Mat!

Sheet! Är så galet hungrig!! Kreverar snart!!! Det här vadet var en dålig, dålig idé!!!

Men Jesus!

Som om inte den här dagen kunde bli värre! Söndagar är fan skitdagar.
Meeen jag har iallafall fått gjort 15 av 17 grejjor på min attgöralista. Ska försöka få ihop en verksamhetsberättelse för gymkhanan bara så är det nanitajm sen!

Complicated

Varför är det inte bara som på film?


Fan oxå!

Har bara fått gjort 6 av 17 grejjor som jag skulle få gjort idag. Det är dax att lägg på ett kol tror jag!

Mitt humör är inte det bästa just nu. Beror väl på den jävla dieten antar jag. Kommer aldrig ge mig in i ett sånt här vad igen!!!

I Motvind Får Man Antingen Kryssa Eller Ta Till Årorna

Så var det dag 2. Går ganska bra änsålänge. De käkar ägg till frukost så är inte det minsta frestad. Idag är det hästar, hästar å mer hästar som står på schemat. Jag är en sån nörd va!!!

Lifeline

Idag började min diet. Eller...igår klockan sju. Klarar jag fem dagar så bjuder Jonas på lunch. Och klarar jag tolv dagar så ska han rida! Det hade vart sjukt kul å se!!! Försöker vara seriös iallafall. Inget fusk!

Här är jag alla dagarna på dagarna. Hallå alla dagarna!

Unusual You

Det är förbannat kallt!!! Inte alls ok! Man vill bara ligga inne under täcket!

Var å klippte mig efter jobbet. Är väldans nöjd. Men förmodligen bara för att hon fixat till det så bra. Ikväll när jag har duschat kommer jag nog komma tillbaka till verkligheten.
Men nu...träning på Play Station. Drar mig verkligen för att gå ut och lasta. Blir nog att jag städar lite i mitt rum först :P

Soft som faen!

Och hur soft är det inte att komma hem och rida en kuse å sen bara softa resten av kvällen. Det är lyx på högsta nivå!!!

Inte Skyldig Nån Nåt

Hoppträning på Cäscäs. Han var världens bästa som vanligt! Kanske tillochmed lite bättre!!! =D Det gjorde mig på mycket mycket bättre humör. Vart så himla kinkig idag. Beror på allt som går runt i mitt huvud. Jag säger det igen..om man ändå hade kunnat stänga av!
Imorgon ska bli en bra dag har jag bestämt. Har gjort världens godaste pastasallad a la Carro så imon börjar salladsdieten. Mest är den en täckmantel kan jag erkänna...

Världen förtjänar inte dig...


Magic Zone


Gårdagen blev lite kaiko. Grym förfest hos Clabs men sen spårade det ur lite. Mycket tårar, drama, lite kräks och sen försvann alla. Har fortfarande kvar Cocos garderobsbricka, för jackan behövdes visst inte i arktiskylan.
Fick släpa mig upp alldeles för tidigt i morse eftersom sadelprovaren skulle komma. Hittade ingen sadel till TW, vilket är skit för då får jag fortsätta tömköra ett tag till. Merlin fick en snajsig hoppsadel iallafall. Ska prova en likadan på TW om det finns i 16,5. Annars är jag körd.


I fredags blev det filmkväll med Jerker. Fick sån jäkla grym massage. Det var lyx.
Lyckades fucka min telefon på jobbet. Displayen är helt kraschad. Jag som tjötat om en ajfån. Det lär det bli med, men tillsvidare får jag dras med en stenålderstelefon. Man kan bara sätta ett alarm, vilket kommer innebära problem imon när jag ska gå upp. Dessutom är det knappt nått minne så man får radera sms innan man kan skicka. Dödens. Iphone nu tack! Ska försöka hinna kolla på det imon.
Även en klipptid bör bokas.


Lite bilder från dagens ridning på Lillebror;
















CJ



Carro flyttade till Stockholm idag. Imon börjar plugget på polishögskolan. Hon kommer bli den grymmaste polisen ever, det är jag säker på!! Kommer vara lite tomt dom närmsta två åren bara... =(

Tusan

En 2 timmars powernap och man är lixom inte lika trött längre...

