Sista dan på året

Gaad jag letar efter en låt som jag inte kan hitta. Kan två meningar ur texten, det hjälper inte direkt....

Igår vart det bio med Coco. Vi såg Easy A. Lagom djup film det där =P Men nu siter jag här med en fet godispåse som inte tog slut igår. Så onödigt av mig!

Näe nu blir det å ta hand om djuren och sen fila på nyårslöftena.... Ikväll blir det middag och röjj hor Rikard. Perfa!

Jag har redan slängt ut all jävla skit från detta året som jag inte vill minnas, men det ska ändå bli gött med ett helt nytt år! =)

Gott nytt år för tusan!!

Suvk

Har dratt på mig nån jäkla förkylning så att ligga i sängen till klockan tre på eftermiddagen ser jag som en rättighet. Men nu måste jag ändå släpa mig ut i stallet. Plikten kallar..
Ikväll blir det eventuellt att öla på nått ställe i stan. Men jag vette tusan om jag är så pepp! Gårdagens shottar har satt sina spår! Eller så var det allt det andra...

Gomorron!

Har precis vart ute i stallet och gett kusarna frukost. Så gött, jag har så mycket energi hela tiden och när man får sova till kl 7 så känns det ändå som man tagit en ordentlig sovmorgon. Märkligt bara att maskinen med tvätt som jag la i vid ett inatt, är upphängd. Så det verkar som om nån har lite sömnsvårigheter här i huset. Det är inte jag! Vad jag vet.... Jonas har berättat diverse gå-i-sömnen-hitorier iofs, men jag har väldigt svårt att tro att jag skulle ta mig ner för våran mördartrappa i icke vaket tillstånd! Eller para ihop alla miljarder strumpor som låg i just den maskinen. Näe, det måste vart morsan..?

Jeje, en film så man vaknar lite kanske!?

Vatteeeeeeeeen!

Blev lite solning, och även en sväng förbi Clara. Och Carro. Och nu...tadaaa så finns det vatten! Det blir å tvätta å duscha läääääänge!
Fick en försenad födelsedagspresent av Carro. Värsta fina armbandet. Thanx alot bejb!!!

7 minus var det när jag startade bilen hos Carro och 20 minus var det på mätaren i bilen när jag svängde in hemma. Iiiinte helt ok!

Jag är just nu ett bottenlöst hål. Käkar allt som kommer i min väg! Prinskorvar å ost å knäckemackor å ostkaka. Ostkaka är förövrigt jävligt överskattat!

Detadär!

KM idag på Playstation. Hon var världens bästa trots att hon vilat i två dagar (litet missöde där!!) Ser fram emot morgondagen med tävling och utgång med lite folk från jobbet.

Jag har nog aldrig saknat rinnande vatten som nu. Jag vill tvätta! Dessutom står det högvis med disk som inte går att diska! Hästarna har halvtomma hinkar. Men värst av allt....jag har inte duschat sen i förrgår!!!!!!! Dock har Leifsen, lite som genom ett mirakel, fått köpt den allra senaste modernaste vattenpumpen. Så nu bör det hålla mer än 1,5 år. Pain att den låg 80 meter ner. Men nu ären uppe å ska förintas. Den nya ska sättas dit å vips så kan man leva som en vanlig svensk igen. Jag drar till solariet nu, och när jag är tillbaka....DÅ VILL JAG DUSCHA!!!

Sista droppen!

Alkohol borde förbjudas. Man får så knasiga idéer...

Käkat så mycket! Mormor å morbror Mats är på besök. Vi har käkat kalkon. Och mer kalkon... Och ananaspaj...

Våran vattenpump har gått sönder så att duscha är det visst inte tal om. Tror jag skippar min joggingrunda idag... Att slänga i en maskin tvätt är det inte heller tal om. Synd för jag fick en hel öl över mig igår!

AAAAAAAAAAH!

