Dumma ponny!

Idag var det inte en Prinsessponny jag tränade på vill jag lova. Jävla knäckehäxa!!

En inte helt vanlig torsdag ändå

Jobb, solning, kollat film, löptur...å nu träning på TW. Det får bli min torsdag det.

ORKA!

Jävligt dålig onsdag.

Leave

Hoppträning på Meppe. Blir bättre å bättre tror jag men, lyckades ändå dra på mig en blåsa på fingret idag.

Orka med komplexa relationer och pensionärer som ska handla i rusningstrafik! =/


Spott å fräs å tomtebloss

Så seg dag på jobbet. Nanigt som attans. Tillsist tog dagen slut. Vädret passade på att vara kalas! Red ut på Cäs å TW, alldeles för långt så jag höll på att frysa till döds när solen gick ner. Sen blev det dressyr på Meppe, lite förberedande inför hoppträningen imon.

Bio igår. Såg Big Momma; Sådan far, sådan son. Jag tyckte den var rolig iallafall. Det är så jäkla najs å gå på bio. Hade gjort det varje dag om jag haft tid! =)

Är så galet mätt efter middagen. Har även gjort matlådor för ett helt kompani. Minst! Likasåväl å passa på när man inte är minsta frestad av att nylta.

Råkade slå på En Unge I Minuten innan. Hann kolla sådär 20 sekunder sen hade jag släppt alla tankar på att ever skaffa barn. Jag tänker försöka förtränga detta hemska minne av dessa stackars kvinnor som ligger å kvider å vill dö. (Ja dom vill verkligen dö, inte bara lägga sig å skrika å sparka i golvet) Morsans dröm om barnbarn känns vääldigt svår att få till.
Men det är det bara att hoppas att minnet bleknar och att rätt man och tidpunkt dyker upp. Så kanske, kanske nån gång...

Blir VM i Danmark för min del. Whoopie! Kommer bli superdupermegaskoj. Längtar redan!

Nu ska jag se till att få iväg det där rackarns ryttarmeddelandet så att jag kan nana sen.

..

have you ever done somthing u can't change
something u can never rearrange


i have
i have


have you ever been so sad you can hardly stand
lying on the ground head in your hands

i have
i have

i can feel it all down deep inside
but oh, i want to let theese feelings rise

but boys don't cry
but boys don't cry
i know it will be fine
but boys don't cry


Fuck

Vad fan tänkte jag med igår egentligen?

Har fått låna ett vrålåk av Andreas för å kunna köra min kuse till träningen imon. Var ute å provkörde innan. Tror att det kommer bli en spännande resväg för oss imon =)

Next; ut å vårstäda bilen. Det behövs!!!

My Own Little Heaven

Träningen gick sådäär. Plejjstejjtion var rätt så brötig emellanåt. Men ska ändå ta henne till spetsgruppsträningen på söndag då det är uttagning till EM och VM. Bara hålla i hatten å göra sitt bästa!

Ska bara boka tid på Åby för mätning av Lillebror å duscha å sen blire sängen. För imon äre fredag å fredagsfika. Najasigt!
Är inte så farligt trött ändå. Somnade väldans tidigt igår under en alldeles grym massage!

Ska visst vara nått bildspel på min å Johannas krock på Scandinavium, så imon är det jag som går till affären och köper en Ridsport.

Hoppas på att Coco har det väldigt trevligt på sin tripp till England å att hon super för mig oxå! =)



Whats The Deal Yo

Lite jobbigt med det där skattebeskedet som tänker infinna sig snart... De flesta har redan fått det tror jag. Kanske jag oxå har, fast jag vill inte gärna hitta det nere i posthögen så jag väljer att låta bli att titta. Anledningen är att jag känner på mig att jag inte vill veta hur mycket jag får betala tillbaka. För tidigare år har jag fått tillbaka. Varenda år. Allt från 300-12000 spänn. Så nu är det säkert inte mitt år mer. Segt!

Hoppat tre styck kusar idag. Först Cäse, som var pigg å glad å duktig som vanligt. Sen LB som var lite trotsig, men hoppade awesome! Å så Merlin som verkligen fick sig en omgång. (Hmmm...mest jag kanske.) Är cptrött! Men helt galet nöjd!!! Tur att Kristina gjort Emergency-kits, även till oss som inte åkte på hoppträningen i Kba idag. Fast....nu har jag ätit både kvällsmat å mitt emergencykit. Det kanske jag kunde låtit bli.

Vart sånna intriger på jobbet idag så jag trodde jag skulle förlora förståndet ett tag. Hoppas på en bättre dag imon.

