Kom heeeem




Jag vill ha hem min Anna Banana nu!
Bara 16 dagar kvar...


Fall fritt

Jag fryser fortfarande efter att ha vart ute å promenixat med Jannika, Cäs å Meppe. Mina tår måste änna tina innan jag kan ställa mig i duschen.

Seg dag. Hade stora planer på att åka in till stan och shoppa nyårsutstyrsel å grejjer. Mhm, yeah right... Jag har vart fruktansvärt opepp och bara legat hemma å tyckt synd om mig själv. Kollat OC (minst 7 avsnitt) och mumsat priskorvar och chokladtomtar (inte tillsammans dock)

Var ute å sprang en liten (med betoning på liten) sväng innan. Stor saknad av fysträning infann sig igår.

Nähä. Dax att skörde på Amandas farm. Har fått det stooora ansvaret som farmvakt. Sen blire duschen å mer OC.

MÅSTE hinna inhandla god alkohol tills imon. Har så mycket vodka men det ska väl vara aningens mer lyxigt på nyår kanske...


Fiina

Sådär! Det tog bara sex timmar med djuren idag. Jag har världans finaste pållisar!!!

Sötnöt

Det går inte stanna med släp i en glashal isig uppförsbacke om man har halvkassa däck!! Jobbigt när man då får möte med en kärring på Allebyvägen som inte kan backa!
Åkte bort till manegen idag igen. Är ju glashalt och snorhårt här hemma. Jag tog med mig LB och Lisa följde med med Castor. LB lastade sig alldeles själv idag. Han var nog rädd att Cässel skulle åka ifrån honom för han bara sprang på. Men sen vare slut på det roliga! Kräket har kommit på att han kan göra små gulliga skutt i galopp-piaff-hopp, verkligen skitsöt är han. Så söt att man bara sitter å garvar åt honom och tappar bort sig i det man gjorde. Så han kommer ju undan med den han tycker är jobbigt! Imon ska han tämjas...

Nu ska jag gå ut å ta in djuren å snacka skit med Jannika. =)

Men lyckan i grunden

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör


Najs majs Gött kött

Igår vare juldagen. På juldagen förfestar man hos Elin och går till hotellet. Jag gjorde bara det förstnämnda i år. När alla drog stannade jag å Moa kvar å tjötade, drack fler gråggar, målade naglarna och jagade nagel bling-bling. Övervägde även ett tag att ta oss in till Borås men det bidde visst inte så. Slutade med att Matilda och Robin kom tillbaka, och att våra män fick komma och hämta oss.

Upp hyfsat tidigt idag för å åka hem å shoppa med morsan. Det bidde hjälm till mig, täcken, träns, benskydd, grimmor, strumpor, vantar och en sadelgjord till dressyrsadeln.
Resten av kvällen har jag tillbringat med att borsta, pussa och prova allt på djuren. Även smörjt lite.

Ska lägga mig å kolla lite OC nu. Men sen blire nana. Råkade lova mamma å Leif att jag ska gå upp kl 7 och fodra djuren. Osmart drag där!

Listor

Innelista:
1. Snö
2. Rika män
3. REA
4. Dubbdäck
5. Fågelturken


Utelista:
1. Magnus Larsson
2. Blinda uteliggare som går mitt i vägen
3. Skräckfilmer
4. Buttra grannar
5. Fula skor


Gräsliga människa!

Jag hatar Magnus Larsson!

Kalli Anka

Sitter å kollar på Kalle. Det händer inte mycket men det hör fan till att man ska sitta här å sega. Missade första kvarten dock för jag fick order från morsan att hämta mormor i Kungsbacka. Hittade en övningskörande, vääääldigt koncentrerad Frida på vägen. Btw så är det väldigt svårt att stressa gamla tanter!

I morse red vi en julrunda, Jannika & Meppe, Sandra & Pigge, Malin & Nobless och jag & Cäs & TW. Det var mysigt. Mamma bakade supergoda lussebullar som vi kunde fika med.

