Det Är Omöjligt Att Vara Förälskad Och Klok På Samma Gång..

Tur att jag har en väldigt vis vän vid namn Carolina Johansson. Hon får mig att se saker ur ett lite annat perspektiv. På köpet fick jag lite ridinspiration, vilket verkligen behövs eftersom jag fortfarande inte ens orkat ta in något av mina djur idag. Men nu händer det!

Göra Stan Osäker Ikväll

Ikväll blir det utgång med Coco, Äävaaa å diverse annat löst Aligsåspack ;)
Nu sitter vi hos Coco å dricker lyxiga drinkar å fräsigt jordgubbsvin. Snart drar vi oss mot staden...







Bild från tidigare idag;


Fakkt App

Jag är så jävla besviken. Hur fan kan man göra så?

Tack till Moa å resterande för en go kväll i Borås igår, det var välbehövligt och alldeles för längesen vi sågs!

Spring i benen

Gisses vad jag softar! Längesen det var såhär dåligt med fysisk aktivitet. Vi bara spelar spel, löser korsord, käkar, fiskar å kollar film. Tänker stanna här på Gullholmen tills imon, men imon måste jag hem å rida djuren. Blir Pay and Jump på Kba med Broshan. Ska bli fetingskoj! Nu ska promenixa en sväng till affären. Det är det längsta jag går idag..

All alone

Det är snart helt mörkt och jag står helt ensam in the middle of nowhere. Det luktar fisk, åskar, å jag ser inte en käft så långt ögat kan nå. Dessutom har jag för tunga väskor med mig så jag rör mig inte så fort. Vill nån döda mig så är detta ett lämpligt tillfälle...

XOXO

Aj aj vad jag har bränt mig. Inte rättvist! Kvällsmys med mannen, Gossip Girl å milkshake. Fett najs!

Jag Skulle Vilja Tänka En Underbar Tanke

Varför i hela fridens namn känner jag mig stressad på min semester?? Blev jävligt irriterad oxå nyss, ganska mycket utan anledning. Tror det kan bero på lite för lite sömn. Låg uppe till halv fem i morse å kollade på Gossip Girl med mannen. Lite sömn å sen shopping med Carro å lite solning på det. Å så en ridtur med Cäd å LB. Grymt trevlig dag men jag måste få lite tid ifred för å funka.
Näe, en dusch så man blir piggare å lite mat så blir man nog gladare oxå. =)

Everybody say Äva - ÄÄVVAAAA!

Saknar VM som tusan! Men Cäs är glad å vara hemma iallafall. Han å TW är terförenade å jag hoppas att han lägger på sig snart igen.
Idag har det vart provridning på TW å LB. Funkade bra för både Sandra å Sofia, å jag är riktigt nöjd! Behöver lite mer hjälp med mina kusar...
Nu blir det å åka till mannen. Han har nog gjort pizza när jag kommer, världens godaste var det sist iallafall. Imon får det bli lite nyttogöra här hemma. Ligger fortfarande efter med allt. Behöver släppa kusarna på nytt bete snart så imon blir det nog att klippa gräset runt staketet så vi har ström i trådarna.

Hemma

Är hemma igen. Trodde jag skulle tycka de va asgött å komma hem men så känns det inte alls nu. Kan tänka mig å göra om det igen. Helst utan regn och med bättre prestation. Ska käka lite nu å sen blir det å åka å hämta Cäse. Var lite gött å träffa TW å LB iallafall, och Lego såklart!!! =) Näe, det var en grym vecka men imon är det dax å ta tag i verkligheten...

Sooftish

Har kalassoftat hela dan igar och idag. Det har ar semester!! Fast smart borjar allvaret, da anlander ponnyer, lagledare och foraldrar. 7 ponnyer som Blivit sjuka har, hoppas Casi klarar sig!! Taggat ar det!!! :)

VM för hela slanten!

