Fina fina

Åkte å pussade på mitt lilla hjärta idag! Han mådde bra! Har blivit lite tjock :)
Nu blir det feezt.


Woho

Ska åka å inkassera pengar för min sadel som är såld. Gött!!!!!!


Ledigt

Slöat hela morgonen, men faktiskt tagit mig i kragen å åkt å köpt en lite present till min fina vän som har födelsedagspartaj imon. Även slängt i en maskin tvätt så nu tänkte jag masa mig ut i stallet för fortsatt hemtjänstgöring. Funderar även på att hoppa några språng på ponnyn idag :)
Awesome väder iaf! Längtar bara tills det blir riktigt jäkla varmt!!

Kom hem å så står det en karusell här..?



Såååftish

Äntligen helg! Ledig imon. Verkligen ledig. Tandläkaren var det enda som stod i min almenacka å dom ringde å avbokade så nu får jag vänta ytterliggare nästan två månader på en ny tid.
Dagen på jobbet gick väldigt fort. Gött. Gårdagen fick jag tillbringa på annan avdelning iklädd latex. Men även den gick ganska fort. Nu har vi bara kortveckor att se fram emot. Like it alot!

Red ett ganska så ordentligt dressyrpass på Cäse. Ser fram emot måndag så jag kan få mer skäll å hjälp av M-L.

Nu ska jag slänga mig i duschen å åka till mannen.


Gonzol

Ännu en jobbvecka! Som tur bara fyra dagar... ponnyhästen var duktig igår på tävlingen som vanligt. Dock kom vi bara tvåa. Är ganska bortskämd med å få vara med å vinna så det kändes helt ok. Speciellt som bästaste Äva stod som etta! GFRK red kalas å slutade som trea. Gött å äntligen ha fått ihop ett lag som funkar så bra ihop! Synd att vi troligtvis måste ändra lag till nästa tävling så alla får vara med och tävla. :/

Dressyrlektion med Cäse på schemat idag. Imon ska TW till Åby å mätas. Lite spännande iaf..


Tävling

Min ponny gjorde sig redo för tävling i morse!



Mos

Idag vart det shoppingdag med bästa Moa! Efter en hel del käk, svett och hot så hittade vi ganska så hyfsade grejjer iaf. Moa hade träningsvärk så hon tog sig fram gaanska så långsamt! För å inte tala om när hon skulle ta sig upp å ner i trappor! Jisses! Nästa gång tar vi med oss våra rullatorer.
Saknat som tusan iaf så letade upp ett par bilder på min fina vän.
















Nu blir det sängen! Upp tidigt imon för tävling!


Så sant


Jeii!

Årets första fluga i ögat!!


Whoopie

Bio med mannen ikväll. Måste bara hem först å mocka å duscha. Ser verkligen fram emot att hinna göra något ohästigt såhär en tisdag. Merlin är fortfarande halt så ingen hoppträning idag. Han har tid på kliniken på fredag iaf, så vi hoppas få reda på vad det är för fel.

TW fick avbryta spetsgruppsträningen i söndags för hon var så trött och hostig. Vilade igår å idag ska Alicia rida så det blir spännande å se hur hon verkar. Tror att det bara var av vaccinationen i fredags men blir ändå lite orolig...

Träning å tävling på Cäse denna veckan då. Hoppas vi har ett fullt lag iallefall!

Näe, jobba färdigt så man får gå hem. Mår lite halvkasst, men det finns chans att det bara är inbillning.


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

Red en givande dressyrträning på Cäs innan. Fina fina påwnin!

Mannen har brutit båtbenet. Det blir lite å ta hand om honom ikväll.

Mer jobb imon. Tjo!

Crap!

Var massa ramsidor som rasade! Blir å bygga de bilar som finns å sen softa eller gå hem.

Sitter å saknar min lilla bror! Men det är nu det roliga börjar ju å han ska ut å tävla! Första träningstävlingen blir 8 eller 9 april.


Oh no!

Nånting väldigt stort å väldigt tungt rasade precis i fabriken!


Kvällen

Kaffe och Glee


Det går bra nu?

Lite lättare på jobbet idag! Blir lite mindre arbete å mycket quizme. Adda mig! :)

Hoppträning ikväll. Sådär pepp efter att vi kraschade förra veckan. Men det är bara å bita ihop å hitta lite nytt självförtroende. Mepps är en väldigt bussig häst trots allt!