Shiiiet! Vafan hände igår!?!! Vänta...........PÅMINN MIG INTE!!!!

Bara en dröm...

Shit! Man kan verkligen säga att vi gjorde upp i sömnen. Vaknade alldeles mör!!

"Jag önskar alla otrogna flickor en svart framtand"

Juldagen! Ska väl ändå vara årets största partydag! Vad som händer ikväll är dock ännu ovisst.... Men troligen hamnar vi ute ändå =)

Softat hela dan. Precis som det ska vara. Ute å rejjsade i snön med Jannika & Meppe i morse... Sen leka med julklapparna å kolla film. Älska jul!

"Titta titta, en svartskalle!!"
(Jag hade visst lite svårt med vad nyckelpigor hette när jag var liten... =/)

White Christmas!


Då vare dax för Kalle! Sen bär det av till familjen Kuhlin för käk och julklappar.

I morse red vi ut alla i stallet (iallafall nästan, vissa tog sovmorgon...!) Mysigt vare. Sen fikade vi å delade ut lite julklappar.






































Från oss alla till er alla...
EN RIKTIGT GOD JUL!!!!

God Jul

Julafton!!!! Like it alot! Ska gå ut i stallet strax å börja fixa med djuren. Sen ska vi rida genom byn, det blir mysigt!! =D


Underbart!

Köttbullarna klara, paketen inslagna, skinkan i ugnen, granen intagen. Nu återstår bara att göra julgodis och klä granen. Har gjort ett röjj bland mina underkläder och strumpor, det var välbehövligt. Ska nog fortsätta med t-shirtarna....

Ledigt

Sådärja, 10 dagars ledighet framför fötterna... Ska inleda med att kolla på julkalendern å läsa lite. Sen blire ridning på tre styck pållar, och sen...sen blir julgodisbak! Sweet!! =)

Feelgood

Bara en dag kvar å jobba innan ledighet. Imon jobbar vi bara till två oxå så det är gööött! Somnade ifrån två bilar idag. Går ju åt helvete när jag inte har Anna med mig hela tiden som väcker mig! Imon ska vi käka indiskt på jobbet. Och jag ska försöka hålla mig vaken! Hoppas på att det står nått bra i mitt horoskop. Det är löjligt men väldigt gött å gå runt å tro på.

Idag blev det resterande julklappsshopping efter jobbet. Och även ett par skor å diverse) Och solning. Och lite chill på Frankes med Kålltorpspacket.
Har kanske kanske nått paket kvar till morsan att köpa. Har redan köpt 5 saker (6 om hon ska få en grej som jag egentligen köpte till mig själv) men kan fan köpa hur mycket som helst, både till mamma å Leif. Dom ger mig så galet mycket året om! =D

"Ta chokladbollen eller hångla med Freddie!?"

Lönen in på kontot idag och jag satte direkt undan på sparkontot. Så syns det lixom inte... Jag är smart jag! =)

Lilla fina!

LB var så så så fin! Tömkörde å han var chockande medgörlig idag!
Precis gjort matlåda för morgondagen (spaghetti å köttfärssås), så nu ska jag bara kolla på julkalendern å duscha så blire nattinatti för mig. Får åka cptidigt imon för säkerhets skull, ifall bilen inte vill vara med.

Sweet Dreams

Fuck

Skulle ju klippt mig idag efter jobbet. Blev visst inte så. Tog mig över en timme bara å komma utanför göteborg. Det var inte riktigt med i planeringen. Så jag har lika schletet hår som innan... =/
Tänkte att ah men då kanske man ska åka å handla de sista kulklapparna!? Eller inte.... Efter ytterliggare en timme i kö gav jag upp och åkte hem.
Så nu ska jag gå ut och tämja det minsta lilla trollet så får morgondagen tillbringas med de allra tråkigaste tråkiga förberedelserna innan julafton.

