Nu Så

Mitt ben är halvdött! Hade behövt käpp just nu. Det är värst att ta sig ner för trappan, jag ser nog sjukt tragisk ut! Men nu ska jag ut å använda benet så det börjar fungera igen. Tror LB ska få ett litet dressyrpass.


Krasch Boom Bang

Sådär ja! Då han man även trillat av på Scandinaium. Eller mer flygit....utav bara satan! Det var inte en käck grej att göra...

Har även shoppishoppat lite. Cäs fick ett Back On Track täcke, hokuspokuspulver, ett nytt bajssnyggt träns, som jag spanade redan på förra året, och en ny sadelgjord till sin nya sadel (den där som jag köpte för ett år sen men bara använt typ 7 gånger) Men nu ska det användas!!




Täcket



Tränset




Mirakelpulvret
(ska bli spännande att se om det har nån effekt)


Imon fortsätter det. Nu ska dansken få låna datorn så vi kan sova. Imon är det final å galamiddag! Och så ska det shoppas mera! =)


Tagga Tävling!!

Sådär, då bär det av mot Scandinavium. Hoppas att vi hämtar upp lite idag!

Dag 1

Så var första tävlingsdagen avklarad! Var lite drama ett tag när två av hästbussarna totalstrejkade, så vi hann värma upp sådär två varv i trav. Ingen bra början för min ponny som var lite stissig. Förlåt till den stackars hejarklacken som jag skrek åt på läktaren. Cäs älskade inte om stora viftande Sverige-flaggor idag... =(
Gick väldigt mycket upp och ner, så vi ligger trea. Har mycket att hämta upp på lördag!

Är dödens trött nu. Totalt urladdad! Så en powernap så man orkar Pubaftonen på Alleby ikväll!


Fuck

Jobbigt när man verkligen inte hittade ponnyns pass. Jag var i upplösningstillstånd och vände uppochner på mitt rum, skällde även på Leif för att han alltid ska ut å åka med det nedrans passet. Även på träning. Vem gör nått sånt lixom..? Det låg iallafall i lastbilen och frös. Tack gode gud! Såg framför mig hur jag skulle få stå utanför Scandinavium imon. =(

Nu....nana!!!!!!!!!!!

Det Är Så Synd På Så Rara Små Ärtor!

Imon gäller det. Är dödens nervös. Men på ett undermedvetet plan lixom. Blir mest bara rastlös och oklar i huvudet.

Blev en sväng till Bowlers innan. Å sen en sväng till Alleby. Dansken stannade så allt är som vanligt här hemma. Cäs är snaggad och packad för imon. Morsan får hjälpa mig å göra honom lite renare bara för han är inte så himlans vit på benen å svansen. För min del lir det jobb å jobb, å troligen åka direkt ner...
Måste komma ihåg å packa allt!

Gaaasch!


....

Efter diverse brist på sömn inatt så gick jag från matkoma till djupsömn på fem röda efter middagen. Hoppas att Amanda fattade lite av 99 Saker Man Måste Göra Innan Man Dör.

Skulle egentligen ha snaggat Cäs idag så han överlever sommarvärmen på Scandinavium. Men...nu har jag lite mer som ska hinnas imon istället.


That Boy

Träning på Scandinavium - check. Nu är det igång på riktigt! Fick sticka lite tidigare från jobbet idag å köra räser för å hinna. Gårdagen spårade ur totalt för min del! Vet faktiskt inte vad som hände. Jag ska iallafall aldrig mer dricka - efter denna veckan...

Vart å köpt godis med Dansken. Hon propsade =P Så nu blir det en liten (med betoning på liten) ridtur på LB. Sen blir det käk å tvn.

Ajfååån

Sådär, Iphone inhandlad! Wohoooooooooooo! Nu ska jag göra iordning mig för välkomstpattaraj och invänta dansken!

