att jag svarade i min telefon när det var mitt alarm som ringde. Kom upp tillsist iallafall å åkte hem. Började med ett dressyrpass på Cäs, som gick ganska hyfsat tills mannen blev trött å började skutta runt som en tok. Det gjorde inget, är glad sålänge fabbron är pigg! TW fick ett tömkörningspass och även hon gick ganska så hyfsat. På lördag ska hon få gå första riktiga gymkhanaträning sen typ mars tror jag. Sköter hon sig och inte är alldeles till sig i trasorna så får hon vara med på SM kvalet om två veckor. Häromdagen stod hon en bra bit bort i hagen men kom upp till grinden helt själv när hon såg att jag plockade fram gymkhanamaterial. Sötnowsen!

Fick tid över idag å har ägnat den åt att bara vara. Han bland annat dricka the, läsa lite i en bok å sitta en stund framför datorn och slösurfa. Kändes riktigt bra, måste nog börja planera in egotid!
Men tiden går fort så nu måste jag snart gasa mot jobbet.. :/




Lördagkväll

Härlig lördagkväll! Sitter å kollar lite tv med mannen å hunden som sällskap. Ska strax käka lite middag som jag har lagat. Pastasallad med kyckling å pesto blir det. 

Var uppe tidigt i morse å tömkörde lilla Cäs å mockade, innan det var dags att bege sig mot Galoppbanan för individuellt SM i gymkhana. Är inte själv med i år men mina tjejor är! Astrid gjorde den bästa prestationen idag å ligger på delad andraplats. 
Väl hemma igen skulle Broshan dressyras på. Så nu är det bara kvällsfodring kvar å sen kan vi dra igång ett seriemaraton! :)

Gomorron!

Fick gå upp tidigt idag för att hinna med allt. Ska dressyra ett pass på Cäs nu innan jag ska rida lektion på Broshan kl 10. Sen ska TW oxå ridas å det ska mockas å fixas här hemma. Fullt ös hela dan helt enkelt. Ska se om det kan bli någon bild från lektionen idag kanske =)

Herrejättejävlar

Fan vad det inte alls var kul å ta ut ett lag idag! Skitsvårt ju! Har ju inte sett dom på länge nu å de hade verkligen förbättrat sig.. Fy! Är nöjd över laget som blev men åh vad jag önskar att alla kunde vara med!

Blev lite Volvoroulette såhär på kvällskvisten oxå! :O

Dags att åka mot mannen å krypa ner i en varm säng. Myspys!

Guldpowniesar!

Finfin onsdag! Började med ordentlig frukost för en gångs skull, något jag borde göra jämt! Allt blir så mycket lättare.. Ett hopp-pass i paddocken på LillaBroren stod först på agendan. OM han var fin att rida idag! Mitt lilla hjärta gick som en kung från det att jag satte mig i sadeln till dess att jag stod på backen igen. Vi har fortfarande lite småproblem ibland med byte av galopp över hindrena men balansen har blivit så himla mycket bättre det sista så det kommer nog snart. I övrigt lyssnade han superduperbra!!
Pass nummer två blev dressyr på Cäscäs. Oxå han var trevlig att rida idag! Underbara djur har jag :)

Imorgon åker mor å Leifsi till Finland så jag får klara mig själv ett par dagar. Hur ska detta gå?

Klarar mig iaf fett bra utan Bengtsson på jobbet. Hoppas han blir kvar i skogen en vecka till! 
Ska strax dra mig från jobbet för å åka till GFRK å ta ut laget till SM kvalet. Kul!

Livet rullar på som det ska - Det går bra nu!

På jobbet å jobbar utan min kompanjon Bengtsson! Tycker nog att det går ganska så bra ändå, trots att Bengtsson är ute å tältar i vildmarken. En hel vecka ska jag klara mig! Jävla svikare! Nästan så jag hoppas att han blir uppäten av en björn. Iallafall lite knaprad på!

Hade en grym helg iallafall! Lördagkvällen tillbringades på Katarinas 40 års kalas. Galet god mat och trevlig underhållning. Världen var liten som vanligt...

Igår var jag å hopptränade med Meppsson på Clareberg. Riktigt roligt vare! Gött å vara igång igen! Gick ju riktigt bra innan skadan så hoppas att det kan bli lika bra nu!

Känns helt enkelt som allt börjat flyta på igen! Har lite pusselbitar kvar men är nöjd med läget ändå. Life is for living ❤️


En snabb uppdatering sådär en fredagkväll...

Har stängt in mig i sovrummet då mannen och Coffe kollar fotboll, Sverige - Irland. Inte jätteintresserad idag, kollar de dejtbara istället. Sjukt sköna människor! Pausar ibland för å lyssna på snacket från vardagsrummet, så håller jag koll på hur det går för Sverige ändå =)
Har haft en go dag. Tränade för Linda (alldeles för tidigt) i morse. Brorsan var duktig, som vanligt! Sen fick jag åkt å köpt pållemat, på måndag stallas dom in å ska matas massa mina små tjåckisar!! Blev lite fix hemma oxå å sen träning för tjejorna! Lagom stressig fredag!
 
Nu är matchen slut...dags att återgå till min man!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0