Burning Inside

En dag med lite tid över! Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska lägga upp det men en film bör hinna kollas på iallafall!! Och helst läggtajm lite tidigare. Vilket kanske innebär att jag inte åker och tränar med Cäs ikväll. Får se. Svårt beslut detdär!

Rösta för industribuss till Skändla!!!

Hur länge ska man pallar man med egentligen!?

Så blev det sent igen...

Blev en liten springtur. Å en lååång dusch!!
Next; Göra lunch för morgondagen.

Damn jag är galet trött!

"Kim, jag skulle inte orka leva ditt liv!"
Fick en tankeställare där ja... =)

LillLördag

Shit, börjar man så tappar man kontrollen. Käkade lite(?) kaka på jobbet idag å vips är det kört. Har blivit godis med. På en vardag. Det skall inte vara okey! Iallafall inte i mitt nya bättre liv! =P

Jobb jobb å jobb, sen hem å tömköra TW, som inte alls tyckte det var så livat. Åkte å solade, handlade, å sen hamnade jag här.
Nu är frågan om man ska lägga sig å kolla en film eller om man ska masa sig ut å springa en sväng.
Springa. Film. Springa. Film. Jävligt svårt val!!!

T s

Väntar på Janne. På med tantbroddarna!


Round It Goes

Underbara djur!! Var iväg i Kba å tränade med Bea, Linda å Janne. Det är så kul å hoppa regelbundet igen!! Cäs var lika grymmig som vanligt. =) Det enda dumma med dessa träningar är emergency-kitten som alltid skall inhandlas. Det går inte direkt enligt mina beach 2011-planer... Men å andra sidan...det är inte meningen att man ska lyckas!

Det blev sådär cpkallt igen nu på kvällen. Faktiskt så kan det få bli sommar nu! Och jag som faktiskt dyrkar vintern. Morsan har ändå plockat ner julsakerna så nu känns det jävligt överspelat. Förra året var det snö i slutet av februari så så värstans mycket hopp ska man nog inte ha.




HoppeCäse



Kalaströtta efter träningen



Bea å Havana innan lastning



En varm dusch å sen sååååva!!!!!!!!!!!!!!


"Kolla kolla kolla!!!!!!"


Natten

Det blev fika och bio med C & C. The Tourist såg vi. Helt ok faktiskt. Jag var jävligt skeptisk i början men det försvann efter de första 10 minutrarna. Men seriöst, ska man gå på bio så får man faktiskt duscha innan. Jag höll på att avlida mot slutet!!

Lagar mat just nu så jag har nått å käka till lunch imon. Funderar på att kolla Solsidan med men sen får det vara nog. Kommer oavsett vara jäfvligt schleten imon...


"Blir man inte kär blir man heller inte sårad!" - by PG. Jäävligt sant!

Foolish Games

Snart fått gjort allt som stod på min lista. Sweet.

Ikväll blir det bio.  Jag behöver verkligen nått annat att tänka på...

Ett Giftigt Hjärta

Fick hämtat morsan och Leifsen, och dessutom ta en extrasväng till Hovås.
Hunden har lärt sig att gå ner för trappan. Det är guld värt!!!

Liiiite fiinare!

Dagen har bestått av ridning med Anna å Lena. Var inte alls så alert i morse men släpade mig ändå upp ur sängen för en tur i snön med dom muntra. =) Sen åkte vi till Casinot å käkade brunch. Anna hade snackat upp den så sjukt mycket så jag blev inte alls impad. Men, gillar man oliver så rekomenderas den skarpt. Vi tog även en sväng till Allum å jag fick köpt en tröja. Najs majs. Sen vare träning på GFRK. Grymma ungar har jag! Hem å ta in kusarna å direkt till solariet med Janne. Hem å sprang en runda å nu är det dags å dra sig ut för en promenix med Lego å TW. HJ inspirerade mig som tusan igår!!