Nä, men om man skulle lägga sig i tid för en gångs skull. Måste vila massor så jag blir frisk. Fast ju mer jag vilar, ju mer sjuk blir jag, är det inte jäävligt märkligt!?


Med en liten bil hittar man snabbare en parkeringsplats. Men det tar desto längre tid att hitta bilen...

Å Skalman Han E Tlööött!

Har skrivit proparna nu ia. Men inte fått skicka dom för jag kan inte komma ihåg om vi bestämde att anmälningsavgiften skulle höjas. Så tar det imon bitti. Då är jag säkert jättemycket klokare. Gaad, en dusch nu å sen NANA. Ååååh vad jag är trött just nu!

Bryt ihop och gå vidare. Jag tror verkligen det är enda lösningen...

Seegt

Vart på kommitémöte nu på kvällen.
Jag vill inget hellre än att gå och lägga mig, men får inte göra nått annat förrens jag skrivit propen till Bohuscupen och Vårcupen. Önskar verkligen att jag dirigerat om det uppgiften. Men det är så lagom dax att komma på det nu.

Make It Easy

Väldigt slapp helg. Och defenitivt slappaste söndagen på vääldigt länge. Gick inte ut i stallet förrens åtta. Tömkörde LB å klippte Havana så var inne igen för en halvtimme sen. Så nu är det matlagning å Solsidan som väntar. Och en dusch. Så måste jag fixa med tvätten med. Fakkt app sent kommer det bli men jag räknar med att jag fått så mycket sömn så jag orkar morgondagen ändå.

Igår vart de After Ride på Alleby. Väldigt lagom fylla, å Coco hånglade med snyggepappan. Om nån missat det på fb... Jag är visst inte särskilt mogen ibland...

Cäs å Ass var ute på vift idag. Som tur var gick det bra med dom båda! =)


Orkar man verkligen gå igenom hela den här resan igen..?

Tjåckis

TW var på Ale å vaccinerade å vägde sig idag. 343 kg väger den lilla tjockisen! Hade ingen aning om att det var så mycket! Cäs väger bara 50 kg mer. Det är galet!

Heeeelg!

Sådära! Då vart de äntligen helg! Fast veckan har gått skitfort! Får bli en lugnt kväll ikväll. Min hals är fortfarande inte bra. Blev mer hostmecidin idag. Börjar vänja mig, det smakar inte så farligt faktiskt! Blev en hastig konkupp innan idag. Jag å SJ är asgrymma nu! Nu ska jag åka å köpa mig en fet godispåse, det är jag värd! (Or nooot)

Ta Det Bara!!

Snön lamslår igen! Som varje gång det singlar ner ett par flingor. Och dessa statusuppdateringar sedan! Allt handlar om snö. Get over it!

Blame It On Me

Superträning idag. Så blev laman en prinsessa!


Vad är det med folk. Måste man bete sig så märkligt?


Min dator har flippat ur totalt så jag kan inte ens lägga ut bilder.


Går å lägger mig.



Tyfiskt!

Vart mycket sälhicka och killhosta på jobbet idag. Jäävligt jobbigt! Fick masa mig upp inatt å gå på nån väldigt äcklig hostmedicin som jag hittade i medicinskåpet. Uuuh säger jag bara. Det vill jag inte jättegärna göra om nått mer. Red Tässenässe innan. Han var duktig. Är sugen på dressyrlektion snart! Next...pizza!

Så Söt!

Hoppträning på Das Mepp idag. Gick skit. Jag var askass! Värst var uppvärmningen, hoppningen gick ändå okej. Men nu är Pessoat förintat. Surprice! Janne kommer döda mig imon när hon ska rida... Om jag fick välja två saker att ta med mig till en öde ö så skulle det vara lots of Likör 43 och bomullsrondeller! Basse ni vet. Natti!

Med Ena Foten Utanför

Är precis dödstrött! Sov cp-dåligt inatt. Vaknat väldigt många gånger, å klockan fyra vaknade jag i panik å trodde att jag försovit mig. Hittade inte min mobil först så fick dra upp persiennen för å kolla om det förfarande var mörkt. När vi åkte till jobbet (2 timmar senare å efter en rejäl frukost) var det iallafall väldigt ljust! Längtar tills det är ännu ljusare på kvällarna oxå! fast då kommer myggen med. de har lofs redan intagit positioner utanför Jannes torp! Men längtar till sommaren ändå! Mest till tävlingarna!! :) Känner att jag skriver lite som en efterbliven åttaåring. :/

Måndag

Jag är världens mest korkade brud. Blondera mig kanske? Det är nästan ett måste. Men poletten trillade ner. Faktiskt! Med lite hjälp då kanske... Sheeeet vad jag är korkad!!