Igår vare julfirande hos Kisses mormor. Sjuukt jobbigt att åka hem i morse. Jag var snortrött och höll på att köra in i / över en refug med skylt. Inte okej!

Nu är Kalle slut juee! Snart blire käk och julklappsöppning! =)


Christmas time

Idag har vart en riktigt bra dag. Jag vet inte varför...det bara är så! Kan bero på snön? Eller på att jag handlat de allra flesta julklapparna? Jag tror att det är så enkelt som att jag har världens bästa pållar, familj och vänner!!


Fattar inte hur vi ska hinna med allt till julafton. Mamma har inte köpt en enda julklapp. Men hon har hjälp mig med många av mina. Måste baka med. Rocky Road!!!!!!!!

Dax å nana. Tänkte lasta och åka bort till Alleby och dressyra imon. Alternativt tolka. Eller båda! Får se vad som hinns med...

 

Snart kommer tomten...

Nu har jag snart löst alla julklapparna. Fick köpt några till idag och är ganska säker på vad jag ska köpa till dom sista... Men det kommer inte bli nån dag å slappa på. Imon ska jag tvinga in min mor till stan å shoppa med mig. Förhoppningsvis ska jag lyckas övertala Leif å köpa julgran -och ta in den! (Vi brukar alltid ta in den på julafton) Så blire fysträning med.
På onsdag blire troligtvis julfirande i Kinna med Kisses släkt och sen äre ju faktiskt julafton!!! =D

Igår vare KM på GFRK. Gick fiint. Nästan alla hjälpte till så mycket dom bara kunde! Det fanns några duktiga små barn som hjälpte till som funkisar oxå. Vet inte vart dom kom ifrån men sprang gjorde dom!!
Grattis Emma och Isabelle som blev klubbmästare. (speciellt extra till Isabelle då eftersom ingen verkar gratta henne!)

I lördags var jag, mamms, Leifsi, Kisse å Jannika på Jul På Liseberg och spelade bort onödigt mycket pengar. Men annars vare himlans mysigt!!

Nu ska jag lägga mig å kolla klart på Game Plan..

Tjipp!

Lite sunt förnuft kanske skulle vara nått!?

Jag kan inte sluta fantisera om den där kusen som jag hittade. Men NEJ, det är inte najsigt nånstans att ha fyra kusar å rida varje dag! Välkommen tillbaka till verkligheten Kim!!!

Ska gå upp som bädda ner min man nu. Han somnade under filmen. =/ Måste skriva klart protokollen för lottningen imon med sen kan jag oxå gå och lägga mig.
Tänkte gå upp tidigt imon innan mamma och Leif hinner komma sjungandes med frukost på sängen. Jag gillart inte! Hinner förhoppningsvis in till stan och handla någon julklapp iallafall!

Man kan visst inte fylla år innan man har gått och lagt sig (säger Christofer) Egentligen fyller jag ju kl. 07.23 så till viss del har han ju rätt! Så jag får la rappa på om jag ska bli 23 nångång.


Har blivit lite dåligt med dagens bild för internetet till min data funkar ju inte, och den datan jag brukar ha får jag inte ha för tillfället för mamma jobbar med den. =/ Meeen kan jag inte ta nått från mitt eget fotoalbum så snor jag la från nätet dårå.
Här är en skuttande Määäädie och Imola... =)





Powny!

Hela dagen har gått åt till att åka till Ulricehamn och lämna Zoo Cool hos hans nya ägare. Han kommer få det kalasbra. Nu när jag kom hem så hittade jag såklart en ponny jag vill ha. Har ju en box att fylla nu! =D Meeen, får nog kolla över rimligheten i det igen...
Nu ska jag gå ut å ta hand om dom kusarna jag faktiskt har! =) Sen ska jag hinna städa och skriva protokoll för KMet innan bejbi kommer. Blir en lugn kväll ikväll!

