Gamla vänner ❤

Är på himlans bra humör! En fika med gamla klassisar från gymnasiet gjorde min dag. Det är verkligen speciellt med gamla vänner som man tillbringat mycket tid med. Vi har knappt setts sen vi tog studenten 2005 å ändå är det bara att haka på där vi slutade senast. Det blir liksom aldrig konstigt eller obekvämt.
Är hemma hos mannen nu å fortsätter mitt filmredigerande. Tänkte även försöka skriva klart propositionen för en "gymkhana clear round" vi tänkte anordna på GFRK i februari.

Igår var det bio med Carro å Co. Vi såg Mammas Pojkar. Jisses, totalt ovärd film! Skumt att den ens går att se på bio..

Imon är det mycket som skall hinnas. Upp tidigt för en efterkontroll på besiktningen. Har 3 hästar som vill dressyra. Och så vill jag gärna hinna en sväng till gymmet. Var å tränade en sväng idag å fick nått så satans ont i huvudet efter. Det är nog straffet för att jag inte har tränat på typ tre veckor, likasåväl å komma igång igen!

Fick en ny gammal bild på Cäsen. Kvalitén är sådär man det är så skoj å se honom. Här ser han nästn lite biff ut. Fina fina lilla hjärtat!


Inför Varje Val Jag Står Finns Alltid Dom Jag Litar På

Sitter återigen med dessa satans filmer som skall redigeras lite och läggas över från filmkameran till datorn.
Vart en bra dag i övrigt! Fått köpt det mesta i julklappsväg. Hinner förhoppningsvis ut en sväng imon för å komplettera lite. Vi var å köpte gran häromdagen å jisses vad jag tyckte synd om alla granar! Dom bara stod i kylan å väntade på att någon skulle vilja ha dom. Nästan så det fälldes lite tårar. Vet ju att jag är svag för gossedjur, vill hest köpa dem allihop, men granar!? Åååh jag blir ledsen i ögat bara av å tänka på det. Ska nog åka å kidnappa dem som inte fått en egen familj på julaftonskväll!
 
Igår vart det laghäng hos Jossan i hennes aaasfina hus! Är redigt avis! Väldigt trevligt iaf men förkylningen spökade så jag orkade aldrig följa med ut. Annars har det inte hänt så mycket. Åkte med Brosh till Alleby igår för å få rida i manege men även träna lite lastning. Han skötte sig så bra så jag blev alldeles varm i hjärtat. TW galopperar å känns riktigt fräsch så ser fram emot när hon kan börja tömköras med lite press.
 
Imon är sista dagen att hinna det sista finliret på. känns för en gångs skull som jag hänger med lite å hinner njuta.
Nu ska jag sätta en ny film på skapande å sen blir det till å göra lite julgodis tror jag. Min egna version. Så får det bli en surprice för mannen som sitter klistrad framför tvspelet. =)

Bara Att Härda Ut

Precis påbörjat sista arbetsdagen innan julledigheten. 43 bilar kvar att bygga idag å sen tänker jag inte titta åt en lastbil igen förrens den 7e januari. Har dragit på mig en dum förkylning men tänker inte låta den få svängrum nu innan ledigheten. Bara att bita ihop så går den nog över snart.

Igår blev jag ännu ett år äldre. Men det känns ändå helt okej. Blev väldigt glad av alla gratulationer! :)


Finfin tisdag

Efter en kalashelg i Stockholm är man tillbaka i verkligheten å vardagen igen. Har börjat jobba dag igen. Känns jäkligt najs just nu men vet att jag kommer tröttna på att gå upp tidigt snart. Ett plus är att det blir frukost på sängen å julkalendern. Minus är att det är mörkt å immigt i bilen på morgonen, å vi alltid är för sena för å hinna vänta på bättre sikt vilket ibland medför en bilresa med livet som insats. Företaget var iallafall väldigt generösa med kompensation för att kvällsjobbet inte varade så länge som planerat.
Igår galopperade jag på TW för första gången sen operationen. Trodde inte det skulle kännas så märkvärdigt men det var verkligen som om nått släppte i mig. Nu kan jag på nått sätt sluta tänka så mycket å bara rida på som vanligt.

Idag är det lägenhetsvisning som står på agendan. Skall bli väldigt spännande! Så ska två av mina kärlekar motioneras oxå men det känns inte det minsta tungt när jag vet att mami vart världens bästa å mockat för alla hästarna.


Frukost i Hufvudstaden

Sovit som en kung inatt, bortsett från några jävla sms som skickades. Carro har så länge jag har kännt henne sovit nerburrad i duntäcken med iskallt i rummet. Det är så himla skönt å man sover riktigt bra. Det blir aldrig för varm å man andas frisk luft hela natten. Hur gött som helst.
Vi har käkat frulle nu så ska bara göra iordning oss å sen dra in till stan för shopping å brunch. Det som faschinerade mig igår var alla väluppfostrade barn på tunnelbanan. Lär ju märka om det bara var tur igår eller om Stockholmsungar är lite bättre!
Dax å rappa på så vi hinner med allt som ska hinnas idag! :)

Wiie!

Sitter äntligen på tåget mot Stockholm efter en kaotisk morgon! Tur att jag har världens bästa familj som räddar upp mig!
I helgen blir de god mat, shopping å party verkar det som! Hur najs som helst. Ska bli härligt att få tillbringa lite tid med Carro, var år å dar sen vi tillbringade en hel helg tillsammans.
Undrar hur statistiken på urspårning av tåg ser ut...?


Så startar inte biljäveln!


Bästa

Igår morse fick jag en för tidig födelsedagspresse av mannen. Fyller egentligen inte förrens om två veckor men han tyckte jag var i ett desperat behov av en ny extern hårddisk eftersom min gamla kraschade häromdagen. Verkar dessutom som att det går att rädda bilderna å filmerna på den gamla. Vääldigt glad tjej!
Bästa bästa älskling! ❤


Gnäller av mig lite!

Är så sjukt trött på att alltid behöva stressa! Jämt!
Är hemma från jobbet runt 01. Går nästan alltid å lägger mig direkt, men ibland är det svårt att somna om det vart mycket å göra såklart. Vaknar jag efter 8.00 drabbas jag av svår jävla ångest över hur jag ska hinna med dagens rutiner. Får ont i magen och blir allmänt grinig. På nått vänster hinner jag knappt sitta ner mer än fem minuter innan det är dax att åka till jobbet.
Idag var en ganska typisk dag. Slänga i en tvättmaskin. Ute i stallet 8.30. Göra kraffthinkar, göra höpåsar. Sitta på första hästen 9.15 (idag var det TW). Färdigriden 10.15. Pålle utsläppt i hagen 10.30. Mocka å fixa klart allt i stallet. 11.15 sitta på andra hästen (som idag var LB) 12.45 pålle 2 klar och utsläppt i hagen. In å käka, plocka ur tvättmaskinen, dammsuga lite. 13.30 sola. 14.00 innebandyträning. 15.15 duscha. 15.48 jobba. Å sen börjar det om igen imon. Idag fick jag dessutom lite hjälp av mami i stallet och jag hjälpte inte ens till med fordringar och utsläpp i hagarna. Dessutom hade jag "bara" två hästar att rida. Tragiskt liv - i know!
Har aldrig tyckt att det vart så jobbigt innan men nu har jag hållt på såhär i flera år å det känns nog ganska ohållbart. Stackars mina nära å kära som får stå ut med mitt humör. Det ser ut att bli en ljusning om ett par veckor. Och på vägen är det ju lite julledighet!
För det mesta är dom ändå värda besväret ❤


RSS 2.0