Ost, vin och kex

"Om man drar hem EN vin, som visar sig vara en ost på morgonen så säger man bara att man ska på den obligatoriska lördags frukosten med familjen. Bor man hemma så säger man bara DU MÅSTE GÅ INNAN MIN PAPPA VAKNAR (med panik i rösten)"

Hahaha, det är så fucking ironiskt nu i efterhand!!!

Boys Don´t Cry

Träningen gick okej. Cäs var duktig iallefall. Börjar på riktigt bli nervös nu, och det är hög tid!!!

Får ta tag i städning och dylikt nu, mitt rum är verkligen inte redo för danskt besök! 

Är totalt nollställd. I don´t get it...

110220

Sista träningen.. Nu gäller det!

Let The Fun Begin

Så så så fint väder! Like it alot! Allt är fixat i stallet, har gått en rejäl promenad med TW å LB och även käkat en ordentlig frukost. Nu blir det ut å shoppa en sväng. Sen äre träning. Idag kom lagen. Det kommer bli en grym vecka, känner det på mig!!! Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt bara.
Imon kommer Plopp å bor här oxå! Sweet!

Ta´t lugnt, livet leker!...som bästaste CJ  hade sagt om hon hade vart här!




Så Sant Så

Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.

Det Hjärta Som Brinner

Inleder lördagen med lite Gyllene Tider. Mår sådär! Gaad vad vi skulle tagit det lugnare med orgasmerna igår!

Slänger mig nog en stund på soffan innan plikten kallar...

Tyfiskt

Satan vad jag ångrar den här övertiden! Hade velat ligga hemma och sova istället! Kan tillochmed tänka mig å spela lite bandy om så skulle vara fallet. Men det är bara att hoppa i arbetsbyxorna och masa sig till jobbet. Får hoppas att Jonas ger mig bra balanser, annars kommer jag nog gråta mig till det. =)

Fanta & Rosé

Why why why kan jag inte lägga upp några filmer?? Ååh, jag som har en sån rolig!!!

Fick åkt å köpt smink. Kajalen å foundationen tog slut i morse och det blir utgång imon. Dålig tajming. Lyckades även få till ett bråk med mamma å Leif. Gad vad jag vill flytta hemifrån just nu. Ska spana lite på lägenhet när jag kommer hem. Men först blire träning!!

Jag har namnsdag idag...Alexandra... =)

Näze


Den här var det nån som hade som presentationsbild. Det gillar vi. Fina Täzenäz.



LL

Vilken fucking jäkla vecka. Alldles för mycket att göra. Har fått släppa lös Leif på målningen av gästrummet eftersom Amanda kommer å ska bo här nästa vecka. Jag ska jobba hela dagarna så stackarn lär ju inte få det överdrivet livat. Hoppas hon rider mina djur!! =)

Thank god för att min kropp äntligen börjar återfå normal skepnad igen sen min diet! Jisses, kommer aldrig göra det misstaget igen. Allt kretsade runt mat i flera dagar efteråt. Inte hälsosamt!!

Idag blev det jobb, ridning, en sväng till GFRK å solning. Thats it, det är allt jag hinner på en kväll. Jag önskar ett par extra Kim-timmar på dygnet.

BlingKim, SlimKim, KimKim...kalla mig vad ni vill...




Är det vin?Är det ost?Är det ost?Är det vin?

Sådärja! Klar med pållarna och kvällsmat käkad. Sweet sweet. Har galet sug efter ny telefon. Det bara måste införskaffas snarast!


Sönda

Sådär ja. Tänk om man skulle kunna vara i skick till att gå till jobbet imon. Inte för att jag kommer vara hemma om så inte skulle vara fallet, men det hade vart gött å kunna bygga bil utan att kallsvettas hysteriskt med sprängande huvudvärk och feber. Förmodligen har jag smittat resten av avdelningen så jag får väl gå dit och skämmas!