Äntligen på väg! Efter en hysterisk morgon med både morsan å Leifsen på krigsstigen, och en tur ner till varberg och halvvägs tillbaka till Borås igen efter en liiiten miss i vägbeskrivningen vi fått. Det blev galet bråttom och vi fick offra salladen för å hinna! Sitter just nu på färjan Varberg-Grenå å kollar när Coco å Joppsefajn knökar torra frallor! Nu ska vi gå loss lite i shopen! När vi kommer iland är det en timmes körning å sen party!!! :)

Lördag

Dagen skall ägnas åt att fixa för nästa vecka. Det ska tvättas, packas å shoppas. Och att umgås med mannen. Alkoholen köptes igår, för att vara på den säkra sidan =)

Sooft

Har inlett semestern med solning och tänker fortsätta med bio. Men först käk hos mannen. =)


SEMESTER!!!

Bara fyra bilar kvar att bygga sen är det semester! Wohooo!!

Dumdidumdi

Vaarmt å jobba! Tillochmed när man kommer på morgonen är det varmt! Men nu äre bara en dag kvar å sen ere SEMESTER!!!
Idag fick vi fint besök av Lena å hennes jobb som åkte förbi med tåget i fabriken.







Nu ska jag gå ut å rida Brosh! Å kolla hur det är med TW. Hon verkade vara helt okej igår iallafall =)
Sen äre träning med gooingarna!


Finaste Thivai

Jahopp, så har man en skadad ponny i stallet. Jag som vart så nöjd med att alla mina tre är hela!! Får hoppas att det inte är så farligt iallafall. TW reste sig å slog över. Hon är lite öm men jag hoppas det inte är nått allvarligt. Veterinären tyckte att vi skulle vänta tills imon å se... Hon verkade iallafall lite bättre.








Lovade Pannis så jag får la göra en kortis om bion... Vi såg Kronjuvelerna i torsdags, jag å Carro. Hemska film. Det var bara elände på elände. Hade jag haft en frottéhandduk med mig så hade den vart dyngsur. Man blev iallafall inte minsta lycklig nånstans...den var rolig ett par gånger bara;

-"Det där är en hjort...å de där är en annan hjort"

eller

-"Visst att kvinnor smakar orm, men karlar smakar ju inte direkt småkakor dom heller"

Men det var en sevärd film. Om man inte har planerat å bli på partyhumör. Men det är väl kanske inte det man räknar med när man går på bio iallefall...




Nu ska jag åka till mannen å käka (har beställt spenat!) å bara softa. Sprang en runda efter jobbet s¨å känner mig himlans harmonisk! =)

High Caparral

Var en riktigt najs dag igår! Var lite sena på morgonen, men tur var väl det för dom ändrade våran ridtid från fyra till klockan halv tio. Duellen mot westernryttarna å tornerspelsryttarna gick kalas å vi vann alla grenar. Lyckades tillochmed slå sönder den dära sandsäcken som jag vart så nervös för! Så himla mycket trevligt folk å så vann vi pengar. Lätt värd resa med underbaringarna!

Seg dag idag. Mest fixat med paddocken. Blev en mysig kvällstur oxå.

Worlds Greatest

Blev en awesome dag på Ullared. Klarade mig ganska lindrigt undan med shoppingen ändå =) Hann hem lagom till å se Michelles och Broshans hoppträning. Gick kalas, fastän Brosh var totalöverladdad!

Nu på kvällen så kom goingarna hit. Vi har käkat, tagit en kvällstur å tränat lite PoleBarrels inför morgondagen på High Chaparall. Vi kan fortfarande inte förstå hur duellen mot riddarna ska se ut. Hur gör vi sönder vattenmelonen? Det tar ju en kvart bara med kniv och utan häst!? Det får nog lösa sig imon. Kommer bli en mycket trevlig utflykt tror jag =)


Idag har jag iallafall tatt lite bilder...



















Nu blir det nog en runda DUELL å sen hoppas jag att tjejorna är lite runda under fötterna å vill sova. Är dödens trött!!


RSS 2.0