Passar huset ikväll för mamms å Leifsi är på resturang å Opera. Ska ha stereon på högsta volym hela kvällen, det lär hålla spökena borta!!! =) 

Trevlig kväll igår som tillbringades på La Village med Carro, Clara, Catrin å hennes man, HJ, Arvid och två andra snubbar vars namn inte lagrades i mitt minne ens för 5 minuter. Jag är en dålig människa. Clara var i extas ett tag när hon upptäckte att Henrik Berggren i Broder Daniel satt vid grannbordet.

Jag handlar inte på ÖB...bara på ICA....liiiite fiiiinare!!

Det är bara Clara och fångarna som dricker mäsk...

Tjåckis!

Nu blir det brunch på med underbaringarna. Banta kan man göra i graven!!!

Secrets

Det är gjort nu... Nu äre kört!!!! =)

Ikväll blir det öl med C & C å co. Ska vara på replik om sådär en kvart. Kommer inte hända, jag sitter fortfarande i morgonrock...

Jag ser halvt misshandlad ut efter dagens arbete. Vissa har mer vinnarskalle än vad jag har! 3-4 it is...

Gad, nu ska jag föna håret å hinka mera cider. Fick sån partajjfeeling!
Coco, jag hoppas du mår bättre snart!!!

Yes? No? Maybe?

Ett Giftigt Hjärta

Idag blir det å nana tidigt. Somnar varsom närsom för tillfället, inte ok.

Imorgon är Jonas sista dag på jobbet innan han tar tjänstledigt för å åka å bomba i Afghanistan. Mest kommer han nog bara käka oxfilé och fejjsbooka iofs. Vem ska nu smurfa omkring och vara odräglig!?

Tänk om man skulle ta tag i saken?

Imorgon blir det gymkhanaträning på Cäs, det var änna längesen nu!

"Vadå, jag är tjej, då är det meningen att man ska ha saker i röven!"


Gomorrn

Gad! Mer snö, vad hände där!?

Jag hade även en konstig halvdröm-halvhallis att min gamla telefon var en iphone 4 så jag trodde i inte så vaket tillstånd att den hade touch screen. Det var inte så lyckat... Är nog lite sen nu..

Lovers Are People

Morsan har fått vakumsjukan å vill vakumförpacka allt i hela huset. Det började lite fint med täcken, kuddar och liknande... Nu har hon börjat fundera på hunden och hans leksaker.... Argumentet är att det håller sig rent å fräscht, och inte tar så mycket plats. Tanken är god meeeeen..nej!

Kommitémöte idag. Massa kakor!! =D


Måndagsdamp


Dagens låt visst - hur det nu hände...?

Komplexitet

Komplext. Ett bra ord. Allt är komplext! Jävligt komplext!

Detta fält måste fyllas i

Sådärja! Då var mitt rum sitt gamla vanliga städade jag igen. Trivs änna bättre så..
Tömma maskinen och nana sig. Jobb imon. Vill inte, vill inte, vill inte!

Jahapp

Jävligt typiskt när morsan kommer inhasandes i mitt rum och säger fundersamt "....Det ser verkligen ut som ett äkta tonårsrum för en gång skull!...."
Jeeeei, jag är bara ett par år för sen!!!!

Love Is My Drug

En fika med Amanda å Emilla var väl det enda vettiga jag kommit mig för å göra idag.

Det är galet nära en Iphone 4 nu. Hade dom haft den i butiken idag så hade den vart min. Men den verkar komma ganska så snart iallefall så är jag fortfarande sugen när den kommer så får det bli att unna sig en sån.

Jag tror att det får bli mer vin å Mysteriet på Greveholm disc 2 nu. Livet leker!

Hahaha, jag dör varje gång!!!!


Meeen skojja!!!

Åka bort till Gårda Johan och rädda min mor som kört fast med bilen. Amatör!!! =P

Städning pågår



Hahaha! Hittade en teckning som jag målat när jag var liten... Notera den undermåliga stavningen!

Ångest!

Jag vill ju faktiskt egentligen inte sälja.... Eller kanske? Eller... Aaah, jag blir galen!!!

Det blir inte roligare än man gör det...

Lite övertid på jobbet idag. Hem å rida. Borde dratt in till stan å mött upp Carro å co men var alldeles för seg så det bev en sväng (lätt jogg) ut till Jannika, kollade lite på Filip & Fredriks årskrönika å joggade hem igen - i motvind!!! Now...bed!