Åkte till Clabs för å kolla på The Social Network. Jeje, jag somnade som ett litet barn å vaknade i lagom tid till att mitt te var fesljummet. Höll mig vaken hela Solsidan iallefall, tycker det var rätt strongt jobbat ändå!

Nu är det bara en vecka kvar tills lagen kommer!!! =)


Fan, har inte tid med det här!!

Jag somnade visst efter förra inlägget å har sovit som en stock sen dess. Känner mig totalt lost just nu. Folk som säger att det blir bättre om man vilar vet verkligen inte vad dom pratar om!! Har massor som måste göras, men tror inte jag kommer få gjort ett skit. Nu ska jag gå å sniffa mig till en huvudvärkstablett som nån förhoppningsvis gömt undan nånstans...

Tro Och Tvivel

Är sjuk as hell men släpade mig ändå upp för å jobba i morse. Bra pröjs för övertid så det var värt så här i efterhand. Men just nu är det koma som gäller. Kan vart för att jag stått ute i över en timme å hållt i träning på GFRK. Ska nana mig lite å sen blir det nog å åka bort till Clabs för lite mys å skvaller!

Käkade pizza på jobbet idag. Det var väl snart åtta timmar sen och jag är fortfarande illamående. Undrar vad min kropp försöker säga mig..?

Vet ni om att räkornas ägg har ögon?

Såatteeh

"Man får kolla på menyn, bara man käkar hemma!"

10 stycken dun-ankor

Var ute på en alldles för lång ridtur med Janne innan. Gaaaad vad det var kallt!! Vad tusan hände med våren!?! Jo, det ska jag tala om...vi har klurat ut hur det ligger till. Alla hoppades för mycket på vår! Jävla idioter! Var lite smarta för tusan! Det är ju så det funkar, vill man ha sol kommer det moln, vill man ha snö kommer det regn. Och...vill man ha vår så kommer det uppenbarligen ingen vår. Så låt bli att hoppas!
Man ska föressten aldrig hoppas på något överhuvudtaget... Likasåväl!

Jag har inte blivit hysteriskt sjuk än iallafall. Det är ju något känner jag ju, men jag kan ändå gå till jobbet och rida. Då är man inte så fasligt sjuk skulle jag nog påstå.

Spanar hysteriskt på ny mobil. Det är värdlöst att ha en cpgammal. Får en Iphone av mamms å Leifs om vi vinner på Scandinavium. Men...man ska inte hoppas som sagt! Och det kommer JÄVLIGT bra lag. Så nej, jag får nog köpa min mobil själv. Imon är det träning iallafall. Längtar lite! =)

Nu blir det å krypa ner å fortsätta kolla på Love And Other Drugs. Coco har brännt den utan text. Eller...det finns tysk text, men jag känner inte att det hjälper mig. Jäjä, lite engelska är väl ganska bra tajmat iallefall. =P

Natti

Meppeskraffe

Har vart i Kungsbacka ikväll å tränat på Meppen. Sjuukt längesen man hoppade stor häst och det var ett projekt vill jag lova! Men mycket mycket roligt!! Och Åsn var kalasduktig!
Vekar dock som jag börjar bli cpsjuk (jag är fan aldrig sjuk annars!) och så har jag ont i ryggen (vilket oxå aldrig händer) Men tänker studsa upp ur sängen å gå till jobbet imon iallafall. Orka vara hemma lixom...

Nu ska jag krypa ner till Love And Other Drugs med en varm choklad å en varm vetekudde. Det bör göra susen. Fryser som satan jue! =(


Ny vecka

Vart på ett tämligen trevligt kommitémöte hela kvällen. Ser så himla mycket fram emot tävlingssäsongen! För första gången på riktigt faktiskt... För det är nog första gången ever som jag har jag ingen lipig pojkvän som gnäller för att det är mycket tävlingar. Det ska bli så satans najs! Och nu äre inte alls långt kvar till Scandinavium heller. Bör börja bli lite nervös nu!! =P

Blir en ännu stressigare vecka än jag först trott. Kommer inte alls hinna med mina djur som jag borde, vilket gör mig till en ganska dålig människa. Men dom blir nog bara glada för å ta det lugnt. Cäs får dock hålla igång som vanligt. Får bli en ordentlig snaggning på honom inom kort.