Tlööött

Så har jag visst en fungerande bil igen! Det är sann lycka. Mammsen å Leifsen är ganska så generösa med att låna ut sin bil eller köra, men man känner sig verkligen som ett dagisbarn när dom släpper av och hämtar en på jobbet. Snart borde jag ju kunna åka med Jannika. Hon börjar på Lastvagnar snarast möjligt! Var på intervju igår... =D
Idag blir det en liten sväng till Kinna för å klippa mig. Det är välbehövligt!!!

Födiseda!

Dagen har vart kalas! Fick fixat allt i stallet tidigt å sen bar det av till Incontro för brunch med Pannis å Lena. Bästa brunchen! Vi satt över två timmar å bara mölade god mat å efterrätter! Hade nog stannat ännu längre om inte startskottet för vm i pepparkaksarkitektur närmade sig. Hamnade i samma lag som Clara, Katrin å Lasse. Temat var En Stor Händelse 2010. Fyra lag deltog. De fyra pepparkaksarrangemangen som gjordes var:
Lag 1 - Femtioöringens bortgång
Lag 2 (där va ja) - 3 negerpojkar (varav en hette Filo Filo) i en båt som överlevde 50 dagar på vattnet genom att endast äta 2 kokosnötter och en mås
Lag 3 - Gruvan i Chile
Lag 4 - Fotbolls VM

Vi tog oss vatten över huvudet och hade väldigt svårt att få ihop våran båt. Katrin fick en ljus idé med gips då det krisade som mest, och det blev våran räddning. Dock var kokosnötterna enorma och Filos hatt ville inte sitta där den skulle. Meen...vi vann!! Hur i hela helskotta det kunde hända!? Jag är allefall helnöjd! =)







INCONTRO



My team i full färd med de första ritningarna



Blodigt allvar!



Fullt fokus!



Vårat slutgiltiga verk. Har en känsla av att vi vann mer på presentationen än på det estetiska...
Observera måsen som flyger och Filo och hans vänner som ligger å schteker



De 4 tävlande bidragen


Har avslutat kvällen med att slipa väggarna i Rummet Som Gud Glömde. (En skrubb innanför min garderob där de garanterat låste in små barn förr i tiden) Ska ha det som ett förråd för mina gamla grejjor är det tänkt. Tills jag får tummen ur å flyttar hemifrån.


Gårdagen med Coco gick inte som beräknat. Om människan inte var en sån satans svamp så hade garanterat det roliga varat lite längre. Meen, det händer oss alla nån gång då och då! =)


Happy happy!

Har haft en sån jäkla bra födelsedag idag! Nog bästa nånsin!! =D


Party

Botten upp och resten i håret!!!!




Alla djur är lika, men vissa djur är mer lika än andra...

Det gick sådär med julklapparna. Tror inte Jannika och Anneli blev impade av mig ihärdighet. Blev två till Leifsen. Så tre par byxor å en t-shirt till mig. Blir nog skorna jag spanat in oxå inom de närmsta dagarna... =)

Kvällen har tillbringats hos Carro med spel (Bezzerwizzer), öl/te och Clabs, Martin, & Anneli. Rekomenderar spelet skarpt.

Ändrade bilderna lite här på bloggen. Ungefär så mycket jag orkade. =/

Imon är det ridning, solning, GFRK-träning och utgång som står på schemat.

Gruppen - Vi som köper våra "långkalsonger" på Gina Tricot kommer säkert inom kort ;p

Älskar, älskar, älskar att leva just nu!!!!


They Bring Me To You

Äntligen klar i stallet!! Nu bär det av till stan. Julklappar står överst på shoppinglistan. Dock misstänker jag att det kommer bli nått till mig med. =)


Grattis papps! I efterskott...

Jävlar! Jag glömde ringa pappa på hans födelsedag igår! Jag är världens sämsta unge... =(

Jävla skitbil!

