Piss It All Away

Bra början på dan idag. Har jobbat!!! Men jag klagar inte, är gött att göra lite nytta! =) Ska rida Zoo Cool å Cäs nu å sen ska jag åka och träna på Iwa! Det ska bli mycket spännande!!! =D Cäs får ta det lite lugnt idag och spara sig till spetsgruppsträningen på lördag.
Jag har fått lite mer lön än vad jag hade räknat med. Oväntade extrapengar är nog det bästa som finns!!!

onsdag

Börjar nog bli lite friskare. Tur det. Jag har verkligen inte tid och lust att vara sjuk!! Eller när tusan har man det egentligen..!?! Red iaf min fabborit-kossa i morse. Han var sådär samarbetsvillig. Mindre gymkhana och mer dressyr som straff! Slängde ut kräket i hagen och åkte till Alleby å gymmikhanade lite med Julia och Dippy. Dom var superduktiga båda två =) Hem igen och rida ett superpass på Zoo Cool. Man kan säga att jag är lite nöjd när han är svettig, för mer nöjd än så blev jag inte idag! Men imorron kaasnke =D Annars har dagen vart slapp. Mockat. Skottat lite grus. Lagat lite mat. Plockat iordning all smutstvätt i mitt rum. Tjötat massor med folk som besökat oss.

Är galet irriterad just nu!! Är så himlans trött på alla som utnyttjar min mor. Är ännu mer trött på folk som inte tar hand om sina hästar som man ska. Ändå kommer det komma fler kusar när boxarna blir klara. Det ska inte alls bli kul, jag blir bara jävligt trött!!!

Ska söka ett jobb nu och sen ska jag försöka få lite ordning här hemma. Mest vart på gården den senaste veckan så dammråttorna börjar väl få liv här hemma snart.

Påw påw

Blev ju tvungen att tömma tvättmaskinen när jag gick ner. Jag tror det lär ha vart minst 40 par strumpor med i den maskinen. ;p Galet jobbigt att para ihop alla!


Här är iallafall min version av att tolka:
Kossaponny + badbalja = vääry fun! =)



Nu ska jag ta å bädda ner mig, kolla på Ella Enchanted eller nån annan inte alls läskig film, och käka Sitting Bull-glass!
Ska upp tidigt imon å träffa min jobbcoach och sen ska jag rida med bästaste Pannis å Lenis!! =D

Synd om mej!

Sitter här och tycker galet synd om mig själv! Tror jag åkt på världens jävla dunderförkylning.

Idag har jag tagit hand om 3 kusar. Det tog sådär 10 timmar. Fast då tog jag rätt långa raster :p Red Zoo Cool i morse. Longerade Mepplin innan middagen och tog Cäs på en kvällsrunda. Mycket mer än så har jag inte fått gjort.

Jag håller verkligen på att snörvla bort! Ska gå ner å hämta kameran med bilder från igår när jag tolkar efter Cäs i min gula gamla badbalja. Ingen vacker syn vill jag lova! ;p

Kärlek till Cäs!

Precis vart ute å nattat pållarna. Cäs måste ju hinna ladda om tills imon. Kom hem så himla sen från Scandinavium så jag ville inte rida bort å väcka hela Stall Adam så jag ryktade Zoo Cool en timme istället. Mys sa han! Likasåbra som ridning nästan. Cäs var alldeles trött så han stod mest å sov, utom när jag kom med kvällskrafften för då brummade han som en bil. Först ska han ha tycker han själv!

Fått shoppat lite på mässan idag. Cäs fick nya, snygga men galet dyra benskydd och boots som mamma lovat mig redan förra året för att vi vann. =) Så fick han en fårskinnspadd av mig och nya longerlinor eftersom Merlin gjort sönder varenda en i hela stallet! Merlin fick även en snyggig sadelgjord med magplatta av Helena. Dock var den sådär 2 decimeter för kort men det har jag inte hunnit ringa och säga än. Blir till å byta imon!

Är alldeles ensam hemma. Väntar på att mamma och Leif ska komma hem från stan. Dom har vart och käkat och vart på Sissela Kyle med moster GB och hennes man. Alexandra och hennes  kompisar är inte heller här. Dom är kvar på Scandinavium om nu inte mamma hunnit hämta dom. Vill att dom ska komma hem nuuu med lite käk!

