Oflyt just nu!

Började med att TW blev halt igår, näst sista grenen på träningen. Fick en hel snödriva i bilen i morse när jag öppnade bildörren. Sen glömde jag mina träningsskor i andra bilen så kan inte träna efter jobbet. Släppte även en motorbalk rakt i golvet, så jävla klantigt!
Dags att ta helg!!!

Hellre be om ursäkt än tillåtelse!

Gjorde kanske min sämsta dag någonsin på gymmet idag. Så sjukt opepp! Fan dags att skaffa sig en personlig tränare tror jag om man ska få något vettigt uträttat.

Bara ett styck djur att motionera idag. Broshan den vilde, som nog tyckte de va gött å få trava å galoppera lite i snön! Sjukt taggad ponny som skummade extremt mycket i munnen! Blir bra med dressyrtävling på det, när han knappt kan hålla sig i skinnet i vanliga fall. Ännu mindre nu med all överskottsenergi. Mamma tyckte vi skulle åka supertidigt för å värma upp sådär ett par timmar haha!

Nä, dags att nana sig för jobbet imon! Vi ska börja med nått nytt tragiskt system som företaget hittat på för å bygga bättre bilar. Hamnat i en grym grupp iallefall på bra balanser, men ibland tror jag faktiskt att jag hade kunnat ta högsta chefsjobben på Volvo myself. Verkar som dom bara drar en lapp ur lådan så fort något bör ändras. Inte så logiska beslut som tas alltid.. Eller någonsin..

Imorgon är det även dags för träning på den grymmaste ponnytjejen! Wiie!!!

Dressyr är så jävla skoj!

Blir en omgång till på Seriedressyren för Broshan och Vendela på söndag! :D





Lyckligt lottad!

Haft en lugn helg, ganska mycket chill och tid för mig själv! Så värt, är sjukt taggad på ny vecka!
TW vart ju lite halt i torsdags men verkar inte som det var nått allvarligt då hon var helt okej igår när jag kollade henne. Lastade pållarna och åkte bort till Alleby. Skönt för dom å röra sig ordentligt! Önskar plusgrader nu! 
 
Fick en återbudstid hos tandläkaren lite otippat idag så fick ställa in gymmet och åka hem å mocka hagarna. Vart sjukt nervös, hata tandläkaren! Kom nyss hem. Inga hål!!! Så nöjd tjej!
Ska andas lite som belöning innan jag å mina prinsar tar en lång promenad i snön!

Godmorgon Världen!



Faaan

Orka med halt ponny! Längesen jag hade en halt så var väl på tiden!? Faan!!

DuOchJagFöralltid!


Helt färdig!

Dags att kasta in handduken för dagen, jag är helt slut! Upp tidigt å fixa i stallet plus det sista finliret på Broshan innan det var dags att lasta och åka till GFRK för seriedressyr. När det var klart var det bara hem å lasta av B och lasta på Meppe för hoppträning på Clareberg. Sen hem å packa upp alla grejjer för dagen och slutligen gå en promenad med TWn. Slängde i mig maten när jag kom in, hinkade två stora koppar te, tog en lång dusch. Och nu har jag äntligen tinat. Men lätt värd dag, dock är sömn ända alternativet just nu! Om så självaste kungen hade kommit å knackat på så hade jag inte orkat hasa mig ner å öppna! John blund håller strypgrepp på mig, garanterat!

Lätt snyggaste ekipaget idag! <3

Igår var det middag på stan å fika med Ävish för å catcha up senaste tiden. Tror vi hade behövt ett par kvällar till för å komma ikapp! Har vart mätt typ hela dagen, så jäkla god mat åt vi!

Nattinatti!


Jag Kunde Dö För Dig Nu Är Du Död För Mig

Vi vart egentligen lediga idag men jag gick in å jobbade ändå. Segt i morse men gött å ha det gjort! En av dom lättare övertiderna så har vart en hel del flamsande. Lagom tempo en fredag iaf...
En sväng på gymmet, blev jogg en mil på bandet på 55 min å sen lite promenad på det. Alla kusar är redan ridna så det är dags att dra sig in mot stan på fika och bio.
 