Så dog bilen idag påväg till jobbet med. För att riktigt övertyga mig om att vi inte är ett team längre. Leif fick komma å bogsera oss bort till Östergärde och sen köra till jobbet. Jag blev sen idag igen.
Mariekex tävling med Abbas, Linus och Ekman. Jag vann! De andra var ännu mer sopiga än mig tydligen...

I ZoRKs Ära

Kom nästan inte i säng alls inatt. Satt uppe å kollade på bilannonser.

Det blir mariekextävling idag på jobbet. Tror att Abbas eller Jim vinner. Meeen...skenet kan bedra!

Idag blir det till att lämna Jannikas CV till chefen och hålla alla tummar och tår.

Nu måste jag nog pallra mig ut å fortsätta letandet efter hunden. Tror han är kvar ute i snön för utanför mitt rum ligger han iaf inte å snarkar... =(

Grizzly

För säkerhets skull så stack hunden oxå!
Tack, tack, tack för denna dag!!

Jävla fittdag!!!

Det började i morse med att jag försov mig! Vaknade kl 06.55 och skulle egentligen börjat 06.42. Kuuul! Mitt hår såg ut som om jag inte tvättat det sen tidigt 1800-tal. Fick iallafall dratt på mig kläder och gasat iväg till jobbet! (I iskall bil såklart eftersom motorvärmarkabeln fortfarande är spårlöst borta!) Hann precis in på parkeringen innan chefen ringde. Faan för det!
Sen var det solning med Jannika. Vi fick vänta cplänge på en tid bara för att vi inte bokat. Faan för det!
Hem å duscha i skållhett vatten. Att det aldrig kan vara rätt temperatur. Faan för det!
Åkte mot Carro. Bilen dog tre gånger på vägen. Första var inte så farlig, då vart de bara å starta om, andra gången var i cpbrant slingrig backe. Alla bilar, och även bussen fick bana väg å jag fick rulla ner. Pinsamt. Tog en annan väg runt, kom fram till Carros hus å sen dog biljäveln igen och vägrade starta. Faan för det!!
Leif fick komma å byta bil med mig. Kollade tv å käkade pepparkakor med Clara å Clabs å när jag skulle åka hem hade jag fått p-böter 800 spänn. Faan för det!!!!

Jävla satanshelvetesdag!!

Nu ska jag betala mina böter och bara glömma det!


Should I Be Feeling Guilty?

Vart på en kalasrolig hoppträning i Kungsbacka på min Cässeläs! Så kul å hoppa lite seriöst igen. Fick tvingat Kristina å åka förbi Coop på hemvägen för å köpa Creme Fraiche så jag skulle kunna laga mat tills imon. Mhm...kul att det visar sig att vi ska käka julbord imon på jobbet. Chefen sa det nästan precis innan vi gick hem å ändå lyckades jag glömma det. Segt! Hade redan satt allt på spisen så det var bara att fullfölja. Har lagat på måfå dessutom för jag minnsa fasen inte hur man gör. Men nu står det i ugnen. Chansar lite på hur länge det ska vara inne. Kan ju duscha å städa köket sålänge...jag har verkligen stökat ner... =/

Idag fick jag iaf bygga lite bil på jobbet. Hmm...EN. Det kliar i fingrarna av tristess. Imon tänker jag rymma ner å jobba som vanligt! =)

Jag har verkligen ingen kontroll på vad jag säger. Hjärnan tänker en sak och det kommer ut nått annat i ordform. Jag blir galen!!

Tack till Liza idag igen!

Puss hejs


Satan i gatan!

Död till den som snott min motorvärmarkabel! Får åka kall bil till jobbet nu... =(

Btw så hittade jag Ingvar Oldsberg ute i fredags. Verkar som om jag har vissa minnesluckor trots allt...

