My Heart Beats For Love

Grym kväll igår som sagt! Höll på att missa den sena bussen trots att jag hade massa tid. Jag i ett nötskal. Mötte upp Äva å Younes i stan å vi drog nästan direkt till Push. Väldigt trevligt hade dom ordnat med mat å dryck å grejor. Kvällen var ett enda virrvarr. Ett roligt sådant, förutom en uppläxning av Younes om min tidsoptimism och en aslack Carro på dass då. Hittade diverse otippat bekant folk lite överallt. Som vanligt blev Carro, som jag skulle slagga hos, för full å gick hem å deckade utan att säga ett ljud till mig eller ha nån som helst koll på sin mobil. Min grymmingvän..! Men hon hade visst gjort bort sig ganska rejält igår så med tanke på hennes ångest i morse så skapade nog Gud lite rättvisa ändå.

Kvällen har fått tillbringas med pållarna. Inte skoj att rida alla tre på raken men idag var det nödvändigt.
Imon blir det iallafall shopping på dan å sen käk å mys vid Delsjön på kvällen.
Men nu; filmtajm

Trött men nöjd

Kom precis hem efter gårdagens partande. Hade en riktigt grym kväll!

Kom Så Ska Vi Leva Livet!

Sitter å försöker torka mitt långa schletna hår. Går sådär! Bussen går om 10 min å jag är inte ens halvklar. Så det får bli nästa buss...om en timme å 10 min. Nackdelen med att bo på landet. Men tänker att det kan vara bra att komma iväg sent så jag orkar med hela natten. Är ju ingen ungdom längre =P Planen är iaf å samla ihop folket å dra till Push. Är riktigt partysugen! Bara bussen som förstör lite.

Tärningen Är Kastad

Jag kommer förmodligen gråta mig till sömns inatt. Men det här är det ända rätta även fast det gör ont. Fina bästa prinsessan!! <3

Tiden Går Fort När Man Har Roligt

Redan torsdag och har bara imorgon kvar att jobba lite övertid plus en vecka, sen är det semester! Det är väldigt snart! Inte alls långt kvar till VMet heller insåg jag nyss. Det gör mig både glad och ledsen.

Idag blir det iaf en sväng till Backaplan för lite käk å shopping efter jobbet! Mycket som gärna ska hinnas med idag faktiskt men får se hur långt tiden räcker. Behöver iaf inte tänka på att somna i tid ikväll för morgondagens arbetsdag (som jag visst valt att jobba frivilligt) kommer bli supersoft. Tur att chefen har förstående för mitt sovande på jobbet :)

Himlen Är Oskyldigt Blå

Ibland får man ta sig en funderare över vad man vill i livet. Sitter å knåpar ihop en lista på saker jag vill få ut av sommaren. Det är lite olika mål, både större och mindre. Saker som ska vara uppnådda/upplevda/bokade/gjorda när sommaren är slut. Fantasin är inte alltför stor men hoppas vara uppe på 40-50 grejer när dagen är slut iaf.

Dagen!

Långritt, träning, brunch, bio å promenad. Sweet!

Lovely

Tänker inte låta något förstöra denna grymma dag! Är proppmätt så fäller upp paraplyet å går ut på promenad å bara njuter lite av regnet! Får nog räkna med blöta skor, men vad gör det om hunda år!

It´s Over Now

Sista träningen...gick bra iaf! Det är väl först nu som prinsessponnyn bara tuffar på, i alla lägen. Idag slog det mig hur mycket mer lättriden hon har blivit. Det är väl till stor del att vi känner varann så väl vid det här laget, men även att hon känns som om hon verkligen vill göra rätt.

I övrigt har det vart en jäkla skitdag. En sån som borde raderas ur almenackan. Nu är det dags för mig å tuffa till mig å gå vidare. Sluta ta åt mig så mycket av löst folk å bara lyssna på de allra närmsta, de som verkligen vill väl på riktigt. Tuffa tider är bra, då får man nått slags kvitto på vilka som ställer upp i alla lägen. Jag borde nog visa min uppskattning på nått sätt, vilket inte är min starka sida. Får klura på hur.

Sova nu då. Upp igen om fem-sex timmar å ut å rida. Får se hur många pållar jag hinner, för kl 12 styr vi bilen mot Kalles å Petters landställe i Åsa. Dagen är planerad med käk, lekar, mer käk å fest, väldigt uppstyrt! Jag har blivit en sån kärring på drickandet men imon ska jag defenitivt bli full och odräglig. Det är jag värd!

Träning

Påväg ut till Lycke för att köra sista träningen innan Ulle åker. För säkerhets skull är det galet med kö! Göttigt väder iallafall. Dock ser det inte ljust ut för morgondagen. Hoppas det inte är för många utomhurlekar planerade bara!