Idag har jag nästan övertalat Leif till en sån hästbuss jag vill ha. Jag har alla argument i världen men han brukar inte lyssna alltför mycket på dom. Men idag hittade vi en som verkade najsig. Får se om farbron har hunnit ändra sig tills han kommer hem, isf tänker jag lägga knäckebröd i sängen och sten i han huvudkudde. Btw så drömde jag inatt att jag slog en kastrull i huvudet på honom 3 gånger för att han tjötade så mycket. Jag är minsann inte särskilt snäll!!

Älskling skötte sig fint idag med. Bara jag som fepplar som vanligt. Nu leder vi bara med 2 poäng så det kommer bli gräsligt spännande imon. Kräkas!

Tänkte gå upp tidigt imon så jag hinner rida Zoo Cool och åka och köpa krubba till den nya boxen. Får ju en ny gäst på söndag jue!

Cäs

Jag lär ha den mest underbara ponnyn i hela världen. Knäppisen gick kalas idag på sin Scandinaviumdebut. Wierd att vi faktiskt vann idag med men jäklans gött såklart!!! =D Imon ska det shoppas till det lilla trollet! Fast först skare sovas och laddas om tills imon.

Gött!

Galet nöjd med gårdagen! Så jävla otippat att vi skulle vinna!!! =D Alla var bästaste! Cäs var duktig även om han fått värma upp i hundra år. Min fina ponny!!! Tjejorna var duktiga igår med...allihopaste!!!!! Synd att det inte blev bättre placeringar bara. =/

Nanade i mitt nya rum inatt. Asnajsigt! Visserligen i en extrasäng men det kan inte hjälpas. Den var go som faen iaf =) Ska gå ner till mamms å Leifs å käka mumsig frukost nu. Sen ska jag ut å rida Cäs å Zoo Cool. Det blir nasjigt. Lite kallt möjligen....

Tjipps

Aaah

Jag glömde ju nästan! Det viktigaste med dagen; Jag hade tillfälle att få 100 poäng i ZoRK tävlingen!!!! Sheeet!
Påväg till min jobbcoach i morse. Hade åkt hela vägen från Borås bara för detta. Svänger av vid Ullevi. Var nära att köra mot rött, vilket var tur att jag inte gjorde eftersom det stod en polisbil och en civilpikét precis i korsningen. Iallafall, jag stannar. Och vem tusan spatserar över övergångsstället om inte, den jag hatar mest i hela världen, Ayuub! Han som stått överst på min dödalista dom senaste åren. Det är 100 poäng om man dödar honom!!!! Men jag fegade ur, kröp ner bakom ratten och rullade försiktigt förbi när jag fått grönt.
Var tvungen att genast messa RR som tyckte att jag minsann kunde fått iallafall 10 poäng om jag kört på honom så han blev hyfsat skadad. Attans! Jag hade en sån chans... =/


Får skriva till här då att dödalistan inte finns på riktigt! Eller jo, den finns...men mest är det ett mått på hur mycket man vill att folk ska dö. Känner mig tvingad att skriva det här då folk inte alltid förstår det. Som på gymnasiet. En helt vanlig fridfull dag....och jag blir inkallad till kuratorn. Minsann tänkte jag, det kan vara för att vi shottade i bamba en vacker onsdagslunch, för att jag försökte dricka den organiska slasken på kemin, för att någon gjort en "bomb" på mitt skåp, för att vi hällt bläck i salladen, för att jag fuskat med mitt MusikPåDatorn-arbete eller iallafall nått i den stilen. Men nejdå! Då gällde det min Lunarstorm. Saay Whut!?! Då gällde det tydligen min "döda-lista" som folk verkligen inte fattade att det var på skämt. Kan inte förstå...det var ju skitkuul!!!??!!!! Samma sak...så hade jag skrivit Sailor Neger Zoo saker....för att min svenskaste svenske vän hette Elin men kallades för Sailor Neger Zoo (jag är btw Sailor Zoo) Hur fan kan man tolka det rasistiskt?? Åååh, orka. Jag hoppas Ayuub får ett vedervärdigt liv iallafall!!!!!!!!!!


