Helg ljuva helg!

Så var denna jobbveckan avklarad! Sjukt vad fort det går. Lite bastu å en dusch å sen ser jag fram emot att komma hem till mannen som förberett kaffe å serie. Igår låg han å kramade kudden när jag kom. Hehe :)
Blir nog att åka in igen för lite övertid på söndag. Så därför tog jag ledigt nästa torsdag, dumt att jobba mer än fyra dagarsveckor! :) trivs lite extra bra med mitt jobb nu! Väldigt fritt, kul att mecka lastbil, man jobbar bara fyra dagar i veckan, kan rida på dagarna (kommer bli en extra bonus i vinter), man får flexa, kan ofta jobba övertid om man vill, grymmaste kollegorna, det är lätt att få ledigt och dessutom får vi ett gött kvällstillägg på lönen.

Imorgon blir det en sväng på stan å sen hem å rida å förbereda för storstädning av stallet i övermorgon. Alla inackorderade plus medryttare hjälps åt att sommarstäda och skura stallet. Så käkar vi tillsammans och så. Ganska trevligt faktiskt.. Sen får hästarna komma in i ett rent stall så fort det blir kallare på nätterna. Längtar inte tills all mockning börjar igen! :/


Aug. 22, 2013

Riktigt fin torsdag är det! Hade en grym dressyrlektion på Broshan i morse! Fin, fin, fin kille! Och sen ägnat resten av eftermiddagen med att fixa hemma. Inte alls med de saker jag hade tänkt mig men det blev bra saker gjorda ändå! Ibland kommer det bara över en hur lyckligt lottad man faktiskt är!

Igår var en dålig dag på jobbet. Brände en koppling och åt dubbelt med tårta.. Ska försöka hålla mig ifrån båda dessa saker idag!

Min grymma kille som förhoppningsvis är redo för lite tävlingar snart;


Heztarna på Ale Spa

I måndags lastade vi Cäs, Brosh, Taj å Jackie å åkte till Ale Häst Spa...

 

 

 

 

 


Is It A Cat?

Alltså är det bara mina kusar som gör såhär? TW har gjort det sen jag köpte henne men nu har Broshan oxå börjat nån form av gympa när man hämtar honom i hagen! Synd att han inte kan göra "sparris å bollar", hade sett riktigt roligt ut!!


Allt Är Som Vanligt Men Inget Är Som Förut

Tillbaka i vardagen, är på jobbet! Känns helt okej nu när det ändå inte vart badväder det sista. Dessutom är det bara fyra månader kvar till lucia. Dags att börja bylsa på sig kläder igen! Och dricka te! Massor av te vill jag ha!
I höst vill jag oxå tillbringa tid på gymmet, tid i soffan, och framförallt vill jag ha tid att stå å rykta mina ponnyer i timmar eller rida pass utan att behöva titta på klockan. Så idag svarade jag faktiskt på två medryttarannonser. Får se om det blir något där men som en tjej skrev; bättre att ha tid i stallet när man väl är där. Sant som fan! Så mer kvalitetstid i stallet ska det bli! För både mig och mina djur. Fortfarande inte fått tummen ur och sålt nån så hoppas att mer hjälp kan hjälpa istället. Dock tycker jag det är så himla svårt i början med nya medryttare för jag känner alltid att jag hellre gör det själv. Men långsiktigt så brukar det bli riktigt bra! Och bättre för pållarna när någon har tid att ägna all uppmärksamhet på bara den. Sällan jag bara har en häst per dag!

Red dressyrlektion på LB idag iaf. Stundtals lite hopp å skutt å protester men däremellan guld! Det är sjukt kul å jobba med den killen! Tur bara att Linda finns och kan styra oss på rätt spår igen när det blir kaos.

Fredag är iallafall inplanerad att bara hänga i stan med Carro. Ska bli så najs! Å på kvällen blir det mys! Mycket hemmakvällar som gäller för mig nu <3


Bästa bästa Lillebror

Precis inkommen från en superrolig hoppträning på Broshan med Anna, Astrid å Linda. Hade nästan glömt hur kul det är att hoppa ju! Det gick långt ifrån felfritt och jag var verkligen ingen bussig pilot idag men ponnyn skötte sig så himla bra ändå. Och framförallt tyckte han att det var roligt! Riktigt bra övningar idag oxå, precis mina å Broshs svaga punkter. Me like :)

Såg att ett av hans helsyskon är till salu. Han har två stycken. Tycker han är riktigt lik denna; (förutom färgen då)


Sista slappevckan

Sitter just nu å dricker te å lyssnar på blogpod. Lätt värd onsdagskväll. Sista onsdagen på semestern dessutom..
Chillar järnet det sista nu innan jobbet börjar igen. Sover länge på morgonen och rider pållarna först. Sen får resterande tid användas efter humör; typ häng med vänner, promenad eller hemmafix. Inga måsten alls. Längtar inte alls till jobbet, säkert okej när det väl börjat men just nu är det lite ångest.

Imorgon är det hoppträning på Lil´Brosh. Verkligen välbehövligt! Hoppas att vi slipper regnet bara, finns inget värre än att rida i regn. Så måste man smörja å fixa efteråt å alla kläder är genomomblöta och klibbiga. =/ Jätteonödigt!


Ärdetattljuganärmanundanhållersanningen?

Hatar när man får reda på saker bakvägen. Stör mig!


RSS 2.0