We Are Okay

Dattatarraa! Vart i helvete tar allt tid vägen!? Don´t get it! Var ute å promenixade efter jobbet, red ett ordentligt dressyrpass på LB, Liza red ett ännu ordentligare dressyrpass på TW (Tack, tack, tack!!), Kvällsfodrade, Körde hem Liza, Åkte och tankade och handlade, kom hem å käkade. Å nu....nu ska jag börja laga ny mat som jag kan ha som lunch på jobbet imon. Pliis kill me!

Det var btw inte så kul å va på Pilot Plant idag. Sheet vad folket glassar omkring. Bygger lite bil 15 min....väntar på konsol 30 min...bygger bil 10....väntar på konsol 25. Att jag inte dog av tristess. Skitsnygga nya bilar men nu har jag sett dom. Vill bara tillbaka till min avdelning å bygga vanlig bil igen. Ska uthärda morgondagen oxå å snacka lite med chefen...

Imon blire hoppträning på Cässel!

Jag å Liza var eniga om följande tre viktigaste grejjorna på en kille:
1. Att han inte är snål! Uuh, finns inget värre!!
2. Att han är smart! Vem fan vill ha en korkad kille...?
3. Att han inte har fula skor! För det är så fruktansvärt osexigt!

Gaasch

Kan ju inte sluta titta!! Inte helt ok!

Uuh

Mysigt att jag hittade min odiskade matlåda från i fredags i min väska. Vågar inte öppna den...väntar tills imon :p

Don´t Look Away

Precis hemkommen från en shoppingrunda på Allum. Hade tänkt att börja julhandlingen men det blev mest egoshopping. Massa nya underkläder och en bok. Hittade ett par asjnajsiga jeans och ett par skor som inte fanns i min storlek med men dom får jag jaga efter nästa vecka...
Uppvisning med TW idag. Hon var så himla duktig!!

Tänkte införa lite vintervila för mina kusar snarast. Lägger jag två vilodagar i veckan på varje häst istället för typ en varannan vecka så borde dom bli glada å lite omladdade och jag får mer tid att komma ikapp livet. Jag kommer ha sån sjuk ångest, har så svårt att bara låta dom stå. Men man vänjer väl sig.. Jag tror både dom och jag hade mått bra av det.

Nu ska jag tända mina chokladljus och lägga mig med min nya bok. =)



God morgon!

Det är så rackarns mysigt att dra på sig en stor jacka å gå ut och ge hästarna frukost. Dom blinkar galet gulligt när man tänder lampan! Så får dom käket och man kan gå in och krypa ner i en varm säng igen.... =)

What If You

Gårdagen var minst sagt grym! Började på Chez å avslutades på Parkan. Jag å Anna vann såklart supatävlingen. Denna gången var det inte fullast vinner. Abbas och Jim losade och ska dansa hula hula på ett chassie på måndag. Jimpen var kalasfull redan när vi kom, och gick hem redan kl 10, efter diverse shottar som jag och Anna kan ha haft viss inblandning i. Brännmaneter is tha shit! Mr Abbas fick arrangera under kvällen och efter mycket om och men var det "den lyckligaste dagen i hans liv!" Well, alkoholens ord det där. Dem kom ganska många gånger under kvällen. Folk var så himla underbara! Allihopinga.


    
Det krävs en redig kagge för å använda den som hylla till drickat...



Meen, lite jobbigt blir det såklart att komma till jobbet på måndag. :p Tur att jag ska vara på Pilot Plant och lära mig bygga den nya hemliga lastbilen hela veckan. Ledig fredag oxå, tack gode gud för det!!

Idag har det vart glidigt. Tömkört LB, solat, kört fast med bilen - IGEN!, kollat på Jannikas och Thomas nya kissekattebäbis JP, sprungit en sväng, å sen bara softat!

Imon blir det uppvisning på Alleby och förhoppningsvis ska jag hinna handla lite julklappar. Blir inte så många i år för jag behöver inte köpa till alla kusinerna. Så gött! Kanske man hinner njuta lite mer detta året... =)

Nu ska jag gå ner å sno tillbaka godispåsen!