Love peace und keine understanding

Scandinaviumvecka!

Dax igen för min ponny att kuta runt i blå-gula färger. Alla grejjor är tvättade och ligger redo. Bara jag som inte känner mig redo... Kanske ska ta å hålla mig till små tävlingar med lite publik ändå. Vårcupen!!! Perfa! Så går jag i ide denna veckan..? Vaknar igen på måndag när jag ska till tandläkaren!
Nä, nu ska jag ta och rycka upp mig! Det ska bli skitskoj! =D Ännu roligare blir det när mina tjejor vinner B- och C finalerna imogon...ELLER HUR!?! Känn ingen press....

Upp tidigt imon å åka å träna på Scandinavium. Får se vad min kossa-ponny tycker om detta. Å sen blire Landkamp på kvällen. Tur att vi får snyggiga tröjor även om vi kommer sist! :p Men det ska vi ju såklart inte göra!!!

Kommer aldrig kunna sova idag. Ska jag gå ner å stryka och tvätta? Eller kolla en film? Eller söka ett par jobb? Eller börja packa saker till gården? Aaah, jag är rastlös!

Mysigaste Alla Hjärtans Dag Dagen!

Fick en lyxig frukost och sötaste Tatty Teddy nallen av bejbi! Det gjorde min dag! Nana nu, ska upp tidigt å jobba... Natti!



Makabert

Pretty najsig dag idag! =) Gick visserligen upp en timme försent. Hade lovat Leif att vara på gården klockan nio i morse efter att jag lurat hem honom igår kväll för att fixa skrivaren som inte gjorde som jag ville. Det gick sådär. Snoozade en 10 gånger och så vare kört! Men det har ändå blivit en del gjort. Jag grävde ner röret till brunnen i spolspiltan. Plockade iordning massa brädor och shitt som Leif kastat omkring sig. Vi tog ner brudkistor från vinden som Cäs å Mepp ska ha sina täcken i. Jag dammsög och torkade golvet i mitt rum, trots att det kommer se lika illa ut imon igen efter att Leif spacklat och slipat. Så städade jag övervåningen, tog ner massa lister och brädor å dammsög. Så duktigt så! :p 

Träningen idag gick helt okej. Nisse sa att jag gör makabra upphopp, i en positiv bemärkelse, så de va ju skoj! =)

Leif fällde en så jävla rolig kommentar när vi var påväg till träningen... Vi mötte en liten lastbil på Allebyvägen. Alla som kört släp vet att man inte börjar backa i första taget och absolut inte med pållen i. Men bruden som körde lastbilen var totalt inkompetent på sin grej och hade väldiga problem med att backa undan sin bil. Samtidigt kom det ju fler bilar som ville komma förbi och blatten bakom oss tryckte sig i arslet på oss. Tillsist lyckades vi trixa in vårat ekipage i en liten ficka längs vägen. Allt hade vart frid ocg fröjd om inte blattefanskapet oxå hade försökt tränga in sig i samma ficka! Han går ut bilen och klampar fram till oss och tycker att vi minsann ska köra fram...ner i diket eller in i dom andra bilarna. Valfritt där ja! Leif fick en go flipp och talade om för blatten att, och nu citerar jag; "Jag tänker fan inte köra ner i diket!! Hästen vi har där bak är värd mer än era bilar ihop!!!" Haha, dagens goaste skämt. Men han är ju värd galet mycket för oss. Tillochmed min morbror, som egentligen tycker hästar ska ligga på tallrik, frågar alltid hur det är med "SM-vinnaren". Så töntigt stolt! Mamma är dock Cäsis största fan. Gården vi har köpt är ganska mycket köpt för Cäss skull tror jag. Hästarnas fodringar är ganska mycket anpassade för Cäs. Så att han inte ska hinna bli orolig och börja väva på morgonen. Mamma som är Cäsi-nörden nummer ett, skulle fixa och trixa med den lilla hela tiden om det är det som krävs för att han ska må som bäst. 