If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?


En dusch, ett glas vin och gårdagens missade avsnitt av solsidan...
...och sen får det vara natten!


Reality

Man hinner tänka alldeles för mycket när man jobbar. Jag blir inte klokare nånstans, bara bitter. Dax att sluta drömma å vara lite realistisk!? Gött att den nya bruden ska lära sig så lite av mitt jobb blir mindre ansträngande! Vi börjar bli många brudar nu, det är fett najs!!

Fakkt App

Vill inte ha mer måndag nu! Tur att det är stopp...jag vill åka hem! Like a bolt from the blue...

Biodååråå

Blev en liten bio med Coco. Älskar att vi diggar samma typer av filmer. Såg Min Låtsasfru. Djupt ska det inte va iallafall! =) Men skoooja med mig, jag pallar faktiskt inte... Ska de va så ska de!

Falla Fritt

Jag har vart piggare och fräschare i mitt liv! Ledig söndag som har tillbringats i sängen heela morgonen. Var längesen jag gick upp såhär sent! Men gött äre, för en gångs skull känner jag ingen ångest. Är helt enkelt bara väldigt glad! Nu blir det ut å rida LB. Vi ska dressyra utav bara satan!! Sen blir det en sväng till Anneberg. Och sen...ja då är det bara att förbereda för ny vecka!

Read My Mind

Får bli en najsig hemmakväll ikväll! Haft dödens bakishuvudvärk idag. Men efter en spetsgruppsträning å en GFRK-träning så försvann den iallafall. Jag borde verkligen inte kört bil i morse. Det är inte okey! Nä, nu ska det handlas godis å hyras film! För inte fan vill man kolla på varken melodifestivan eller Legally Blonde 2.

Neeej!

Mycket ångest för gårdagen! Och tillråga på allt har jag minnesluckor. Men det man inte minns har inte hänt - funkar alltid!

Twins

Har blivit över 3 timmars dressyr idag så mitt arsle känner inget kalassug efter å sätta sig i sadeln imon igen. Åkte till gymkhanaträningen men red dressyr istället. TW är min prinsessa! Imon är det ledig fredag. Like it alot! Morsan visade mig en så sjuk grej innan... Lillebror (Keemoon) har kanske en tvilling..? Det finns iallafall en Keemoore i connemararegistret som är född samma år och med samma mamma å pappa. Så det får nog bli till att skriva till uppfödaren. Måste vara alldeles för ovanligt med tvillingfölisar? Men tänk om!!

Kallt

Mer schnö! Så nu vart det kallt å rida igen. Ska dra å sola så man får upp lite värme igen. Brrr!!

Grymme Meppe

Awesome hoppträning idag på Das Merlin. Så pepp på att träna mer å tävla lite. Ska bara hitta lite tid till det, men den gömmer sig säkert nånstans. =) Kommer sova mycket gott inatt! =)

Gilla Läget

Vad är grejen med tvätt!? Jag tvättar å tvättar å det tar verkligen aldrig slut. Det är kläder...jag använder inte ens så mycket kläder!! Det där lät ju lite fel kanske... Vad jag menar är att jag mest är på jobbet i jobbkläder, och sen i stallet i ridkläder. Så lite fika-kläder å party-outfits på det. Så ibland blir det till å tvätta ytterkläder, hästarnas grejer, mattor, gardiner å sen börjar det om igen. Bokstavligt talat! Jag skulle kunna tvätta hela dagarna. Och så strykning på det. Kommer ju i samma takt såklart. Jag blir galen! Imon är det semledagen. Som Janne har tjötat om den! I flera veckor, minst! Dessutom sammanfaller den med pannkaksdagen. Inte helt ok! Hoppas på att få tag i en semletårta, det hade vart fräckt! =) Peter Jihde är en väldigt charmig snubbe alltså! Näe, plocka ut tvättmaskinen dårå - IGEN! Guds ironi. Kommer du ihåg den där första gången..?

Måndag - i brist på annat

Tog mig en liten springtur. Liite längre och liite snabbare så jag är lagom trött nu. LB gick omkull med Michelle innan så jag bör masa mitt feta arsle ut i stallet å kolla till honom, å eventuellt blåsa och plåstra om lite extra. :)

Nassi

Sov så gott å så ringde telefonen. Tycker nog inte att det är helt okej att väcka en stackars brud som ska börja jobba tidigt imon. Blev inte så många timmars sömn efter gårdagen så jag behöver all sömn jag kan få. Därför tänker jag släcka ner lägret å lägga mig på rygg. Sweet dreams!

Såatteeh

Lyckad utekväll igår! Nu blir det en shoppingrunda på stan =)

Obs! Hemsläp är ett ord som endast skall användas av 17-åringar och i dessas umgängeskrets.