TW gick lika bra på träningen igår igen. Upphoppen börjar bli lite bättre oxå. Dock har vi fortfarande inte gjort en hel träning ihop hela laget än. Känns ju sådär =/
 
Broshan ska tävla seriedressyren omg 1 på söndag. Jag ska vara ponnymamma å mami ska vara ponnymormor å baka dumlekakor special edition.
 
Dags att lägga på ett kol så jag inte blir sen, som vanligt!
 
Är så jävla besviken.

Life Always Offers You A Second Chance

Jobbet, gymmet å stallet är vad som hunnits med idag. Och iallafall fått bokat in en bio med fin vän. Hade behövt lite extra tid att lägga på vänner, annars är det ganska lagom av allt just nu. Iallafall denna veckan! =)
 
Bangar allt som har med spetsgrupp att göra. Hade vart himla gött att åka på sol å bad semester istället! Fokus just nu ligger på Scandinavium. Vill verkligen göra en bra tävling detta året! Viktigast att inte göra några överväxlingar!! Och även såklart att rida bra grenmässigt och att vara ett team med TW. Är faktiskt inte minsta orolig för att hon ska balla ur där inne sen hon gick så bra i på Oslo Horse Show! Men allt kan väl hända iofs...känns onödigt att oroa sig bara. Mer träning behövs dock och imon äre pået igen! Taggad!!

'
TW var lite väl övertaggad på inridningen på OHS men sen skötte hon sig finfint! <3

Whoppa

Riktigt jäkla bra dag idag!! Varför? Har ingen aning faktiskt! Bara vart på mycket bättre humör än på länge!
Vart lite hästledigt idag med då TW fick åka till Ale Spa, och Castor blev utskrittad av Annie! Hur bra som helst!
Tillbringade eftermiddagen med att försöka skriva ihop en början till materiallista innan det var dags för kommitemöte på Clareberg. Jag hade svårt att sitta still som vanligt men annars flöt mötet på ganska smärtfritt. Blev dock sugen på att söka spetsgrupp, fastän jag egentligen bestämt mig för å banga. Får nog fundera lite till under natten...
Måste somna snabbt så dricker ett glas rött till paradise hotel. Hoppas att det hjälper hehe! Natti!

Hur Ska Du Veta Om Ingen Lärt Dig Hur

Varför glömmer man helt bort att gå upp lite extra tidigt å skrapa bilen när det är vinter? Jag är alltid sen som det är och en jävla massa is på rutorna gjorde inte min måndagsmorgon roligare. Fick skrapat bort det värsta men lyckades inte ens backa ut från gårdsplanen för det var så mycket imma och is på insidan. Fick snällt stå och vänta på att bilen skulle bli lite varm, var helstressad och tror att jag kan ha gjort en hel del nya svordomskombinationer. Till sist blev det någon liten fri fläck på rutan längst ner vid instrumentbrädan så jag kunde börja krypköra mot mitt kära jobb som jag redan var lite sen till.
När jag kom hem hade Broshan kört nån kapplöpning i hagen så han hade ett par småsår på benen. Tur att det inte var värre än så iaf! Nackdelen nu när det är så kallt ju, mer skaderisk i hagen å pållarna är mer benägna att rejjsa en runda eller två. Blev lite pyssel å en promenad med honom innan jag åkte på lägenhetsvisning.
Imorgon skall jag iallafall vara ute i god tid. Så får bli sängen tidigt idag igen, fastän jag inte somnar så fort. Nån gång kanske min sömn kommer i takt med detta dagtidsjobbandet..? Förmodligen lagom tills det är dags att gå över till kväll igen!

Gammal bild på Broshan å Musse som busar i hagen.

