Gulliga kollegor! :D




Fullt ös medvetslös

Denna helgen har gått i ett! Kan nästan räkna på fingrarna hur många timmars sömn jag fått men det har det vart värt ändå! Började denna dagen med att åka med Brosh å Matilda till Hällingsjö en sväng. Dom skötte sig kanon å red LB:1 på 70% å sin första LA:1 ihop på 63,8%. Sen vart den full fräs hem för å laga middag för sju pers. Blev rätt så lyckat faktiskt men det var himla tur att jag hade världens bästa hjälp i köket! När allt var uppstädat å gästerna gått hem tog vi en kvällspw, å nu är det dags för dusch å sömn!

Den som inte är ett gott föredöme kan vara ett varnande exempel!

Såjävlabesviken!


På repeat


Tacos å Idol med frugan


Hon är ju bara bäst! 👌

Superchill lördag!

Sovit till halv två idag. Orkar inte ens ha ångest för det :) Tänt lite ljus å käkat frulle framför tvn. Ska snart dra mig till stallet. Broshan ska gå ett riktigt ordentligt pass i paddocken och sen badas å knoppas inför morgondagen.


Jag vet nått som inte du vet!

Ajaj på heeztie!


Stackars liten..:(

Underbaraste ju!

Fick röntgat hela huvudet inatt, spännande värre! Fast jag tycker hemskans synd om mig själv just nu. :/ Två frakturer, och såren skulle ha sytts i söndags så en rejäl utskällning fick man i morse hos käkkirurgen. Nu är det för sent så jag får bara vänta å hålla tummarna. Surrar otrevligt så förväntar mig det värsta nu.
Men oj så fina mina vänner och familj är som lyfter upp mig när jag har ont och blir deppig. Fått erbjudanden om allt ifrån att dem kan handla mat och ta hand om mina hästar till att hålla min hand när jag ska sova, och gå på toa :p Ni är underbara, det värmer en gammal kvinnas hjärta!! <3

RSS 2.0