Nu börjar det gå utför och jag har faktiskt nada kul att skriva så jag tror jag går och lägger mig!

tisdag

Har skrivit gymkhanans del till verksamhetsberättelsen precis. Så trött blev jag när jag fick veta det igår och den skulle vart inne igår. Men nu är jag iallafall klar. Ska ta min nybakade kladdkaka och åka å träna =D

Jag är ett geni ;p

Glad dag! Känns som saker börjar röra på sig. Inte gjort så himla mycket egentligen. Jobbat på GFRK. Finaste Tani kommde hem från sjukhuset! =D Sen gården å rida Cäs. Han gick ganska så kalas ändå så vi får hoppas att det håller i sig tills imon när vi ska träna för Mikael. Älskar min knasiga ponny mer och mer för varje dag. Dock gör det mig bara ännu mer nervös inför Scandinavium. Gaaah, vill dö! =) 

Lördagen blev lyckad tillsist ändå. Blev kalaskalaspackad men vann ändå inte Fullast-vinner tävlingen för den vann Emo! Han lyckades bli nekad + nekad igen vid rökpaus + utslängd på Gotebar + nästan nerslagen på BK. Bra jobbat! Det var ändå gött sentimentala alla var! Blev en del oväntade strul med så det var nog en och annan som vaknade upp med hel del ångest. Själv vaknade jag upp snorbakis i Emos våningsäng. Utan ångest, bara dödhet.  Hade galna problem att ta mig hem eftersom jag hade galet med skoskav, vilket jag vill minnas var anledningen till efterfesten hos Emo..? (Eller så var det för att Emelie ville supa mer? Eller för att Taximartin inte var tillgänglig halv fem en söndagsmorgon?) Mådde mindre bra och fick kliva av och byta buss ett antal gånger bara för att jag mådde så bajj. Kanske ska hålla hemligt hur resten av min morgon tillbringades. =/ Masade iallafall mig iväg och tränade på kvällen, och åkte till Borås och sov.

Har kommit på en så genial idé så nu måste jag gå å lägga mig så det blir imorgon fort!! 

Party

Utgång med jobbet idag då. Ska vara i bowlinghallen om....snart. Kommer inte ske. Kan ju inte ens komma in på västtrafiks hemsida å kolla bussjäveln! Orka gå bort till torget! Tänkte ha mina nyastase skor på mig ikväll men det kommer aldrig gå om jag ska behöva knata runt överallt... Tror jag tar dom gamla för säkerhets skull. Fan vad jag är körd. Men jag har förberett mig väl, druckit ett par cider så jag är alldeles lagom go och tatt på mig ett linne som tillåter hur mycket tjockismage som helst! Kvällen kan väl inte bli misslyckad!?! Och även om så skulle vara fallet så har jag Emo som kan ta hand om mig och rädda kvällen! Och Moa!!! Jag SKA till Valand sen å träffa henne!!!!

Viilken jävla skitdag det har vart! Jag är nog fortfarande knäckt efter Norge... =/ Men inte tänka mer på det, bara parta som gäller...

Mera shopping

Så har ännu en dag gått utan att jag hittat mina skor. Hittade dock ett par andra ganska snygga som Anna i ren desperation försökte få mig att köpa. Men det är inte helt rätt...!! ;p Haha, jag snyftade hela vägen hem! Hittade iallafall en klänning som jag kan ha på Scandinaviumfesten på lördan om jag inte hinner hitta nått bättre... Tror jag har provat femhundramiljoner klänningar minst!

Ska åka å träna på min fabborit nu och sen kommer bejb. Ska övertala honom att kolla på Wild Child ikväll =)

Daaah

Hittar ju inte skorna jag vill ha. Iallafall inte i rätt storlek. Var å kollade i affären där jag hade sett dom men dom har ju bara strl 40 å större så jag är rätt körd! Bläääää! Ska till Allum imon med Pannis och om jag inte hittar dom då så kommer jag ärligt börja gråta!

Tämligen slapp dag. Det enda nyttiga jag gjort nu på kvällen är att åka med Leifsen å köpa spån och betong. Så åkte jag iofs med mamms å handlade mat med. Putsade lite på Mepplin med för han å Helena skulle åka och träna för Svante Johansson. Åååh, Helena har ju hittat sötaste ponnyn till Amanda. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=223633. Den kan bo i Cäsis box! Annonsen är så gulligt skriven!