Cross That Line

Äntligen fick vi dragit igång lagträningarna för Scandinavium! Verkligen på tiden, speciellt för mig som inte tränat sedan SMet! En del missar idag men var så jäkla kul ändå! Torsdag är nästa träning å jag är redan taggad =)

Gårdagen tillbringades med syster. Vi käkade mat, drack lite vin, mölade glass, spelade spel å bara pratade om livet. En promenad hann vi med oxå så jag drog på mig dödens skoskav och därmed uteblev svängen till gymmet idag. Vi såg en hel del blod så någon hade åkt på ordentligt med stryk!! Var hemma sent så är ganska död idag. Ska torka mitt hår å sen krypa ner å somna till tvn. Hur gött som helst!

Min Största Kärlek ❤️




Älskar, älskar, älskar!!

Du söker bråk, jag kräver dans

Blev gymmet först idag. Smart drag för det kändes som energin aldrig skulle ta slut! Laddat om och nu är det pålletajm!! :)




Stallkväll

Jobb idag, sista för veckan. Tjoho! Kom hem å laddade med massa te för att överleva kvällen i stallet med mina tre kusar och massa regn!
Vid tio gav jag upp, då hade jag iaf lyckats rida två av tre pass. Brosh fick vila idag, han var lite matt igår ändå. Men imorgon bitti ska vi hoppa!

Nu efter mackor å en glass till ett avsnitt av Efterlyst tänker jag hoppa in i duschen å sen somna till gamla avsnitt av OTH.

Imorgon får det bli en ordentlig vända på gymmet. Coco är du på?

Puss å gull


En vanlig dag för andra är ganska så ovanlig för mig...

Woho! Idag har jag haft en chilldag kan man säga! En såndäringa dag som normala vettiga hästmänniskorna har de flesta dagarna i veckan. En såndäringa dag när man har tid att stå en längre stund å rykta på sin fina ponny och uppskatta honom sådär lite extra. Och inte behöva stressmotionera honom heller. Och man faktiskt bara har en enda ponny att fokusera på, och inte måste upprepa samma procedur tre gånger. Bästa mami hade mockat åt mina pållisar, vilket hon iofs gör de flesta dagarna i veckan nuförtiden, bäst som hon är! Brosh gick dressyrträning med Vendela, Frida dressyrade på Meppe och TWn fick sin tisdagsvila. Alltså bara Cäs kvar till mig idag. Har även hunnit gå en promenad med Coco å Loofie som kom över en sväng, och bara inte stressat alls i största allmänhet. Lyckad dag å jag känner mig som världens nöjdaste tjej. =) Kommer somna gott nu (kanske lite extra eftersom jag låg och vred å vände mig till klockan fyra inatt) Men jobba dag ett tag kommer nog vara helt okej ändå...ett tag!
Sweet dreams!

Oh no!

Sitter å har lite ångest för å gå till jobbet imon. Känns som det var hundra år sen jag jobbade (fast det var det verkligen inte eftersom jag var inne senast för en vecka sen!) Men imorgon blir det dagtid igen...med gamla gänget...eller vad man nu ska kalla dom =/ Blir att varva ner med lite film en timme innan jag går ut å nattar tottona å sen mig själv. Har verkligen inte lyckats vända tillbaka dygnet än så kommer nog bli lite tufft denna veckan. Tur att det är kortvecka iallafall! Men buhu vad jag tycker synd om mig själv ändå..
 
Lagat lite mat med mor min men annars har nog hela dagen tillbringats i stallet. Timmarna går löjligt fort ju!

Snälla gode gud gör så att jag kommer upp imorgon bitti!!! Och att det inte blir för mycket drama på jobbet!!

Världens ärligaste lilla kille!



I Dont Want To Be Anything Other Than Me!

Dags att nana sig så man orkar med! Upp tidigt för å köra Broshan till GFRK så Vendela kan träna för Linda. Hem å rida Castor och TWn om jag hinner, å sen på kvällen är det hoppkurs på Meppe! Bara hästar imon som gäller!! Blir svårt att hinna träna så släpade med min fina vän till gymmet nu en stund på kvällen istället! Man får passa på nu innan alla galningar invaderar gymmet under januari. Får träna mer hemma å på jobbet istället å återkomma i februari istället typ..
Natti!




RSS 2.0