Bitter


Dagen

Jobb, ridning, promenad, dusch, fotboll å nu nattinatti. Alldeles för få timmar på ett dygn.

Gött

Då är midsommar uppstyrt!

En vecka ha gått.

Sjukt hur det har blivit. Är fortfarande helt förvirrad och superbesviken. Fattar inte hur det blev såhär. Vem fan drar in en film i det här? Inga förlåt eller ursäkter? Skall det redan rensas för nästa?

Ååh

Det gör så jävla ont!

Det var på håret...

....men vi vann idag!! Bäste laget å underbaraste lilla ponnyn. Hon har gått så galet bra hela helgen! Det såg lite mörkt ut i början av A-finalen men sen löste det sig ändå! GFRK-tjejerna red oxå awesome å vann 5 av 7 grenar i sin final. Gaaad vilken grym helg! Ser verkligen fram emot Falsterbo och Wales



Känner att det börjar lukta mat nu. Ska ta mig en dusch innan maten. Lyx!
 

Gymkhanatävling

Prinsessan gick kalas på tävlingen idag. Jag red katastrofalt dåligt i ett par grenar men som tur är rider de andra upp det.

Borde sova men har så mycket tankar som snurrar.

Jag har nog världens snällaste vänner. Som jag har försummat dom under lång tid, gång på gång. Hästarna har alltid kommit i första hand, pojkvännen i andra och vännerna i tredje. De som känner mig vet att bara efter jobb och hästar är tiden över näst intill obefintlig. Och gång efter gång när det händer något som gör att jag helst vill dö litegrann så finns dom bara där. När jag är som mest trasig, jobbig och ego så tar dom hand om mig...lyssnar på evigt ältande fastän det måste vara riktigt jäkla tjatigt ibland. Underbaringar!

Gick värdelöst på dressyrträningen idag. Hade ingen ork alls till Lilla Broren så blev bara pannkaka av alltihop. Som tur var tog Liza ett dressyrpass på Cäsen så jag slapp få ett till misslyckat ridpass på mitt samvete. Cäs gick riktigt fint!
Sen fick det bli en sväng upp till Alleby, pizzafrossa och film. Har bäddat ner Liza i gästrummet. Skönt å ha min lilla vän så nära till hands.

Dax att räkna får. Måste, måste, måste somna nu.

Tyfiskt

Mitt åk för dagen! Morsan tog bilen.


Underbara vänner

Tog helt hästledigt idag och bara ägnade mig åt vänner. Tre av dom allra bästa dessutom! Det blev mat, vin, glass och en himla massa tjöt! Kom precis hem å min tvätt var upphängd å mat stod färdig att göra matlåda av. Awesome! Ska krypa ner i sängen och kolla lite film tills jag somnar. I nybäddade lakan. Sweet!


Gulle

En kollega berättade precis högt hur hans tjej kände sig obekväm i att gå från honom utan smink. Så han ringde hennes syster, kollade upp exakt vilket smink hon använder och köpte en uppsättning som hon kan ha hos honom. Så himla gulligt, jag vill gråta! Sånt snack är inte bra för mig just nu.


Vad fan hände?

Sitter å kollar på matchen som gissningsvis resten av Sverige oxå gör.
För 24 timmar sen skulle jag aldrig gissat att livet skulle ta sån här vändning.


Same shit!

Jag är så jävla grundlurad!


Kvalitetstid med laget

Morgonträningen har bytts ut mot filmmys. Hästarna fick frukost klockan nio, då vi egentligen skulle börjat träna. Men det regnar å vi har precis fått i oss lite frukost själva så vi jobbar lite på sammanhållningen istället, med film, godis och instagram. Gunilla Fredriksson skulle bara veta...


Träningshelg it is

Party igår med dom bästa! Det var så så så skoj å se alla igen! Började hemma hos Frida och sen var vi på Lotus. Carro var som vanligt full å kunde inte hålla reda på sina skor.

Har precis gett både ponnyn å mig varsin dusch så vi är fräscha å redo för träningshelg! Tjoho!

Gårdagen; picknickfestivalen


Kärlek

Har haft en grym helg med grymmigaste laget!!!
Så himla mycket kärlek i kroppen. Wie wie wie!

Ett Trasigt Hjärta

Påväg till norskigt land för tävling. Har snurrat in oss i ljungskile centrum i jakt på godis, och är inte längre säker på vilket håll som går uppåt!

Ser iallafall fram emot helgen! Dock står vi utan riktig lagledare, men starka kvinnor reder sig själva! Hoppas att min dunderförkylning lägger sig bara för i dagsläget orkar jag verkligen ingenting. :(


RSS 2.0