Das boss och moi



Wiie

Sitter å väntar på att Anna å Robban ska komma å plocka upp mig. För nu blire utgång med jobbet!!!!!!!!!!!!!! =D

Knuff å puff

All info inhämtad och jag har vart riktigt glad hela dan. =D Imon är det utgång med jobbet, ska bli kalaskul! Dock tror jag att jag kommer decka direkt efter maten.. =/




Imon blir det till å sova så mycket det bara går på jobbet...



Fick jobbat över idag, vilket gjorde att jag inte hann hem å ridit Cäs innan träningen. Vi gick en promenad å jag höll på att frysa till döds. Så blev det väldigt bråttom och jag körde fast med bilen. Satan vad arg jag var!!


Meppe var på kliniken idag å röntgade sitt ben. Det såg bra ut som tur var!!!


Näe, dusch å bums i säng!

Baby, You Don´t Even Know Me

Så blev det inte så tidigt i säng som jag hade tänkt mig. Min "lediga" kväll försvann till att tömköra LB, sola och städa. Jag måste verkligen vara världens tråkigaste människa... Måste slänga i en maskin tvätt, duscha å kolla ett avsnitt av julkalendern oxå. Å jag som hade behövt ladda med sömn inför fredan. MIna kära kollegor kommer göra allt för att supa mig under bordet =/

Jävla Babyface som gick till jobbet idag trots att han legat hemma i magsjuka hela natten. Ska blir spännande att se hur många borta vi är imon.

Diggar att Daniella kör sin diskborste i tvättmaskinen minst en gång i veckan. Tror hon är min själsfrände.

Imon ska jag klämma den skånska libanesen på all info!

Många som knackar men ingen som öppnar

Dax å gå till jobbet. Jag är sen 9 av 10 dagar. Det är för att jag gör såhär - så fort jag har 5 min över så börjar jag pyssla med nått annat. Får ju inte komma 2 min tidigt till jobbet lixom det vore ju illa. Jag är inte alltför smart verkligen.

Ska piska min skånska libanes i kortspel idag så han går hem å gråter... :P

Häng me!


Lillabror

Tolkade med LB innan. Liza å Linda fick åka. Han uppförde sig som om han inte gjort annat. Tror han tyckte det var kalaskul! Fina fina ponny, han förvånar mig vad vi än provar. I sommar blir det nog inkörning... =)


En dusch, film å jordgubbs-te på det!

----------

Det här är en fucking jävla skitdag!!!

Don´t Even Bother

Står å steker pannkakor. Var ju inte meningen att vi skulle vara hemma shär sent. Men våran uppvisning låg rätt sent å sen var det parad å sen skulle ju alla hästar packas så det tog ett tag. Leifsen är och lämnar Andy och Dandy så han bör väl få lite käk i sig när han kommer tillbaka. Är glad att ja slapp köra, tack till Leifsen!!
Har vart en så himla trevlig helg! Kärlek till alla!

Är så fint hemma. Narnia it is! Dock fick jag sopa fram bilen så jag kommer till jobbet imon.

Ångest! - Skjut mig gärna...

Häng me!

Halv sju i morse hamnade jag i min säng. Har inte ens hunnit känna om den var skön för upp till frukost blev det. Fem minuter innan dom slutade servera. När vi var klara hade dom redan börjat ställa fram lunchen. Lite ångest från gårdagen. Hade det inte vart för att vi ska ut med jobbet på fredag så hade jag dratt en JAG SKA ALDRIG MER DRICKA. Men det lär hända igen....

Näe, nu blir det å krypa ner i Evas säng å kolla på julkalendern! =)















Flyinge

Jag ska stanna här resten av mitt liv. Föralltid. Underbara ställe. Det är galet vackert! Och asnajs buffé. Och neej, det är inte för att jag druckit (hmm...eller kanske lite!?)