Våår!

Sånt himla fint vårväder idag! Dock gick inte ridningen bättre för det, varken med TW eller LB. Men imon är det ju en ny dag igen =)

Hann precis inte till systemet så vettetusan hur jag ska lösa kvällen. Har börjat på en flaska vin men det smakar ju kräks så funderar på att gå ner å råna Leifsens barskåp. Ser ut som att det blir sen förferra hos Clabsis morsa i Vasastan å sen Lounges å eventuella Yaki Da å Parkan. Är kalaspartysugen men hittar jag inget bättre å dricka så tänker jag stanna hemma. Måste upp snortidigt imon för å hinna med kusarna innan shoppingrundan å spetsgruppsträningen. Det kommer nog inte gå, jag är för gammal å behöver min sömn!



Lördag

Fick ett mystiskt telefonsamtal inatt om biodejt. Väldigt otippat! Försovit mig med. Men nu ut å dressyra på TW å LB. Och skyffla lite skit, det blir man stark av =P

Biljävel!!!!!!

Skulle åka å sola å så dog bilen!! Så här står jag, mitt på busshållplatsen å blockerar. Hoppas inte bussen kommer före min vägassistans. Nu har jag iallafall tid å spela Angry Birds... :/

Stardust

Happ. Var hos läkaren på jobbet i morse. Bihåleinflammation blev diagnosen. Nässpray å Ipren i en vecka så ska det visst vara bättre sen. Kan defenitivt leva med det.
Kände för å dra på en springtur innan men min vg (visa granne) avrådde mig. Får bli annan da.
Blev även utlurad på livsfarlig runda i skogen! :P Den galna Broren skulle fått stanna hemma...

Leif fick min gamla telefon och vill även lägga beslag på minneskortet. Han tyckte jag var barnslig för att jag ville ha det själv, fastän jag inte har nån pryl att stoppa in det i. Undra om jag kan byta det mot Renaulten? För han är exakt lika barnslig när det gäller den...

Imon är det fredag. Tack gode gud för det! Å nästa fredag är det ledigt! Änna!?

Så Det Kan Bli

-smaken är som baken -små grisar i baken? -två grisar i baken?

Tunga Tuffa Tider...För En Drömmare!

Min huvudvärk håller i sig så morsan försöker släpa iväg mig till läkaren. Synd att jag har noll förtroende för dom så det verkligen bara känns som bortkastad tid. Janne hotar med snabb oväntad död.

Det är lite roligt att rida igen nu när det börjar bli varmare. Det är iallafall inte lika kallt. Våren måste ju faktiskt komma snart!

Abbas lurade mig å börja spela Angry Birds idag. Det är väldans beroendeframkallande!!

Carro är hemma över helgen. Hoppas det blir iallafall en partykväll!

Näe nu ska jag duscha å slänga i en maskin tvätt. Har kläder slängda över hela mitt rum. Inte likt mig...


Står Precis På Gränsen

Huvudvärken vill inte släppa. Är så totalt anti mediciner så jag käkar bara värktabletter när jag absolut måste, typ på jobbet.
Humöret har hållt sig hyfsat ändå. Ska dock bädda ner mig du. Vbg säger att man inte kan sova ikapp det man förlorar. Jag har ingen kunskap i det där så likasåväl att lyssna på den som vet!
Tror det ska komma lite plusgrader nu. Håller alla tummar och tår för det. Var nån rolig filur som flippade på vintern i metro idag. Stackare!


En Nasse skjorta gick till torget
En Nasse skjorta stanna här
En Nasse skjorta åt en rostbiff
Och en Nasse skjorta svalt ihjäl!

"Nähmeen, en khammare!"

Fy satan vilken dag! Jag har galna humörsvängningar. Blir å rida å sen krypa ner med en film. Gott folk, håll er undan!!

Tillbaka i verkligheten

Det här har verkligen inte hunnits med dom senaste dagarna...

Vaknade inatt med världens galnaste huvudvärk. Trodde jag skulle avlida på kuppen. Dessutom drömt samma dröm om och om igen...att jag ligger inne på Scandinavium å är fucking förlamad. Må detta aldrig ske!

Den underbara veckan är över och det är tillbax till verkligheten som gäller. Var grymt roligt att rida igår iallefall. Slapp det mesta som ridning, mockning, tvättning å ryktning förra veckan. SÅ JÄVLA GÖTT!

Dansken har åkt hem igen. Är lite tomt måste jag medge.. =(

Det är aldrig kul att sitta på avbytarbänken när man vill spela!

Nu....mot jobbet!!

RSS 2.0