Får en Plopp hos mig under Scandinaviumveckan så nu har jag en anledning att göra klart gästrummet.




If I Said I Want Your Body Now Would You Hold It Against Me..?

Sådärja. En helt vanlig söndag... Sov alldeles för länge så jag hann inte alls med allt jag ville göra, som vanligt. Men det var en rolig träning med laget. Så har jag fixat med LB, promenerat, tvättat, lagat käka inför veckan, kollat på tv. Nu äre bara en dusch och borstning av tandsebissarna som saknas, så blire natten.
Fick låna Love and other Drugs av Coco men hinner för tusingen inte kolla på den ikväll heller. Och nästa vecka lär det inte bli mer tid över. Jobb måndag-lör. Döden! Bäst å nana sig fort som tusan!

Inte okej att glömma Sonja i källaren!!
-Men hur fan ska jag kunna ta hand om ett barn Alex, när jag inte ens kan ta hand om en fågel
-Du, hon verkar leva fast hon måste till en veterinär bara
-Usch! Jag känner mig som Josef Fritzl!
-Du är inte Josef Fritzl
-Nej, för han kunde ju iallafall mata sina barn...åtminstone!!

Du Ska Vara Den Du Är

Gårdagen bestod av fika med Clabs å Freud, som är hemma på snabbvisit från Jönköping. GFRK-träning. Och sen utgång med bästaste Evvaah!

LB är inte halt längre så jag är glad, glad, glad!!!!

Nu ska jag äta frukost och sen blir det träning med Scandinaviumlaget. Hela för en gångs skull! =)

Some Kind Of Trouble

Har vart ute på en liten runda och hämtat Coco i stan. Så nu är det svårt att somna om. Funderar på film, städning, eller bara fortsatt mölande av godis...
Är så sjukt splittrad. Hade verkligen behövt ett break. Så om jag drar utomlands en månad eller två? Fast då missar jag Scandinavium och det vill jag verkligen inte. Så lär inte min chef tycka att det är nån käck idé heller... Idag sa han att jag är den enda som inte tar honom på allvar. Det känns ju sådär bra... Kanske inte det jag strävade efter riktigt. Tycker fan jag tar allt seriöst. Måste sluta med det. Ingen annan gör det ändå.

Freda

Sådärja! Då var det helg igen! Har inlett med en halt ponny och dammsugning. Men nu väntar solning, käk å filmkväll. Om nu bara Janne kan sluta duscha hysteriskt å komma hit!! ;P


Fan då!

Jag red så jävla jävla dåligt idag på träningen. Skäms på mig!!! Nu ska jag gräva ner mig under täcket! Det är det enda som hjälper....


Cooler Than Me

Dagens insats måste vart min klippning av Åsn. Jag trodde att han tänkta döda mig men det gick kalas, sålänge ingen annan var i stallet då, för då förvandlades han till ett nervvrak.

Imon kommer morbror Bosse å bor här. Det blir trevligt. Synd att jag inte visste det innan så jag kunde målat klart gästrummet...

Imon blire träning med hela Scandinaviumlaget. Så kommer Marita och behandlar TW igen. Men först jobb å jobb.

Natti!

Valoun

Tänk om man skulle ta sig i kragen och lära sig lite tjeckiska ändå... Papps hade blivit överlycklig!!!
Måste måste ha en ny telefon snart! Får flippen jue!

Annars var det hoppträning på LillBrollan igår. Han är GRYM! Fina fina häzzten!

TW har fått en ny sadel. Ska ut å rida i den strax! =)

Hoppas J-P drar sig mot sin borg snarast!!!

Näe, nu gör jag det bara...

RSS 2.0