Världens Bästa Cäsi

Älskar, älskar, älskar! (Kan möjligen ha nämnt det förut)

Så värt!

Kom i säng lite väl sent igår. Men det känns väldans värt, kvällen var så himla trevlig! Sen att det är näst sista arbetsdagen för veckan gör inte saken sämre. 
Blev firande av CJ igår. Vi var ett gött gäng och käkade på Taverna Averna, sjuukt god mat! Blev även en sväng förbi Brygghuset. Härligt att komma ut lite mitt i veckan, var inte ens svårt att gå upp i morse! Kanske inte var en helt ultimat hästledig dag igår men jag tror dom överlevde :) jag har världens snällaste mami som fixar med dom!!
Bytt avdelning oxå och är hur nöjd som helst! Tror det är svårt att ha det bättre på jobbet än såhär! :)

Mörkgrå Fredag

Shit vad det är mörkt ute! Är rätt glad att jag inte har någon kuse att rida idag! Sitter å peppar mig själv för ett pass på gymmet istället. Veckans sista tror jag.
Blev en sen kväll i stallet igår, vart klar vid elva :/ så blev sådär mycket sömn inatt. Nä men bara att köra va! Jag ska tänka SM hela tiden på löpbandet. Är fett taggad!! Hade dock verkligen behövt träningen igår! Men får göra det som går. Kanske kan be nån i stallet träna växlingar med mig imon, det hade vart välbehövligt!!
Men nu mot gymmet! Å sen duschen å soffan! Tillbaka 06.42 på jobbet imon, yey!

Outstanding Helg!

Fan vad kul det var igår! Gör inte det minsta att jag var hemma kvart över sex i morse, missade nästan all sömn och att mamma fick köra mig till Bulycketräningen som började kl 9.
Ett par timmars slappande på soffan i Skändla, en lång pw/jogg-runda för mig å Broshan, mat och supergod efterrätt (kommer nog bjudas på vid nästa halv åtta hos mig) innan jag åkte hem. Har städat, lagat lite matlådor för veckan och bäddat rent i sängen. Kommer somna som en prinsessa!

Är visst hästledig imorgon! Castor och Broshan har medryttare och Johanna rider Merlin lite nu när hennes kuse är skadad. Och TW är ju i Hyssna så inte ens hon behöver mig. Lyxigt värre! Får ta tillfället i akt att åka till gymmet efter jobbet! Blir nog en sväng till stallet ändå å andas lite häst iaf! Måste man så måste man :)

Inte så längesen det var grönt, torrt och varmt!

Mjauu

Äntligen helg! Prisa gud! Tjoho!
Vart ju rätt fett kämpigt att gå upp till en övertidslördag på jobbet i morse efter gårdagens aw på Kentor. Alldeles för mycket vin vart det fastän jag lovat mig själv att ta det lite lugnt för att inte trilla in som ett vrak på jobbet. Planen misslyckades totalt och jag trillade såklart in som ett vrak i morse likväl förbannat. Två timmar i mygeltempo hann jag arbeta innan brandlarmet gick och det bara var att utrymma fabriken. Ut i kylan å kvickna till medans brandpersonalen genomsökte.
Fabriken brann inte ner (synd) och resten av dagen fortlöpte ganska smärtfritt. 8,6 timmars prat om allt möjligt snusk har dock tagit på krafterna (och även gjort mig aningens mörkrädd) Så nu är det soffan med en kopp te och en påse godis som gäller en timme innan det är dags att göra sig iordning för inflyttningsfest hos Sofia och John.

Allting Kan Gå Itu, Men Ett Hjärta Kan Gå I Tusen Bitar

Inte riiiktigt min dag idag kan man säga, vaknade i morse med en överläpp som var gigantisk. Vart måttigt nöjd men bara att bita ihop och hasa sig till jobbet för å starta lite botoxrykten. =/ Gick hyfsat bra att jobba till jag klämde mig kalasklantigt i ett lyftverktyg. Paniken som upptod när jag satt fast och det bara klämde åt mer å mer. Som jag skrek (verkligen som en stucken gris) på stackars Tobbe som försökte få loss mig... Efter lite is och tårar på chefens kontor så löste sig resten av dagen utan några mer större incidenter.

Nu ska jag ta på mig dom varmaste, mysigaste burrkläderna jag kan hitta och hasa mig ner till affären för att handla inför morgondagen. Lite käk och förfestande här innan vi drar till Höstfesten. Ser väldigt mycket fram emot detta, jag å Ävish har laddat i flera veckor! Borde städa men orkar verkligen inte. Får se när jag slocknar sedan, troligen alldeles för tidigt. Hoppas jag orkar kolla lite på tv iaf, hade vart trevligt som omväxling.

Red lite muggflytt och gjorde lite upphopp på min lilla Cäse igår. Som han blev glad! =)
Broshan fick också gå ett par grenar, lyssnade superbra och blev inte alltför till sig i trasorna. Men vi har en del att jobba på kan man ju lugnt säga...
Blev träning på Chack också. Grymmeponnyn! Kul att bara kunna fokusera på sig själv, det behöver jag.

Nä mot affären nu nu nu!
 
I morse hehe
 
 
 
 



Äckel!




RSS 2.0