Sitt ner i båten!

Har tillbringat större delen av dagen med kossaponny på suvvkhuvvset. Han är hemma nu och har gips som man kan skriva autografer på. Så var var det för fel på kossapåw? Iiiingen aning. Vi tog massor av röntgenbilder (vilket lär svida i plånboken!) men hittade nada. Det enda pyttelilla dom hittade var en jättegammal hovböld som möjligen spökar. Så dom skar helt kallt upp hoven på honom å tog bort det där enda pyttelilla å gipsade igen. Om 10 dagar blie återbesök. Cäs fick även en riktig Valborgsfylla så han höll på att trilla ihop i morsans knä. Nu är det min tur med fyllan. Helst ska jag krypa hem. (Hoppas vi inte är i Borås!)


Han va änna lite tjåck!

Sitter och kollar på olika alternativ för midsommar. Finns en del tänkbara städer att besöka. Bajs att Karlstorps camping kommer vara familjecamping numera!

Kollar även lite försäkringar på Renaulten. Hoppas den är fixad snart, snart..! =)

Meen skoja i min doja!

Satt och läste trådar på Bukefalos. Så hamnade jag på en om ponnyakuten. Folk skriver så mycket elaka saker! Nån jävla "ponnymamma" som nån borde köra upp nått i arslet på! Det är ju för fan bara barn!

Fick ett mycket märkligt mejl precis. Tur att jag har mina egna hästar och bestämmer alldeles själv vem som rider dom.

Whoop!

Gatt att vi vann idag. Det såg ganska knackigt ut ett tag men redde visst ut sig till sist. Är satans så missnöjd med upphoppsgrenarna för egen del men i övrigt har det gått helt okej. Stackars Cäs som är skallig nu!

Just nu är jag hos Kisse och vi har gjort världens godaste hemmagjorda pizza! Det är godare än Rosa Husets pizza Matkällarn! Då äre bra!

Har löst galopp-kort till Cäs så i veckan måste vi bara åka till galoppbanan och springa fort fort! Det ingår i träningsschemat för VM-et. Nästa vecka blir första träningen. =)

Blowing In The Wind

Det är galet hur mycket tid man kan tillbringa framför datorn, med att bara göra ingenting! Har vart vaken i en timme och skulle bara skicka iväg lite stuff så jag kunde gå ut i stallet sen. Jag har fortfarande inte börjat skriva det jag ska...

Igår red jag ut 2,5 timme på LB. (jag har aningens ont i arslet) Han var pigg som en mört. För ett år sen red jag fortfarande med ledare på han och han orkade knappt galoppera alls. Inte samma ponny nu! Han vill ju fan inte göra annat än att galoppera..! I förrgår gjorde jag allra första upphoppet på honom. Det kommer bli att börja träna gymkhana snart så han för göra av med lite energi! =)

Träning på TW på kvällen med. Hon var duktig! Inget att klaga på... =)

Så gött å få sova lite i morse! Nu kanske jag inte behöver somna klockan åtta ikväll. Är nog inget roligt sällskap en fredagkväll alls. Kisse kommer hit sen efter jobbet men jag funderar på att avstyra det och åka till honom istället. Å imon skulle Arvid spela på Parken så det blir eventuellt förfest hos nån främling och sen Parken då. Om jag orkar och om Kisse vill.

Måste börja planera Valborg! Förra året var vi i Borås å kollade cortegen (som inte alls är lika grym som i gbg). Jag kan tänka mig Varberg i år..? =)

Näe, dax å få gjort stuff. Håller på att tvätta grejjer för fullt inför söndag. Så blire städning av mitt rum och ridning på LB. =)



     

Varberg 2007



Live your life...dream your dream...goodnight Johnny!

Vart på föreläsning i morse. Tog fel på tiden så var där en timme för tidigt. Funderade starkt på att strunta i allt och åka hem igen men bestämde mig tillsist för att vänta. Ångrar det inte! Fick gjort massor som jag aldrig hade tagit mig tid att göra annars. =) Och föreläsningen var SÅ grym! Så nu är jag fetinginspirerad och ska söka praktikplats på andrahandsvalet av jagvillhestjobbamedjobben.
Sen blir det lite hoppning eller en lång uteritt på LB.
Ikväll blire träning på TW. Cäs får vänta med gymkhelikanan till söndag då det är andra omgången av Vårcupen!






Bonus

Stora bonusar hos tandläkaren idag:
1. Jag behövde bara ta två sprutor! (vanligtvis behövs det fler än fem)
2. Jag skall bli skuren i
3. Jag slapp bli sydd i
4. Det gjorde inte särskilt ont
5. Det tog endast 42 minuter
Jag är fetingnöjd! Hade verkligen förväntat mig värre!
Men jag var ganska cpdrogad efteråt så såvärst mycket mer än sömn och två timmar hos min jobbcoach har inte hunnits med. Så nu ska det ut och ridas pållar. Fan om det börjar regna, men det ser verkligen inte ut så nu!

Känns så fucking jävla bra att vara av med skittanden! Vilken superdag! Bajs att jag missar fysträningen, men tottosarna behöver verkligen komma ut och röra på sig lite idag!


Hur ska det gå?

