Bästa skruffeln! <3

 

Fuuuuck

Insåg precis att jag satt mig på fel buss. Fan vad mina kollektivtrafikskunskaper är tragiskt dåliga nuförtiden!!


Dags att shoppa!

Var uppe tidigt i morse. Ett stycke djur är motionerat med tömkörning i paddocken i morse. Nästa djur tar jag i eftermiddag för just nu är jag påväg in till stan för å möta CJ å shoppa loss, om vi är på det humöret vill säga :)
Kunde inte sova inatt så gjorde en Castor-film. Lite nördigt men jag kan nog bjuda på det senare.


Söt


Midsommar del 1

Första halvan av midsommar avklarad. God lunch å fika till tvn. Inte så noga med traditioner.. Men nu har jag fyra styck djur att motionera innan vi kan dra på oss klänningarna och styra husbilen mot Danmark. Men först ett par timmars ridning medans normalt folk dansar kring stången och laddar med nubbar och sill :)


Uppladd och ombyte inför träning!

Dags att smita från jobbet en stund för å träna med laget.


Onsdagssliten!

Sitter på jobbet och väntar på att få in en ny bil att jobba med. Jobbar med Bengtsson som har galet svårt att chilla och bara vill ha in en ny bil nu nu nu! Överenergisk oh yes! Onödigt säger jag, det kommer fler bilar hela tiden. Egentligen övertid på söndag, men då är jag i Danmark och tävlar DK Pony Cup på Melde så det blir inget med det.
Var en riktig slapptask på gymmet i morse så får kompensera imorgon. Mycket som skall hinnas imon utöver mina tre djur som måste motioneras. Måste även sticka en stund från jobbet för att få iaf en träning på Meldish. Men sen är det äntligen efterlängtad helg!


Happy Happy

Vart med pållisarna hos veterinären idag. Bara bra besked! Castor var så jäkla lycklig över att komma ut på betet med de andra hästarna!! Glad powpow = glad mamma!
Annie var snäll och följde med till veterinären och assisterade, och hjälpte mig även att rida ett stycke kuse när vi kom hem. Resulterade i lite extratid på gymmet, vilket var välbehövligt då jag ätit alldeles för många kakor till fredagsmyset!
Imon är det upp tidigt för å tävla. Har turen att få rida Chack så ser verkligen fram emot helgen!!


Tränat på den här snyggingen idag!

 
 

Aldrig Mer!

Förrförra fredagen åkte vi in till veterinären med Cäs. Han hade då vart oren i vändningarna sen nästan 3 veckor tillbaka och det verkade inte hjälpa så värst med vila och promenader så det kändes bra att åka in och få veta vart han hade ont och hur lång vila han borde få. Vi tänkte att han nog hade sträckt sig. Jo men tjena, var inte riktigt beredd på svaret vi skulle få. Efter böjprov, longering, bedövning och röntgen fick vi iallafall domen. Pålagringar i båda framknäna. Veterinären rådde ingen mer gymkhana eller hoppning för Cäs.
Hade väl ändå planerat att mannen skulle få trappa ner lite med gymkhanan å bara gå lite klubbtävlingar då han inte riktigt vart sig själv de senaste månaderna. Men sådär bom stopp? Inga mer plockade skräp, sandflaskor eller sockar! ALDRIG MER! Jag kommer ha en så himla ledsen ponny och det gör så ont att se honom för han anar ingenting. Han är samma gamla vanliga Cäs som busar järnet i hagen och vill springa fort, fort!
Jag vet att jag borde vara SÅ glad att vi hittade detta nu så han kan trappa ner och så fort han är ohalt igen fungera alldeles utmärkt som hobbyhäst i förhoppningsvis många år till. Men han kommer aldrig få göra det han är bra på igen. Vi kommer aldrig få göra det vi är bra på. Tillsammans. Någonsin. Igen.
Jag har gråit så det inte borde finnas några tårar kvar. Men dom fortsätter att komma. Mitt fina underbara, älskade lilla hjärta som har lärt mig otroligt mycket, gett mig så himla mycket glädje och fina minnen! Nu är det dags för mig att ge tillbaka!
De sista åren ska bli de bästa! Så fort min prins är bra så ska vi åka till havet och bada. Det får även bli många långritter med picknick och vi ska se massor av nya platser. Det vet jag att Castor vill.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie

Har äntligen tid att packa upp och leka med datorn jag köpte igår. Verkligen välbehövligt! :)


Ger Man Sig In I Leken Får Man Leken Tåla?

Haft två grymma träningar precis. En gymkhanaträning på Chack och en hoppträning på Broshan. Riktigt najs! Känner bara att jag behöver träna ännu mer... å ännu mer..! Hezt nördish!
Men nu har jag iallafall fått duschat och gjort iordning mig å ska ut på andra äventyr - utan hästar =) Skall bli en riktigt trevlig kväll!

So True


I Did It Again

Musiken på högsta volym å pojkarna har tillochmed dansat lite. Fredagsfeelingen är på topp!

Imorgon blir det både gymkhanaträning och hoppträning. Får köra fort som fasen däremellan för å hinna. (Måste alla roliga saker alltid krocka?) Men det blir skoj, ser lika mycket fram emot båda!


Yeppyepp

Morgonens gympass avklarat! Det var jag å alla pensionärerna som var där å krigade tappert!
Lite sol på den bleka kroppen och ett tömkörningspass i paddocken så ska jag nog vara redo för veckans sista arbetsdag!


RSS 2.0