Träning

Jag borde verkligen gå ut och packa hästen och åka till träningen. Men jag vill inteeeee gå uuut! Jag vill sitta med mamma å Filippa i soffan å knapra pepparkakor och kolla på Stål-Henke och Super-Sara! (om det nu är så dom heter?)

Meeen...sista träningen idag... Går absolut inte att missa!!! Å TW vill nog gärna springa av sig med! =)

Spegelboll

Skulle ju fått handlat lite julklappar idag. Blev inte så. Får satsa på imorgon.

Var är snön dom lovat? Det är ju bara snorkallt! Tillräckligt kallt för att dojjan ska frysa fast i altanen visst ;)

Jag kommer gråta inatt!

Det borde vara förbjudet att dö! Man lämnar alla kvar lixom...

Var å fystränade innan. Det var sjukt gött å komma hem sen å få duschat och bäddat ner sig med mackor å mjölk till Andra Avenyn.

På fredag blire troligtvis till att köra Zoo Cool till hans nya hem i Ulricehamn. Och eventuellt kolla på lastbil på vägen om Leif åker med. Det är nog den enda lastbilen vi sett som jag faktiskt oxå gillar. =)

Sitter å kollar på hästannonser nu. Blir kanske en kuse till!? När jag nu skulle ha tid med den.

På lördag fyllar jag ju år. =D Kan ju vara så att jag i dimman bjöd hem Boråsarna till mig på lördag. Osmart drag av mig (jag skyller på alkoholen) eftersom jag kommer få släpa mig upp snortidigt på söndan för gymkhana KM på GFRK. Allra mest om jag ska hinna göra alla stallsysslor hemma innan med. =/

Christofer blev morbror idag med. Grattis! =)



Vafan är snön!?!

Ingen snö, bara regn! I Borås snöar det, i Stockholm äre en halvmeter snö. Det är visst bara här vi blir missunnade lite julstämning.

Vart ute och longerat LB. Han var inte alls sig själv idag. Jättedeppig lixom. Så det blev väldigt lite longering och mer pyssel istället! Har fortfarande två kusar kvar att rida. SUCK! Idag är en sån dag när man inte har någon som helst lust att gå ut ens. Men...bara att ta tjuren vid hornen...

Fajt

Jag har fajtats med massor idag. Först en gammal kärring som inte ville rida på den hästen hon fick på uppropet. Sen hömaskinen som bara trotsade och som fick mig att sitta i en kvart och bara stirra på den innan jag gav upp. Så kom jag hem å då ska minsann internet krångla.




-"Det är ett djur med hus på ryggen"...
-"SKALMAAN"!




Jag fick en Tatty Teddy nalle av bejbi för att det är tre år sen vi träffades. Det var gulligt!!!=D
















Wtf

Mår som man förtjänar idag. Vadfan hände igår lixom!?!
Tack Astrid och Emma som tar hand om mina pållar idag!
Tack mamma som körde Amanda till flygplatsen. Jag är inte lämpad att köra bil just nu...


Nu ska jag ta tag i mannen så vi kommer hem å får duschat. Är hos Moa och René och Erik nu.
Jag är såå hungrig nu!!!

Äntligen fredag!

Nu är det mindre än två veckor kvar till julafton! Jag passar på att njuta. Finns inget bättre än att tassa runt i huset i morgonrock när det är släckt och bara ljusstakarna i fönstrena är tända.

Idag fick mina ponnysar botvax spruta, och Lillebror fick bakskor för första gången i sitt liv. Han tyckte nog det var lite ajaj. Peter trodde att det var skor som fattades bara, att det är därför han inte vart riktigt som han ska. Så nu får han vila över helgen oxå.

Var och hämtade Amanda på Landvetter innan. Fick världens finaste present!!! Ett schabrek med mitt namn på i Ghost Riders färger. Thanx sweetiiiie! =D
Vi har käkat å softat lite men nu ska jag ta tag i mig själv å få gjort lite punkter på min lista. (Ja, jag måste skriva listor för att få gjort något alls!)