Uppvisningen gick måttligt bra för min egen del. Får bli skärpning för imon. Vi var precis å nattade tottosarna. Cäs mår kalas i sin box!! =)





VARNING!!! Om det kommer två tomtar och ringer på dörren, som ber dig klä av dig alla kläder och dansa naken med händerna i luften... Gör det inte!! Det är bara lureri! Dom vill bara se dig naken! Sprid detta till alla dina vänner snarast! Önskar att jag visste detta igår....
Synd att Sandra Persson fortfarande inte fattar det roliga efter 10 min. Hahahaha! Jag dööööööör!





Näe, en dusch å sen mer alkohol så kommer denna kvällen fortsätta på topp!

Lista

Så fastnade jag framför datorn... Snaaart ska jag resa mig å göra lite vettigt...

Hittade en lite rolig lista på Nattis blogg på saker att skriva om. Är inte helt hundra på att jag orkar skriva om en grej varenda dag men tids nog så bör väl alla ämnen ha dykt upp.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Min vardag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Det jag älskar mest
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Mina komplex
Dag 10 – Min bästa resa
Dag 11 – Mina föräldrar
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Något jag bär inom mig
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Börjar sen kanske...eller nått... Fan, det här var ingen bra början!!


I Really Need You Tonight =)

Ponnyns grejjor är packade för Flyinge. Nu har jag bara mig själv att ta hand om! Snabbpack, en dusch å sen en film på det så ska vi nog vara fit for fight imon. Ska bli riktigt roligt!

"Jahaja, du kom ner hit för å spana på...mackan!?!"

Stryk skaru ha!

Tattarunge! Man ska låta andras grejjer vara!

SÅÅATTEE

Snälla Gud, alternativt Tomten; Ge mig en Iphone så lovar jag att aldrig mer kissa i folks rabatter eller kasta snöbollar på spårvagnar. Det borde vara en bra deal va!?


Min chef berättade lite om sin tid i lumpen. Jag blev mörkrädd! De kröp i bajs å grejjer. Trodde vi bodde i Sverige för tusan!

Rekomenderar starkt pepparkakskladdkakan. MUMS!!!

Imon ska alla män och äldre män käka Supermackan. Det är ungefär en halv gris på den mackan. Plus massa ägg. Uh! Jag tänker luncha med Anna imon!!!

Bokat klipptid med. Det var på tiden!! Dock blir det inte förrens 21e. Jag hade behövt görat innan nästa helg egentligen men har jag stått ut såhär länge så kan jag nog tycka det är värt väntan...

Next; Träning på Playstation.

Schmeckeri!

Är så så sugen på en ajfån. Nån som vill trampa sönder min mobil så jag får en anledning att köpa ny!?

Din pojke luktar kiss å din nalle luktar bajs

Låg kiss å bajs humor på jobbet idag. Jag trivs! =D

Fick ett infall såhär på kvällen att jag bara måste baka till jobbet imon så jag begav mig till affären för å köpa bak-grejjor. Och det fick jag köpt men även ett ton youghurt, för det är min stora last just nu. Så blev det pepparkakskladdkaka. Och tur var det för jag orkade inte baka efter att ha stekt pannkakorna som jag ska ha till lunch imon. Meeen, hinner jag innan träningen imon så ska jag baka till fredan. Måste fjäska lite med Jonas som är snäll å bygger hälften av mina bilar (känns det som iaf) Så åker han ju å krigar i Afghanistan snart oxå å vem vet vilka hemskheter som kan hända där!? Det är nog bäst att han får lite pepparkakskladdkaka i magen!

Blev en sväng till banken efter jobbet iaf. Bra att man fick gjort nått vettigt idag.

Fått i hemläxa å lära mig ta komplimanger. Ska öva på detta, även om jag ärligt talat inte fattar vad problemet är. Jag är ju inte döv lixom...

Längtar till helgen nått galet!

Du är för snygg för pop...

RSS 2.0