Ny avdelning

Börjar på ny avdelning idag. Väldigt lugnt hittills, men det är bara för att det är fetingstopp. Min förra chef är inte vatten värd i mina ögon just nu. Synd att han inte dök upp i fredags, verkar vara rätt många som vill ge honom spö!
Får ta å prova lite här å se om jag kommer överrens med folket. Flera från min gamla avdelning här som jag inte är så kompiskompis med. Blää! Annars är det bara att byta igen. Kanske till Mikaela å KrämClaes. Skulle bli precis som förr i tiden. :)
Näe, man får göra ett försök iaf!

Spetsgruppsträningen igår gick skit. Men det gör inte så mycket faktiskt, konstigt nog!
Var även å käkade brunch med Pannis å hade träning på Bulycke. Lagomt med aktiviteter! :)


Melodifestivalen

Den här kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt! Melodifestivalen kan förövrigt vara det sämsta påfundet ever. Så så oseriöst! Älska Ana Gina iaf, hon är galet rolig!

Imon är det spetsgruppsträning i Alinge Texas. Blir å åka hemifrån tidigt. :)


Seg som få

Måste tagga upp lite! Annars kommer kvällen bli skittråkig! Musik är bästa lösningen tror jag!!! =) Ska befinna mig på Babar om 10 min, det kommer nog inte hända...


Aaah

Har sån solabstinens!!!! Men har lovat mig själv att inte besöka ett solarium igen förrens tidigast april. En solresa känns som det ända rätta just nu!


Övertid

Var egentligen ledig idag men så råkade jag på nått märkligt sätt bestämma mig för å jobba över. Det går bra iallafall, dock väldigt trögt!
Har sovit alldeles för lite det sista. Å ikväll är det utgång med jobbet. Jag kommer somna ståendes. Får se när jag kommer från jobbet idag, hade vart trevligt att hinna inhandla något nytt!


Golunch


Nöjd

Träningen idag gick super! Så himla gött när tjejerna rider så bra! Lite varm om hjärtat blir jag allt. Nu blir det å kolla BB i väntan på John Blunds ankomst. Nattinatti!


Man kan om man vill

Dödstrött! Men nu blir det en sväng till affären å sen hem å göra matlådor å tvätta. Förhoppningsvis blir det en powerwalk å en powernap oxå men det återstår att se. Ikväll är det iaf GFRK-träning å sen nattinatti så fort det bara går.


Inget liv

Tillbringat början av min ensamma lördagkväll med att tvätta, klippa Havana och köpa godis. Ska ta en dusch, kvällsfodra djuren å sen blir det film!



Kärlek

Var så stolt över pållarna igår. Specielt Castor! Mitt vackra lilla djur! Uno tyckte han var så himla noggrann. TW fick spänstig i sitt protokoll. Meppsson hade nog bra på alla punkter. Blev inte så bra bilder eller filmer alls tyvärr. 





Tog morgonen till att uträtta lite ärenden. Hämta tröjor å köpa pållemat å såna grejor.
Nu blir det visst dressyrlektion på Meppsson.

Iowbwy

Är så himla sugen på sommar å partyresa med husbilen!!


Typiskt

Okej, det där var ingen smickrande bild men jag hittade ingen bättre just nu!


Vår

Dressyrlektionen igår började verkligen inte bra! Märktes att vi legat på latsidan å inte ridit lektion på ett tag! Cäs ville inte alls vara med å jag lyckades knappt ge en enda hjälp rätt, å det som väl var rätt lyssnade han inte alls på. Men det blev bättre på slutet å jag fick fram honom bättre än på länge! Han är lite lat den gamle farbrorn, å jag oxå!
Marita var där å behandlade. Bara små låsningar på Cäs å TW. Dock har Cäse mask så får bli en tidigare avmaskningkur på honom oxå!

Så sjukt gött att det börjar bli ljusare på morgonen! Ser verkligen fram emot när det är ljust redan när man vaknar! Blir så mycket lättare att gå upp då!
Härligt å hinna hem å rida oxå innan det blir helt kolsvart! Dock dröjer det väl lite innan det är så ljust att jag hinner rida båda monstrena innan mörkret kommer. Fast det är inte så ofta längre som jag har båda på samma dag, har rätt mycket hjälp nu för tiden. Väldigt bra för då blir det mer kvalitetstid för mig! Hinner borsta ordentligt å stressar inte som en galning så pållarna blir ledsna.
Jag har verkligen världens finaste påwnisar!!



Heztar ❤

Ikväll skall det dressyras! Har inte hunnit med en enda dressyrlektion på de sista tre veckorna så ikväll får jag välja dressyrträning framför gymkhanaträningen. Känns lite märkligt! Men förhoppningsvis går det lika bra som sist så det är värt det.
Å imon blir det å lasta Cäs, TW å Meppe å åka å löshoppa för Uno Bohman. Ska bli väldigt spännande!


RSS 2.0