Again And Again

Har en sån himlans olustig känsla.

Den här veckan har gått sjukt fort... Imon äre freda lixom. Ska upp tidigt och rida är planen. Och sen hämta Amanda på flygplatsen. =) Kan hända att det blir utgång på kvällen sen.

Det bidde ingen träning idag så jag fick rida dressyr i mörkret isället. Det var lixom inte riktigt samma sak...

Jag vill inte gå och lägga mig men jag vill inte heller vara vaken... =/ Jag ska göra en kopp te så känns det nog bättre. Det är så lite som krävs! =)

Haha

Lagom soft dag. Jag har tillochmed tagit mig tid å kolla på en film!! =)

Jag garvar så för mig själv när jag går i trappor. Går ju som ett handikapp, för jag har galen träningsvärk! Inte smart att inte stretcha igår efter fysträningen. Döden!
Carros brorsa dök upp från ingenstans, lika dryg som vanligt! Fick mig påmind om att Carro inte blir borta alltför länge till. Läser du det här Carro så KOM HEM NU SNORUNGE! JAG SAKNAR DIG JUE!
I morse låg det värsta söta julkortet av Elin i brevlådan! Saknar massor!! Men hon kommer nog bli borta lite längre... =(
Anna däremot kommer hem snart. 15 januari vare va?
Lena åkte i måndags och blir borta ett par veckor först, och sen alldeles för länge!
Varför kan inte folk bara stanna hemma? Vad är det för fel på Sverige? Förutom vädret då...det är ju verkligen ingen hit! Hade verkligen behövt en solsemester! Men att flytta utomlands? Jag är 22 år för tusan, jag behöver fortfarande min mamma! =D


Sepe

Idag har jag å Cäs vart på Luciauppvisning på Alleby. Det tog största delen av dagen. Men det var mysigt!! =) Massa julstämning har jag nu. Pratade med precis rätt människor för att må sådär asabra!

Jag försöker hinna göra saker nu när jag är killfri en kväll. Det går sådär.... Jag fastnar framför datorerna hela tiden. Skiiit! Men nu, nuuu ska jag ta mig i kragen.


Woho

Jag har lärt mig att backa transport idag! Äntligen!

LB var inte helt fräsch idag. Hoppas, hoppas det bara är att han behöver skor på baktassarna.

Nu ska jag lägga mig och läsa och sen ta en power nap.

December it is!

Snart ere jul! Jag längtar så jag dör! Fast mest är det mysigast nu innan, när man har massa dagar kvar med allt julpynt, julstök, julklappar och julgran. Fast vi har inte köpt nån gran än... =(

Fått gjort lite idag iaf. Min man åkte hem till Borås för å tvätta så jag har haft en hel dag för mig själv! =) Red LB först. Gick kasst! Har gått alldeles för bra så nu kommer väl svackan... Men Lisa hjälpte mig så det gick okej till sist. Så ridade jag TW. Gick ganska okej stundtals. Hennes långa man rök idag. Så nu ser hon så vuxen ut så! :p
Sen har jag städat lite, plockat iordning alla miljoner nytvättade hästprylar, lagat ett täcke, målat pinnar, och vart å fystränat med GFRK-tjejorna. Var säkert sjukt nyttigt! Och jättekul att alla är med! Träningsvärk imon förmodligen, och förhoppningsvis! Det som inte dödar, det härdar!
Var ute och nattade pållarna innan och provade dressyrsadeln. Den låg inge vidare på Cäs, men kanske helt ok på TW å Lillebroshan, hoppas hoppas hoppas jag! Får se vad Lisa har att säga om saken imon.
Så kom mannen sen å vi har kollat på Andra Avenyn och käkat pepparkakor å clementinger å druckit julmust. Najs majs!

Nu ska vi nana.



Dagens bild får bli den här:
Från en gammal fysträning i Skatås



Pusspuss molntuss


RSS 2.0