Födiseda!

Dagen har vart kalas! Fick fixat allt i stallet tidigt å sen bar det av till Incontro för brunch med Pannis å Lena. Bästa brunchen! Vi satt över två timmar å bara mölade god mat å efterrätter! Hade nog stannat ännu längre om inte startskottet för vm i pepparkaksarkitektur närmade sig. Hamnade i samma lag som Clara, Katrin å Lasse. Temat var En Stor Händelse 2010. Fyra lag deltog. De fyra pepparkaksarrangemangen som gjordes var:
Lag 1 - Femtioöringens bortgång
Lag 2 (där va ja) - 3 negerpojkar (varav en hette Filo Filo) i en båt som överlevde 50 dagar på vattnet genom att endast äta 2 kokosnötter och en mås
Lag 3 - Gruvan i Chile
Lag 4 - Fotbolls VM

Vi tog oss vatten över huvudet och hade väldigt svårt att få ihop våran båt. Katrin fick en ljus idé med gips då det krisade som mest, och det blev våran räddning. Dock var kokosnötterna enorma och Filos hatt ville inte sitta där den skulle. Meen...vi vann!! Hur i hela helskotta det kunde hända!? Jag är allefall helnöjd! =)







INCONTRO



My team i full färd med de första ritningarna



Blodigt allvar!



Fullt fokus!



Vårat slutgiltiga verk. Har en känsla av att vi vann mer på presentationen än på det estetiska...
Observera måsen som flyger och Filo och hans vänner som ligger å schteker



De 4 tävlande bidragen


Har avslutat kvällen med att slipa väggarna i Rummet Som Gud Glömde. (En skrubb innanför min garderob där de garanterat låste in små barn förr i tiden) Ska ha det som ett förråd för mina gamla grejjor är det tänkt. Tills jag får tummen ur å flyttar hemifrån.


Gårdagen med Coco gick inte som beräknat. Om människan inte var en sån satans svamp så hade garanterat det roliga varat lite längre. Meen, det händer oss alla nån gång då och då! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0