Hoppelihopp

Hemma från en awesome träning i Kungsbacka. Cäs var en riktigt duktig ponny å fick massa beröm av Camilla!

Dax å nana sig. Blir att fortsätta lära sig Team 1s balanser imorgon så Abbas kan vara pappaledig. Luftfjädringsventiler å relä ventiler å fan å hans mormor...

Do . . Me

Ny brud på jobbet idag. Synd om henne för hon kallas fiskbruden. Meeen visar det sig att hon inte är ett kaxigt kickers monster så ska hon nog få ett nytt snart! Mr Abbas har slagit vad om att hon ska vara en sån. Jag tror hon är bra! =)
Btw så är jag å Abbas numera festfixare för Del 2 på Volvo Tuve. Chefen sa nått om att vi "inte spottar i glasen", vad i helskotta det nu betyder!?! Undra om han kan ha menat ordagrannt..? För isåfall är det ju sant. Iallafall så innebär detta att jag troligtvis kan avstyra den här singstarkvällen som mina kära kollegor har drömt ihop. Det är av rent ego...jag är sämst på att sjunga! (och har svårt att tro att vi har några dolda idoler oxå) Istället röstade jag för en danstävling. (men det var verkligen mest för att ta fokus från det jävla sjungandet!) Vi är 5 brudar på våran avdelning från och med nästnästa vecka då Janne behagar dyka upp, så Spice Girls it is!!! Isåfall... Meen, jag ska göra mitt bästa för å avstyra även detta genialiska förslag! Det kommer inte få hända!
Jonas gör sitt allra bästa för å plocka fram RobinsonKim på jobbet. Men hela dagen har jag vart ordentlig. Tattarattaaa, inget kan stoppa mig nu!!!

Fick åka å köpa mat till Cässel efter jobbet så blev lite sen hem. Men trotsade snö å kyla och tömkörde alla tre pånnysarna. Imon blir de hoppträning!!!! =D

Nu....dricka te, måla naglarna å kolla på nån tjejig film. Kim är verkligen inget tjejigt namn...

...

....Det borde vara förbjudet att vara så fin....

Kärlek


Det fick bli en liten snaggning av Täz!


Världens absolut snällaste djur!!


Säg Ingenting Till Mig

Gaad vad jag vill ha mer ledigt! Har inte tagit det såhär lugnt på flera år! Sova, tv, käka, sova, tv, käka mest hela tiden.. Vilket oxå resulterade i en förkylning. Det är farligt att vila!!
Klippte Lillebror Das Gutefår i morse, och sen dressyrade vi utan att bli helt genomsvettiga. Well...lite svettigt vare iallefall.
Har inte fått gjort hälften av vad jag skulle fixat idag. Var å handlade å tankade bilen innan men det är det enda - och enklaste! Rummet som Gud Glömde är numera ett väldigt trevligt litet skrymsle som jag egentligen hade velat göra om till en egen toalett, men ska väl flytta hemifrån om inte alltför lång tid så det känns lite onödigt! Men jag måste packa in alla mina gamla leksaker där iallefall, det som får plats =)

Funderar på att gå ut och klippa Cassler-ponnyn med! Han är gutefåret nummer 2 och vi ska åka till Kungsbacka å hoppträna på tisdag. Känns nog som ett måste....

Jag älskar ordspråk! De flesta är jävligt sanna. Meeen man ska inte använda sig av dom på fyllan.
Så alltså...håll dem undan från mig när jag druckit alkohol. Alternativt håll alla män, kvinnor, telefoner och resterande alkohol inlåst. =)

Tanken Som Räknas

Aldeles för mycket slappande denna ledigheten!! Kunde verkligen inte somna igår å inte vakna i morse så den däringa grymma dygnsrytmen jag hade fått in är som bortblåst! Jag har blivit lat oxå! Så lat att jag inte ens orkar skriva här... Tragiskt!

Men imon börjar verkligheten igen. Då ska jag bättra mig. På alla plan!! =)

RSS 2.0