Livet leker!

Idag är jag så ordentlig. Sov lite länge dock, det var ju såå gött å snooza. Men nu har jag dratt igång både tvätt- och diskmaskinen samt dammsugaren. Har även ringt diverse viktiga samtal. Ska nog åka ut till gården och bygga lite box med. Mamma har gett mig ledigt så jag ska kunna söka jobb men vafan...det är ju bajstråk!

What I´ve done

Ganska najsig dag idag. Gick upp tidigt imorse. Fick börja med att släcka överallt i huser eftersom jag somnat med alla lampor tända. Åkte till gården, red Zoo Cool, longerade Cäs och mockade till kusarna. Sen tog jag en dusch och åkte till stan för att träffa Pannis. Vi lunchade och shoppade. Anna var vild och köpte två par skor, fastän det är det sista hon behöver då hon redan har sådär 50 par. Hon hittade även ett par galet snygga jeans. Själv hittade jag en klänning och en väska. Klänningen får grävas ner till sommaren. =)
Var även hos min jobbcoach och skrev klart mitt CV. Göttigt!
Sen träffade jag Superkofferten å vi hämtade mat på Greenwich och käkade i bilen. Mumsigt!

Imon ska jag försöka gå upp tidigt å tvätta å städa lite så det blir nån ordning här hemma. Viktigast är dock att åka till Backaplan och kolla efter mina skor som jag vill ha! Jag vill ha dom nu, nu, nu!!!

Min data kommer krascha närsomhelst, den beter sig verkligen helknasigt. Tror den har virus så det står ut genom alla antennerna!!

Aaaaah

Hade precis duschat (med mitt nya chokladschampo), går ut ur duschen....så ringer det på dörren. Hade ju inga kläder på mig så öppna var inget alternativ. Jag hasade omkring en stund och kikade i fönstren. Då knackar det!!!!!!! Såndär hemlig knackningssignal. Att jag inte dog!!!! Väntade en stund, kollade ut genom fönstret igen. Ingen där. Smög ner för trappan, kollade i kikhålet. Ingen där. Tankarna gick på högvarv. Vem fan är det som skämtar!?! Piiip så fick jag ett sms. Gött  tänkte jag, nu får jag svar på vilken jävla idiot som trackar mig såhär mitt i veckan! Det var bara det att smset var från Anna som undrade om jag ska hänga på till Ullared på fredag. Så nu är jag lika jävla oklok som innan. Och fan heller att jag vågar mig ut för att köpa mat, vilket verkligen skulle behövas eftersom det ekar i kylskåpet. =(
Jag tror jag ska ringa mamma!!!!!!


Opepp

Så himla besviken på mig själv...

Rolig resa vare iaf. Cäs trivdes som fisken i vattnet. Första dan gick kalasbra. Nån tabbe sådär men lite svinn får man räkna med... =) Låg lika med Maren och Line på 16 poäng. Ditte och Lea hade 10 tror jag...
Andra dan missade jag nog allt som gick att missa! Red bort det totalt så vi slutade som tvåa. Så grymt besviken på mig själv. Cäs gick så snällt och jag bara blääääääääää!!
Annars vare mycket trevligt. Galet mycket fina hästbussar så en vecka till där och Leif hade nog övervägt att sälja gården och köpa en flådig buss istället!! =) PG hittade en snygging i bussen brevid. ;p Kanonkulemage hade han men en väldans fin buss. Hade vart värt!!

Kom hem halv tre inatt så min dag har vart lite ojämn. Kom en nygammal buzig bekantskap i morse men annars hade vart lugnt hela dan!

Galet trött på allt just nu så jag ska nog lägga mig å kolla på en film å möla lite mer choklad!



 
Stallet där våra pånnisar bodde


 
Cäs och Sun var nöjda med sina boxar


 
Vi hade en lååång briefing


     
Taggat som faen


   
Trötta pånnisar


   
Vi gick en promenad och busade lite



På kvällen vare dax för sista omgången






Fin dag idag!

 


RSS 2.0