Alltså det där livet..!

Sjukt hur saker vänder tvärt hela tiden. Här går man å klagar på att livet är tråkigt och direkt så tattaa - helomvändning så man håller på att trilla av stolen. Det går ett tag och börjar bli lite tråkigt igen, men så TATTAAA - ny helomvändning. Älskar fan livet ändå!

Bra saker på g nu. Det ska hängas på Scandinavium lite. Torsdagen med stallgänget och lördagen VIP med PGsson, hur jävla bra!? Det blir även gymkhanaläger för Bulycketjejorna, vi förbereder så gott det går för deras första tävling som blir Agria Cup. Ska bli himla kul å få lite rulle på det dära..
Och snart ska jag å min favvotjej på ny solresa. Och Brosh går som en kung på träningarna och ska börja tävla högre klasser. Men innan dess är det en del jobb med hans huvud som måste göras. Cäs går bättre å bättre så hoppas att han håller sina nerver i styr å kan leverera nån käck LC runda på Bohuscupen. TW är på G, behöver stärkas ännu mer men Sofie och Cornelia gör ett superjobb med henne så snart ska hon ut på små dressyrtävlingar och få börja träna gymkhana igen. Ikväll ska dom åka på påsk caprilli iaf. 
Själv har man stressat som ett djur från gymmet, mockat för hästarna, tar nu en 5-minuterskaffe i solen (man måste hålla koll på stressnivåerna i kroppen har jag hört) med lilla hund och ska snart in till jobbet.

Saying "We can still be friends" is like saying "Hey, the dog died but we can still keep it"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0