Om Å Om Å Om Igen

Kastar in renoveringshandduken för idag. Det är ju ändå fredag! :) hem å lägga sig på altanen en stund å bara vara, ladda om å rida en kuse eller två å sen är kvällen oklar. Har lite olika alternativ men först blir det visst lite käk på Tildas.

Vardagsrummet är helt klart nu iaf! Snart ska det börja inredas! :)



Vågrätt läge i solen!

Tjo sko!
Ligger på altanen å jobbar på lite färg på min bleka kropp! Ska snart dra oss till lägenheten å riva garderober i hallen. Var där en snabb sväng innan frukost och spacklade det sista i vardagsrummet. 
Blev en ordentlig tur i på Meppe innan, vi lekte känguruzebra och tjingsade på alla gamlingar som var ute å roffade hallon i skogen.
Äntligen fått lite koll på min nya telefon, dock släpar jag gärna med mig min gamla oxå, dålig vana å jag vet egentligen inte vilken situation den skulle kunna rädda! Men nya pärlan kommer nog bli number one snart! Dock är den ju lite efter på att läsa fingeravtryck om man råkar jobba lite för mycket med händerna. Lätt hänt när man renoverar tyvärr.. Blir nog bättre när allt återgår till det normala!
Näe, nu kryper det i kroppen å kliar i fingrarna...fixitajm! :D

Excited!!

Startade dagen som vanligt med hezt. Ett dressyrpass på Broshan blev det innan det var dags att åka och kolla upp min handled som vägrar bli bra. Den har bråkat sedan tre veckor innan Scandinavium så det var verkligen på tiden! Men med tejp och stödskena så ska förhoppningsvis min sena sluta hoppa runt! 
En sväng till gymmet och en uteritt med Hedda hann jag med oxå innan det var dags att åka och hämta nycklarna till lägenheten! Vi ska egentligen inte skriva förrens imorgon men dom var snälla å lämnade nycklarna idag! Gick lite banans å började rycka lister, slipa lite väggar å pilla med golv redan idag. Var även å handlade startkit för morgondagen så vi kan börja ordentligt direkt imorgon bitti! Kommer nog bli bra tror jag! :)

Som Jag Vill Tillbaka

Haft världens bästa helg i Falsterbo! Ville kasta mig på marken å skrika å sparka som ett barn när det var dags att åka hem. Är fullt beredd å packa om väskorna å köra fyra timmar ner igen!! Men det går inte för imon är det hästar som ska ridas, och jobb Ledsen tjej! =(




Livet




Fina Falsterbo!

Partylinnet är på och vi spelar fuckmaster (och jag är inte fuckmaster) kan inte gå fel ikväll! :)

Jag Behöver Dig Kom Hit Och Rör Om

Finfin dag med besök i min kommande, alldeles egna lägenhet. Åh som jag längtar! Tur att jag har en snäll kollega som kollar lite inredningsstuff med mig! Har kommit på en ascool grej jag vill inreda med men får se om jag vågar göra det..:)
Även ett bra pass på gymmet å pålletid idag. Å fixat klart det sista med banken och dragit lite i försäljning av en av mina sadlar. Jag är redo för en helg i Falsterbo! Hoppelihoppas att Leifsen har hunnit byta batteri i KEN. Annars kommer vi få putta honom till Falsterbo, eller åtminstone hem! Inatt svek han mig big time när jag skulle hem från jobbet! Men allt är glömt och förlåtet om han bara ger oss en bra helg och tar oss hem tryggt och säkert igen!


Fotbollstisdag!

Killarna jobbar å jag håller koll på matchen :)

RSS 2.0