Trevlig resa till Hamburg. Hur kan det vara annat när man vinner. =) Cäs skötte sig mestadels exemplariskt, om man räknar bort matvägrandet. Han har knappt ätit eller druckit på 3 dagar. Men det gick över så fort han kom hem.
Jag däremot var mindre road över att komma hem. Borde tagit med mig mina andra två kreatur oxå, det hade vart bättre!
Jag har fått sova massor. Så nu är jag ikapp. Det lär väl sabbas den här veckan. Imon ska jag till tandläkaren och skära ut en tand. Tjoho! Jag borde tagit bort den här tanden för längesen men har inte vågat. Kärringen kunde inte ens lova mig att vi inte behöver sy. Jag kommer dö! Meeen, det är mer synd om Anna som ska cuttas upp hej vilt med bara lokalbedövning imon! Så...det kunde helt enkelt vart värre!

Fick köpt massa goig sprit på Boarder Shopen så nu är det bara att invänta en helg med party. Nästa helg är det väl inga tävlingar vill jag tro..? Å andra sidan har det aldrig stoppat mig innan.

Nu ska jag sova så det blir imorgon snart så jag kan gå till tandläkaren. Tänk på mig klockan 9.30. Jag kommer ha ångest, och vara tvungen att ta sprutor för första gången på säkert fem år. Döden!

Sool

Fuck vad jag är käss på det här!
Stressigt som satan iaf! Vi åker ju till Hamburg imon!! =) Massa saker som ska fixas innan och jag är sämst på att packa! Tar alltid med mig miljarders grejjer men i helgen ska jag bara ha med mig det allra nödvändigaste. Det bör väl bespara mig mycket besvär...
Var på en asintressant föreläsning innan! Fett najs!
Mamma ska bada Lego nu -han luktar skunk (hund)! Men jag ska masa mig ut en sväng på Lillebror. Han löshoppade sig igår å va massa duktig!


Broshan

Har hoppat lite på Brosh idag. Han är världens goaste påw!

Hinner ju verkligen inte med allt jag ska göra idag. I morse bestämde sig mitt jag att vi skulle ha sovmorgon. Har bara sovit fyra timmar på två nätter så det var likasåväl. Men det betyder även att jag inte hunnit med ett piss idag. Förutom att börja sätta upp mina gardiner och göra sönder en av mina lampor (det var iofs Leif som tappade gardinstången på den) Bajs att jag köpt fel gardin, och bajs att flisofixet tog slut. Så nu äre värre än innan vi började!

Jag har fått gjort tre av femton grejjer på min att-göra-lista. Det är inte okej!

Träning på Cäscäs ikväll!! =)

Tasse Nasse

Sitter just nu med en halvdöd voffe i knät. Han lixom hänger halvvägs ner å man får hålla i honom för att han inte ska trilla. Det verkar inte bekymra honom det minsta...

Var ute nyss å kollade på när morsan red. Stolt som tuppen var hon! Men det såg ganska bra ut faktiskt... =)

Bajs att jag sov en timme inatt och stressade som en galning i morse för att hinna till föreläsningen SOM VAR INSTÄLLD! Det värsta var att dom ringde i fredags och sa det. Men alla telefonsamtal jag får när jag sover glömmer jag bort likasåfort igen.

Gött att Anna är hemma igen! Bajs att Lena åkte till Bangkok idag och är borta i över 3 månader!

Saknar Amanda! Hade kunnat tänka mig lite mer tid i Danmark..!

Thivai

Tack gode gud för att jag å Amanda domnade framför tvn igår klockan nio. Jag hade aldrig orkat köra hela vägen hem annars. Men jag har mölat godis, sjungt som en dåre, mölat chips och tjötat i telefon i fem timmar så både jag å TW kom hem helskinnade!

Tävlingen gick ju dock inge vidare. Jag å TW inledde med att gå omkull första heatet...I SLAOM! Jaha tänker du då...det måste ha vart i svängen!? Men nej, det var vid andrastolpen. Halleluja! Och jag har ridit snordåligt hela tävlingen och TW var supertrött i finalen och bara dampade. Så det blev en fjärdeplats till sist. Satan var masssa lera det var med! Väldigt likt Tyskland 2005... Tvättmaskinen går för fullt här hemma nu. Jag ska dra mig ner å duscha...känns som om jag aldrig ska bli ren igen! =/


Titta på haren!

Blev sena i morse såklart. Men tillsist kom vi ivæg till Danmark iaf. TW hetsåt hø hela vægen! Jag høll på att somna så jag ræknade husbilar (58 st), øverkørda katter (3 st), øverkørda grøvlingar (4 st), hittade æven 1 øverkørd ræv och något som liknade en øverkørd høna men det var sækert en falk eller nått.
Ikvæll har vi vart på Bakken. Typ som Liseberg. Fast jag tror inte de karusellerna ær sækerhetstestade så det ær med livet som insats. Amanda vann iallafall en "Bamse" (Kanin) till mig i Ankdammen (som førøvrigt ør hennes favoritspel - vinst varje gång) Kækade æven asgøtt kæk, massa bearnaisesås!!! =)

Imon børjar tøvlingen. Chance ør halt så Amanda ska rida på en miniponny. Får la se hur det går. Bruden tror ju stenhårt att vi ska vinna. (!)

Saknar mina påwnis allra redan!
Nu ska vi møla godis! Har fått massor!!!


DK / SE

Imon blire Danmark! Kommer bli så himla skoj! Mindre skoj med alla förberedelser innan bara. Känner mig bajsstressad! Men det får ändå bli bio med mannen senare...I Love You Phillip Morris blire. Får kompensera lite för att jag glömde honom igår. Fick så bråttom till träningsuppvisningen att jag glömde honom hemma. Dåligt av mig!

Vi ska bara vara borta tre dar men jag kommer sakna Cäs å LB massor. Buhu! =)

RSS 2.0